Трансферен дневник (15.07.2013 г.)

19:58
Трансферен дневник (15.07.2013 г.)
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар до този час на деня (15.07.2013 г.):

Официално финализирани трансфери

Байерн Мюнхен постигна споразумение с Барселона за Тиаго Алкантара и ще го закупи за 25 млн. евро, като халфът ще пътува в близките дни за Германия, за да премине медицински прегледи и да подпише договора си за четири сезона. Новината бе потвърдена от двата клуба в неделя вечер. (Детайлен преглед на новината)



Отборът на Черноморец Бургас си осигури още две нови попълнения от лятната селекция. Става въпрос за двама португалци – Франсиско Мигел Франко Антунес Гомес с прякор Чико и Карлос Мануел Коста Фернандес Фонсека. (Детайлен преглед на новината)



Шампионът на Украйна по футбол и носител на купата на страната за тази година Шахтьор Донецк продължи договора на бразилския полузащитник Алекс Тейшейра, съобщи официалният сайт на клуба от Донецк. Новият договор на Тейшейра е за 5 години. (Детайлен преглед на новината)

Халфът Беадир Беадиров се завърна в Спартак Варна, съобщиха от клуба. Той игра за отбора в периода есен 2011-есен 2012 г., а през пролетния полусезон на 2013-а бе в Светкавица Търговище. Освен него, в подготовката на отбора, се включи и вратарят Радосвет Христов от Дунав Русе, който преди една година бе на проби в Спартак. Халфът Диян Кателиев и защитникът Игнат Дамянов ще останат в отбора и за новия сезон.(Детайлен преглед на новината)

Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

Манчестър Сити е на крачка от спечелването на битката с Ливърпул и Челси за подписа на тийнейджъра от Фейенорд Родни Конголо, наричан Холандския Патрик Виейра, съобщи “Сънди Пийпъл”. (Детайлен преглед на новината)

Откриването на сериозната част от трансфера на Кристиан Бентеке за Тотнъм ще започне с даване на начална оферта към Астън Вила през тази седмица, разкрива “Мирър”. (Детайлен преглед на новината)

При цялата суетня около бъдещето на Луис Суарес в Ливърпул все пак скоро се очаква да получат много добра новина с предподписването на договора на капитана Стивън Джерард за допълнителни два сезона, информират “Таймс” и “Дейли Мейл”. (Детайлен преглед на новината)

Едисон Кавани кацна около 9:30 часа българско време в Париж и се очаква да премине съвсем скоро медицинските прегледи в Пари Сен Жермен, преди суперсделката с Наполи да бъде обявена официално, съобщават “Гадзета дело Спорт” и “Льо Паризиен”. “Кориере дело Спорт” пък твърди, че е постъпила оферта от френския шампион към Рома за Маркиньос от 35 млн. евро, а бразилският всекидневник “О Естадо до Сао Пауло” я потвърди и дори обяви вече за приета. (Детайлен преглед на новината)

ПСВ Айндховен не иска в състава си Станислав Манолев и ще се опита да продаде българина за малка сума, съобщи техническият директор на клуба Марсел Брандс пред холандско издание.

"Общо взето имаме Ариас и Бренет за тази позиция. Манолев може да напусне", сподели Брандс. (Детайлен преглед на новината)

Полузащитникът на Реал Мадрид и на германския национален отбор по футбол Месут Йозил преговаря с клуба от Мадрид за продължаване на договора му до юни 2019 година, пишат днешните испански медии. (Детайлен преглед на новината)

Слухове и спекулации

Арсенал изпълни очакванията и вдигна офертата си към Ливърпул за Луис Суарес от 30 млн. на 35 млн. паунда при цялото забавяне на завършека на сделката с Реал Мадрид за Гонсало Игуаин. Това разкри вестник “Гардиън”, според който Манчестър Сити също проявява интерес към уругуаеца. (Детайлен преглед на новината)

В офисите на Барселона е получена оферта от 30 млн. евро за Сеск Фабрегас от страна на Манчестър Юнайтед, гръмна преди минути онлайн версията на испанския спортен всекидневник “АС” с информацията на авторитетния журналист Гийем Балаге. (Детайлен преглед на новината)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

saniniesta
16.07.2013 10:02

Който има джазирите да не се притеснява. Там ще предават мачове от френското.

Cvet666
16.07.2013 01:48

хубаво е ,че ще дават френското първенство ,там винаги има много битка ,до последно...

Anatoli93
15.07.2013 21:58

Кавани срещу Фалкао срещу Ибрахимович... уникално шоу в Франция ще почна да им следя първенството *smile*