Александров: Мъри остава в Ботев

15:04
Александров: Мъри остава в Ботев
Спортният директор на Ботев Пловдив Александър Александров заяви, че ръководството на клуба няма да пусне треньора Станимир Стоилов да премине в Левски.

Както е известно, по-рано днес от Левски заявиха, че искат да си върнат Стоилов.

"Нямаме намерение да се разделяме със Станимир Стоилов. Нямаме намерение да разрешаваме на Левски да преговаря с Мъри. Ние няма да преговаряме с Левски. На този етап ние и Стоилов не искаме той да напуска Ботев. За момента темата е приключена. Мъри има голям морал и достойнство. Единствено мисли за Ботев и за предстоящата ни среща за турнира Лига Европа. Стоилов ще продължи да бъде треньор на Ботев Пловдив", заяви Александър
Александров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

greenhool
13.07.2013 15:33

Сираков си повярва,при това повече от очакваното..

Alcaida
13.07.2013 15:18

Как ли пък няма да зареже Ботев Пловдив точно в този момент, когато отбора играе в Европа и възходът им е виден. Това, че Левски са абсолютни бездарници с тотално безсрамни началници, не значи, че от "съжаление" ще успеят да си върнат изританите несправедливо ръководители и треньори. Ботев в момента ни отсрамва (за щастие) щото ако чакаме на сините мишки - 100 години СРАМ ни чака ! Дано "канарите" ви разбият кошницата още в 1-вия кръг, номади такива !