Трансферен дневник (13.07.2013 г.):

19:05
Трансферен дневник (13.07.2013 г.):
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар до този час на деня (13.07.2013 г.):

Официално финализирани трансфери

Новакът в Примера дивисион Алмерия привлече Сусо от Ливърпул. Младокът ще играе със статут на преотстъпен за един сезон в испанския клуб. Сусо е петото ново попълнение на андалусците, които се надяват да съберат боеспособен тим, който да запази елитния си статут през идващата кампания. (Детайлен преглед на новината)



Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

Севиля ще се раздели с капитана си Алваро Негредо, разкри наставникът на тима Унай Емери.

"Най-вероятно Алваро ще напусне", обясни Емери.

Очаква се в началото на другата седмица Негредо да лети към Англия, за да подпише с Манчестър Сити. (Детайлен преглед на новината)

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс разкри, че почти всеки ден води разговори със звездата на тима Луис Суарес. Роджърс обясни, че убеждава Суарес да остане на "Анфийлд". Наставникът на червените е убеден, че това ще се случи.

"Луис в момента е във ваканция, но се чувам с него почти всеки ден. Той е абсолютен магьосник на терена и е нормално към него да има интерес. Но ние го ценим много високо. Суарес има договор за още три години с нас, не искаме да го продаваме и се надявам, че в началото на септември Луис ще остане в Ливърпул", заяви Роджърс, цитиран от "talkSPORT". (Детайлен преглед на новината)

Футболистът на Рома Пабло Освалдо е отказал да премине в Саутхямптън, след като ръководството на вълците е приело оферта на стойност 20 милиона евро. Новината бе съобщена от уважавания италиански журналист Джанлука Ди Марцо.

Освалдо е поставен на тезгяха от босовете на Рома и ще са били много доволни от предложението на светците. Наскоро излязоха информации, че Манчестър Сити също се интересува от Пабло Освалдо, но е по-вероятно гражданите да увеличат мощта в атаката си с привличането на Стеван Йоветич и Алваро Негредо. (Детайлен преглед на новината)

Слухове и спекулации

Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс е фокусирал вниманието си върху полузащитника на Лацио и националния отбор на Италия Антонио Кандрева. Това пише „Gazzetta dello sport”, а информацията се потвърждава от британския „Daily Express”.

Манчестър Юнайтед ще срещне конкуренцията на Наполи за трансфера, но това не е голяма пречка, тъй като президентът на лациалите Клаудио Лотито е склонен по-скоро да сключи сделка с чуждестранен отбор, а не с местен конкурент. (Детайлен преглед на новината)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари