Трансферен дневник (11.07.2013 г.): Ливърпул се прицели в звездата на Галатасарай

19:58
Трансферен дневник (11.07.2013 г.): Ливърпул се прицели в звездата на Галатасарай
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар до този час на деня (11.07.2013 г.):

Официално финализирани трансфери

Анжело Огбона завърши трансфера си от Торино в градския съперник Ювентус. Шампионите ще платят 13 млн. евро плюс още 2 млн. бонуси като трансферна сума и ще дават на централния бранител 1,8 млн. нето годишно, два пъти повече в сравнение с досега в Торо, за пет сезона до края на договора му през юни 2018 година.

Първодивизионният испански тим Малага подписа нов договор с парагвайския нападател Роке Санта Крус, който е за три години.

Централният защитник Мартин Демикелис подписа двегодишен договор с Атлетико Мадрид, съобщиха от испанския клуб.

32-годишният аржентинец идва като свободен агент, след като договорът му с Малага изтече. Той отказа предложение от бившия си отбор Ривер Плейт, за да остане в Испания.



Българският национал Георги Сърмов разтрогна по взаимно съгласие договора си с турския елитен Касъмпаша. Така 27-годишният полузащитник вече е свободен агент. Той имаше контракт с клуба за още две години, но се съгласи да го прекрати срещу финансова неустойка.

Суонзи привлече нападателя Вилфред Бони от холандския Витес за рекордната за клуба сума от 12 милиона лири (17.93 милиона долара), съобщиха от клуба.

Националът на Кот д'Ивоар подписа контракт за четири години. Досегашният клубен рекорд на Суонзи бе 5.5 милиона паунда, които бяха платени миналата годината на Валенсия за Пабло Ернандес.



Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

Германският първодивизонен Айнтрахт Франкфурт се отказа от намерението си да привлече датския футболен национал Никлас Бендтнер от Арсенал, съобщи "ДПА". Нападателят пристигна във Франкфурт на Майн за преговори във
вторник, но до сделка не се стигна.

"След като обсъдихме всички аргументи преценихме, че привличането на Бендтнер не е реалистично", коментира председателят на Надзорния съвет на клуба Хериберт Бруххаген.

Турският втородивизионен Каршияка договори с Левски трансфера на холандския нападател Сьорд Арс, съобщава местната преса.

29-годишният офанзивен футболист ще пристигне в Измир, за да премине медицински изследвания и ако резултатите от тях са нормални, той ще подпише договор за 2 години.

Слухове и спекулации

Манчестър Юнайтед ще се опита да привлече Стеван Йоветич от Фиорентина под носа на градския съперник Манчестър Сити след провала на преговорите за Роберт Левандовски.

Агентът на Йо-Йо – Фали Рамадани, бе в Лондон тази седмица за преговори с “гражданите”, след като те обявиха намерението си да платят неустойката за прекратяването на договора му с “виолетовите” от 30 млн. евро.

Юнайтед обаче сега е готов да изравни офертата на Сити от 120 000 паунда седмично и в управата на английския шампион смятат, че статутът на клуба им дава предимство пред местния съперник. Това смятат от “Сън”.

От “Мирър” обаче имат друга информация и твърдят, че “гражданите” остават фаворит за 23-годишния черногорски национал след ползотворни разговори вчера и оферта за петгодишен договор със седмична заплата от 80 000 паунда.

Тиаго Алкантара ще зареже плановете си да премине в Манчестър Юнайтед и вече е отрязал Реал Мадрид, за да се събере отново с Джосеп Гуардиола в Байерн Мюнхен, като вече е приел офертата на европейския клубен шампион. С тази информация гръмна снощи радио Кадена КОПЕ.

Разговор между Пеп и халфа е убедил Тиаго да отиде в Бундеслигата, като ще прибира по 4 млн. евро годишно. Младокът е бил притеснен от голямото количество централни полузащитници в състава на баварците, но наставникът го е осведомил, че ще има достатъчно възможности за игра, тъй като смята да премести Хавиер Мартинес централен защитник.

Агентът на нападателя на Пари Сен Жермен и капитан на шведския национален отбор Златан Ибрахимович се срещна с ръководители на Реал Мадрид. Както съобщи местната преса, агентът Мино Райола е имал в испанската столица делова среща с представители на Белия балет.

Сигурен източник, останал анонимен, каза, че на срещата е обсъждан възможен трансфер на Златан Ибрахимович в Реал Мадрид. Сумата на възможния трансфер засега е неизвестна, но цената на голаджията е около 30 милиона евро.

Ливърпул се прицели в топреализатора на Галатасарай - Бурак Йълмаз, съобщава "Sky Sports". Турският национал е в полезрението на скаутите на червените от доста време насам, но ръководителите на лъвовете все още не са получили конкретна оферта за него.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RealMadrid_4ver
12.07.2013 06:54

Бе незнам ама ако Галата играят както срещу Реал в Истанбул нищо добро не чака Пуул.

drg
12.07.2013 01:02

Защо сте толкова скиптично настроени към турчина от Галата? Тази година ми направи много голямо впечатление в ШЛ. Ще е наистина страхотно ако дойде! Друг е въпроса, че не ми се вярва да го направи тъй като Галата ще играят в ШЛ и този сезон, а ние не ..

degea97_
12.07.2013 00:37

До къде стигнаха Пуул , от фаворит във всяко издание на ШЛ до това за един турчин да е по - добре да стои във Галата понеже играят във ШЛ , а Пуул не ...

RedToDeath
11.07.2013 23:30

Юнайтед се отказаха от Тиаго и веднага се насочват към Йоветич. Ако това е истина, дано да го привлекат, защото е много класен състезател. Доколкото за Бурак, на Пуул наистина им трябва нов нападател за всеки случай след всички тези скандали със Суарез, и мисля че са си избрали перфектен голаджия. Иначе стабилни трансфери за Юве и Атлетико, поздравявам ги за покупките съответна на Огбона и Демикелис.

Kireto1232
11.07.2013 23:23

Как може да сравнявате резняците с Пуул бе ?

HrIsKoU_8
11.07.2013 20:56

Ама Ливърпул е по-голям и по добър отбор от Галата

one1win
12.07.2013 04:00

Няма за какво да се обиждам и 10 млн за трансфери да имаме Венгер си знае работата ще намери 5-ма по 2 млн на по 20 години и пак сме по-добре от някой отбори, които хвърлят по 200 млн за трансфери.

ceco06
12.07.2013 00:37

абе май да си вземем Венгер-ще се разбира перфекшън с шефовете и трансф. бюджет ще му е ок *lol* /да не се обиждат гънърс/

jort
12.07.2013 00:19

К`во се дръвчиш бе "паляк", само се правиш на идиот с такива изказвания........По темата: Мойс явно знае какво прави щом иска такъв футболист като Йоветич, колкото до Йълмъз, добър е, но едва ли е ще го вземем, най-малкото защото Галатасарай ще искат поне 30 милиона, а нашите собственици явно не са склонни да плащат повече от 10/15 милиона за който и да е.

DHamann16
12.07.2013 00:01

Нито ми разбра коментара , нито пък показа интелект като футболен фен... Въобще гледаш ли мачове освен тези на Ман ? Това да си фен на Юнайтед не значи ,че трябва да проявяваш неуважение към противника , но ти явно си фен да се заяждаш. Сипвай там прави се на голямия разбирач, галата направиха силна година ,но да са с 5 класи над нас ... Те стигнаха по-далече и от вас в ШЛ , това означава ли ,че и вия сте по-зле от тях ?

baneveca123
11.07.2013 22:35

Какво ми се обясняваш е паляк прочетох ти коментара до "ИЗВИНЯВАЙ !" Не знам какви глупости си писал не ме и интересува .

baneveca123
11.07.2013 22:31

Кви закани е шестак ти Галатасарай знаеш ли кои са е хахах 5 класи са над твоя шибан отбор . И кога съм казал,че Галата ще играе на контраатаки те ще ви смачкат е няма да барнете топката хахаха Ливърпул е бил отбор преди сега е нищо класирането последните 5 години във вишата лига го доказва !

ceco06
11.07.2013 22:08

ИЗВИНЯВАЙ ! аре кажи ми как може да станем пак чудовище, ако никой с качества не дойде в отбора...можем, ако извадим мегаталанти от академията и тренера не направи отбор-убиец от евтини и уж слаби играчи... а и какво като сега не сме нищо особено? мега простотията в коментарите ви е като кажете, ма то е било едно време, вижте са сега... алооо, лольо, ми дай тогава да направим аналогия и с България-ей га ся ква е цигано-турска помия, дай да се присъединим към Турция примерно, да спрем да учим славната си /макар и не много достоверно, ако ще сме честни и по тази тема/ история и изобщо за всичко да го рушим, прекратяваме и т.н. при 5-10-20г малшанс и проблеми...самият факт, че преди 8г. бяхме еврошампиони, а преди 4-5 бяхме на крачка от титлата в ПЛ и междувременно сме спечелили 2 купи показва, че имаме потенциала за велики неща, въпроса е дали сме намерили перфектният мениджър и да съберем достатъчно добри играчи

DHamann16
11.07.2013 21:38

Абе готин , то на теория и приказки всичко може да се каже.... Мога да кажа ,че Ипсуич на контри атаки ще се затворят много добре и ще разнищят някой гранд ама , то това са си приказки... Ако играем с тях ще е ясно кое и как става , докато не играем да се правят прогнози и закани ...

RAFKATA
11.07.2013 21:24

*lol**lol**lol*

ReDeViL666
11.07.2013 21:14

На времето - да! Сега - едва ли!*smile**cool*

baneveca123
11.07.2013 21:02

Аз не мисля така Галата ако ва хване ще ви разнищи хаха Дрогба Бурак напред Фелипе Мело и Селчук Инан в центара Хамит Алтънтоп по фланга и Муслера като е на вратата хаха ще си ви бият ми даже може да е с повече от 2-0 :Д

RAFKATA
11.07.2013 20:09

Да от Галата ще отиде в Пул.*joking*В Галатасарай ще играе в ШЛ., а с Ливърпул няма