Нов треньор в Банско до края на седмицата

17:01
Нов треньор в Банско до края на седмицата
Изпълнителният директор на ПФК Банско Красимир Горанов направи изявление по повод напускането на досегашния старши треньор на отбора Йордан Самоковлийски и един от титулярните футболисти Юлиян Попев:

"Поради появилото се недоволство от методите на работа на досегашния старши треньор на мъжкия отбор Йордан Самоковлийски реших да го издигна и да направя спортно-технически директор и при това положение да го извадя от ситуацията. Всичко това беше съгласувано с него и ръководството. И за благодарност бях държан до последно в неизвестност че си гласи нещата за Пирин Благоевград.

Вместо да дойде при мен и да поговорим по мъжки по всички въпроси той тръгва да занимава хора нямащи отношение към това с неговите неща. Ще подходя с Йордан Самоковлийски съгласно нормативните документи и Кодекса на труда. Съжалявам че му се доверих за някои неща. Започна да си урежда контроли, изпуснахме и голмайстора на отбора Благой Наков, преминал в Монтана. Един от основните футболисти Юлиян Попев, с когото подписахме допълнително споразумение с одобрени по-високи финансови параметри, не се явява на лятна подготовка и когато се интересувах защо постъпва така получавах отговор че бил в Гърция и ще дойде, но накрая виждайки какво направи Самоковлийски и той тръгна за Благоевград. Селски истори и от двамата.

Категорично заявавам че отсъствието и на двамата няма да се отрази на лятната подготовка. Яд ме е единствено за Благой Наков. Ще идват футболисти от други отбори на проби, както и класни, чиито имена засега няма да спомена. През настоящата седмица наличните и новодошлите футболисти ще бъдат пуснати в игра в три контролни мача, както следва:

16 юли, вторник, срещу Монтана на терена на стадион "Пири"; 17 юли, сряда, срещу гръцкия Пантракикос, на терена на стадион Свети Петър, 19 юли, петък срещу Велбъжд Кюстендил на стадион Свети Петър", каза Красимир Горанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация