Градев: Михайлов веднага да свиква извънреден Конгрес

16:16
Градев: Михайлов веднага да свиква извънреден Конгрес
"Борислав Михайлов вече няма никакво право да е шеф на БФС. Трябва незабавно да свика Конгрес и да разпусне сегашния Изпълком", заяви в интервю за БГНЕС специалистът по спортно право Георги Градев.

"Боби Михайлов има толкова право да е шеф на БФС, колкото аз и ти. Да си заминава с цялата си сбирка. Той трябва да обяви незабавно организирането на извънреден Изпълком, на който дневният ред да има две точки: 1. Свикване на Конгрес на БФС и 2. Разпускане на Изпълкома", заяви Градев.

Юристът, който води война със съюза по различни теми от няколко години, каза още: "Чувствам се великолепно. Толкова много хора ме плюха през годините".

"Новият министър, ако е човек на място, още понеделник трябва да вземе спортния лиценз на БФС. Най-логичното е сега Стоичков да стане президент на БФС. Безочие и нахалство ще е, ако Михайлов отново се опита да се кандидатира. Ще насади напрежение, не го искат хората. Да си намери друга работа", му пожела Градев, добавяйки, че изборът на Боби в Изпълкома на УЕФА няма никаква връзка с поста му у нас.

По повод пресаташето на съюза Павел Колев, Градев добави: "Павел Колев е обикновен глашатай. Колев ще го осъдят до няколко дни за обида към мен на сайта на БФС". Специалистът по спортно право каза още, че води още едно дело срещу БФС, което също е убеден, че ще спечели.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация