В Англия ще наказват играчи със задна дата

20:35
В Англия ще наказват играчи със задна дата
Английската футболна асоциация ще може да наказва играчи със задна дата от следващия сезон във Висшата лига, ако съдиите не да взели правилно решение при случаи на опасна игра. Асоциацията съобщи днес за промяната в правилата й.

Досега преразглеждането на даден инцидент можеше да се осъществи само, ако никой от съдиите не е видял случая или ако инцидента се счита за "наистина изключителен".

Промяната в правилото се наложи, след като Калъм Макманамън от Уигън направи опасен шпагат срещу защитника на Нюкасъл Масадио Айдара миналия сезон, но не получи червен картон по време на срещата, тъй като инцидентът не беше забелязан от съдиите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lybomirchy7
13.07.2013 13:22

Поредната идиотщина. Да въведат видео повторението и да се приключва.

sa6etoo
12.07.2013 23:40

Какви са тия простоии сега.. Има 4 съдии и няма да видят ли? Просто не искат да видят. Поне да има срок от 1 седмица да е това наказание а не важни играчи за нарушение в 1-ви кръг да получават наказание в 36-тия когато се решава титлата примерно.. В Англия е едно от най-кухите управления.

ceco06
12.07.2013 23:19

сега гледате в мача за титлата-еди си кой наказан заради шпагат от турско време...де Йонг се връща във ПЛ-честито, 2г. няма се вясне заради груба игра...ФА смотаняци....дано вземат да наказват така и симулациите поне-Йънг и Суарес ще са аут бая време