Трансферен дневник (14.07.2013 г.)

18:54
Трансферен дневник (14.07.2013 г.)
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар до този час на деня (14.07.2013 г.):

Официално финализирани трансфери

Рома привлече защитника Мехди Бенатия от Удинезе, съобщива официалният сайт на вълците. Защитникът вече проведе първа тренировка с новия си отбор. От ръководството на Рома потвърдиха, че Николас Лопес и Валерио Вере ще преминат в Удинезе като част от сделката. (Детайлен преглед на новината)



Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

Ботев Пловдив се опитва да привлече халфа Георги Сърмов, съобщава в. "Тема Спорт". От клуба са се свързали с футболиста, който в момента е свободен агент след като разтрогна договора си с турския Касъмпаша. (Детайлен преглед на новината)

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини заяви, че "гражданите" нямат намерение да продават босненския нападател Един Джеко.

"Джеко ще остане в отбора. За мен той е много важен играч. Уверен съм, че тази година ще покаже на какво е способен. Говорих с него преди две седмици. Между нас няма проблеми", заяви Пелегрини. (Детайлен преглед на новината)

Полузащитникът на Милан Антонио Ночерино може да си тръгне от Милан до края на август, призна агентът на футболиста.

"Ситуацията е следната - Когато Антонио играе, той е щастлив. Когато е резерва, не е доволен", обясни Сомела, цитиран от " Sport Mediaset". (Детайлен преглед на новината)

Луис Суарес каза, че му е трудно да играе всяка седмица във Висшата лига без да има шанса да я спечели. По този начин уругваецът обясни защо е готов да напусне червените през това лято.

"Тежко е всяка седмица да играеш в английския шампионат, без никога да имаш шанса да го спечелиш. На всичко отгоре местните медии не ме разбират", заяви Суарес. (Детайлен преглед на новината)

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс отказа да коментира бъдещето на Уейн Рууни, като заяви, че един футболист никога не може да е по-важен от клуба, за който играе.

"Манчестър Юнайтед не е само Рууни. Важен е колективът, а не отделните индивидуалности", отсече Мойс. (Детайлен преглед на новината)

Българският национал Иван Иванов от Партизан договори личните си условия с Базел.

"Предложението дойде преди няколко дни. Договорил съм всичко с Базел. Още през зимата предупредих ръководството, че през лятото ще напусна Партизан. Така се бяхме разбрали. Когато офертата дойде, първо отидох при Рашович, когото много уважавам като човек и треньор, за да му съобщя. След това разговарях със съотборницитне ми. В Партизан се чувствам като у дома си, но искам да продължа да се развивам", заяви Иванов. (Детайлен преглед на новината)

Слухове и спекулации

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо наскоро се е обадил на Дидие Дрогба и го е поканил да се завърне в Челси, съобщава "Скай Спортс".

"Да, вярно е, че Моуриньо позвъни на Дидие и му каза, че го иска в Челси. Дрогба му обясни, че е много щастлив в Галатасарай и не желае да напуска Истанбул", обясни Сейлан Салискан, който е един от представителите на Дидие Дрогба. (Детайлен преглед на новината)

Нападателят на Рома Пабло Освалдо отказа трансфер в Зенит Санкт Петербург, съобщават руските медии. Интерес към Освалдо има още от страна на Фиорентина, Наполи и Манчестър Сити. Той има договор с Рома до края на сезон 2015/2016, но е поставен в трансферната листа на клуба. (Детайлен преглед на новината)

"Ръководството на Пари Сен Жермен обеща на Златан Ибрахимович да го пусне в друг отбор до края на август", разкри президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис в ефира на радио "Tutto Napoli". (Детайлен преглед на новината)

Турският гранд Галатасарай проявява сериозен интерес към полузащитника на Милан - Кевин-Принс Боатенг, съобщи "Кориере дело спорт". Според информацията турският клуб ще отправи официална оферта в близките дни. (Детайлен преглед на новината)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Saimun
14.07.2013 20:18

Луис Суарез от много млад е почнал на 13 години а вече трансфер иска от Ливърпуул*joking**lol*

RedToDeath
14.07.2013 19:41

Доста е напечена ситуацията около Ибрахимович и ПСЖ, но сигурно пътешественикът ще напусне и ще продължи кратките си европейски екскурзийки. Иначе за Мойс, човека е прав, че нито един играч не е по-голям от отбора, но се надявам Рууни да изиграе ключова роля през този сезон.. Доколкото за Дрогба, Челси го изпуснаха миналото лято и сега ще е трудно да си го върнат, но все пак начело е Моу, така че котдивоарецът може да реши да се върне, знае ли се.. *lol*