Митов си тръгна от "Герена" със сълзи на очи

16:12
Митов си тръгна от "Герена" със сълзи на очи
Досегашният старши треньор на Левски Николай Митов си тръгна със сълзи на очи от клубната база на "Герена".

"Сините" се прибраха днес следобяд след злополучното гостуване на Иртиш. Загубата с 0:2 в Павлодар в четвъртък означаваше отпадане в първия квалификационен кръг на Лига Европа, което доведе и до решението на клубното ръководство за освободи Митов.

"Извинявам се на феновете. най много ме боли за тях, защото за месец и половина ги убихме - Славия, Берое, Иртиш. Аз съм треньор, аз поемам отговорността, така трябва да бъде.
Разочарованието е голямо. Това е моя лична трагедия, Такъв слаб отбор да те отстрани - това е трагедия. Разделяме се и повече няма какво да коментираме. Знам, че Левски ще стане шампион, защото има силен отбор и добри футболисти", каза Митов на тръгване от стадион "Георги Аспарухов".

"Знам къде съм сбъркал, но ако пак се играе мачът, пак щях да играя с този състав. Животът продължава, Левски трябва да върви нагоре. Аз съм силен характер, ще се справя", допълни той.

Специалистът е категоричен, че Левски не е трябвала да има проблеми с Иртиш, въпреки че не успя да привлече искания от него централен бранител.

"Исках защитник, но само ако е класен играч. По тази причина досега не взехме никого. Този отбор и без защитата трябваше да го бием. Имахме толкова много положения. В София те не минаха центъра...", каза още Митов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

black_wolf_97
13.07.2013 18:21

Вижда се че на Митов сърцето е синьо,но като треньор е много слаб.

biancorosso
13.07.2013 17:34

Голям левскар е Ники Митов, личи си, че му пука за Левски, но тва не е достатъчно....Като треньор е кръгла НУЛА.

Bateborisov_bg
13.07.2013 17:07

Палячо ти знаеше и беше сигурен че ще отстраните Иртиш а какво стана накрая.Бил сигурен че щели да станат шампиони *joking*