Батков за бойкота на феновете: Малко е прекалено

13:59
Батков за бойкота на феновете: Малко е прекалено
В Левски ще мислим задължително за поне един централен защитник, може да има и двама, каза днес в отговор на въпрос във Варна собственикът на Левски Тодор Батков.

В коментар за новия треньор на Левски Славиша Йоканович Батков каза, че той е победител, все пак е водил три години отбори - две години Партизан, а последната клуб от Тайланд. Според него новият треньор се отличава със силен характер и както се казва е малко чешит, изслушва всички, но прави това което е решил, в което вярва и в което е убеден и това по думите му също е хубаво.

"Мисля, че е добро решение", посочи Батков. Той допълни, че се е работило по три варианта. "Единият беше бомбастичен вариант и аз лично в неделя разговарях с въпросния треньор, който е световно име, но след това преценихме със Сираков, че все пак е прекалено. Ние пред себе си и за себе си сме велик клуб, но има все пак някои стандарти", заяви собственикът на сините.

Запитан за бойкота, който се канят да направят феновете на Левски за първия мач от първенството срещу Ботев Пловдив Батков каза - "Това вече е прекалено, и аз искам да бойкотира и няма да платя заплатите другата седмица. Какво ще се случи? Да, аз бойкотирам. Мисля, че това е прекалено - ще определят стюарди, които ще блокират сектора, едва ли не да не допускат някой, който си у купил билет да влезе. Малко е прекалено."

Батков призна, че още не се е отърсил от загубата от Иртиш. "Все си мислех, че може да има дъно, но то е като с майка България - всеки път като изпратим правителство си казваме повече няма накъде да пропадаме". "Просто такова чудо не е имало. Първи предварителен кръг от азиатски отбор, формално се води в турнирите на Европа, но географски Казахстан се намира в Азия. Говорим за най-популярния клуб в България, за един от средноевропейските грандове, какъвто е Левски и в един момент...това е, няма какво да кажа повече", завърши Батков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Hristian96
16.07.2013 15:20

Мисля,че Тодор Батков е крайно време да си тръгва.Той провали целия Левски и продаде всички класни играчи на Левски за някакви си пари,които бързо отидоха за чужденците,които Илиян Илиев доведе...надявам се сега при новия тренер да започне една голяма чистка при чужденците.