Нов грандиозен европровал за Левски (снимки и видео)

17:49
Нов грандиозен европровал за Левски (снимки и видео)
Отборът на Иртиш Павлодар победи Левски в мач-реванш от първия предварителен кръг на турнира Лига Европа. Двубоят на стадион "Централний" приключи при резултат 2:0 за казахстанците и така българският тим отпада от евротурнирите още на този етап.

Главен съдия на мача бе Александер Харкам от Австрия.

Срещата започна доста добре за домакините, които още в първата минута създадоха бърза контраатака, но ударът на Юрин не бе достатъчно добър. Само две минути по-късно пък Итриш пропусна и 100-процентово положение за гол, когато нова флангова акция завърши с центриране в наказателното поле и удар от близко разстояние на Бакаев, но вратарят на Левски Пламен Илиев внимаваше и успя да избие топката в корнер. Попадението за казахстанския тим обаче не закъсня, когато в 6-та минута Камолидин Мурзоев получи висока топка в добра позиция и с прецизен удар с глава откри за 1:0 за Иртиш. Точно в 12-та минута пък защитникът на Левски Даниел Димов извърши нарушение в собственото си наказателно поле, за което получи червен картон и бе отсъдена дузпа за домакините. Зад топката застана потърпевшия Улугбек Бакаев, който реализира технично за 2:0 за тима от Казахстан. Първото голово положение за Левски дойде в 25-та минута след хубав диагонален удар на Рамос Лопес, но стражът на домакините Вячеслав Котляр изби топката в корнер. След това и Дъстли Мюлдер се озова на стрелкова позиция, но топката попадна в страни от целта. В 34-та минута Рамос Лопес опита да обстрелва директно вратата на Иртиш от пряк свободен удар, но новото попълнение на Левски стреля доста неточно. До края на първото полувреме Левски имаше инициативата и владееше топката по-продължително, но това не доведе до нови реални голови опасности и домакините се оттеглиха на почивката с два гола аванс.



Втората част на мача започна с две промени в състава на Николай Митов. От игра бяха извадени Жоао Силва и Рамон Лопес, а на тяхно място се появиха Базил де Карвальо и Стефан Велев. Българският тим създаде отлична атака в 56-та минута, когато първо Велев стреля от около 20 метра, но вратарят изби, а след това Родригес насочи топката към голлинията от малък ъгъл, но защитник на Иртиш изчисти в ъглов удар. Малко след това треньорът на домакините Талгат Байсуфинов извърши първата си смяна, като на мястото на Предраг Говедарица влезе Антон Чичулин. Няколко минути по-късно хубав индивидуален пробив на Кристовао Рамос завърши със силен шут по диагонала, но Котляр внимаваше и успя да отрази топката. В 72-та минута Левски извърши и третата си смяна, при която Антонио Вутов замени Кевин Бру. До края на срещата играта бе напълно равностойна, а действията се водеха предимно в средата на терена, като Иртиш контролираше темпото и заслужено спечели срещата, продължавайки напред в турнира.



Стартови състави:

Иртиш: Котляр, Чернишов, Говедарица, Кулибали, Шомко, Кучера, Иванов, Мухутдинов, Бакаев, Юрин, Мурзоев

Левски: Илиев, Мюлдер, Старокин, Везалов, Д.Димов, Ангелов, Родригес, Брю, Рамос, Лопес, Силва


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Quaresma999
12.07.2013 13:14

Все още нямаме загуба в ЕВРОПА *smile* Мачът беше в Азия *lol**lol**joking**joking**lol**lol*

madridista98
12.07.2013 12:59

От Бургас до София трябва да се молим на Херо да дойде и да ни извади от ла*ната, зашото помня ма4ове: Левски - Барселона, Левски - 4елси, Левски - Шалке 04, Левски - Марсилия. Сега са само Иртиш, Сараево, Спартак Търнава. САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ !!!

Gorkata
12.07.2013 10:53

То това е самият позор!!!От продажбата на Дембеле и Жоазиньо отбора е трагичен!!!Тези некадърници,които работят в клуба,от цели 2 години нямат нито един сполучлив трансфер!!Сираков трябва първо да изхвърли онзи некадърник Митов а след това и почти целия отбор без Родригез Пл.Илиев и Вутов!!След това да се направят качествени трансфери и да се залага повече на юноши!

sdw
12.07.2013 10:24

До коментар [@comment 1407662] от [@user Gov_daebamamavi]:

Не съм фен на българския футбол и нито Левски,нито ЦСКА ме интересуват,но като ти чета коментара се сетих от кои фенчета си,които грам не разбират от футбол,ходят по мачове да избиват комплекси и да използват стадионите за подиуми за простотия.Искам да ти коментирам абсолютно всяка простотия,която си написал,без да защитавам който и да е отбор:
1. Левски инкасира международни загуби,но игра в ЕФ нали?И поне си плаща лиценза за да играе,а не като вас които се класирахте и не играхте.
2. Като говориш за царизми,комунизми и демократизми...Това са периоди на България през които всеки е минал.А вашия отбор е абсолютно и само КОМУНИСТИЧЕСКИ,направен и финансиран в миналото от същите тези хора,които дадоха зародиша за ликвидирането на еволюцията за развитието на България и манипулиране нейната икономика.Същите тези хора,които взеха нещата в свои ръце след падането на Живков и ограбиха България.
3. Какво говориш за футболните загуби на Левски в Европа?Толкова ли си ограничен,за да не знаеш,че всеки отбор си има победите и загубите.Не искам да излизам с точни факти и цифри,за да не изпадам на твоето ниво,защото те коментирам като принципна морална ценност.И ЦСКА има срамни загуби,и ЦСКА има славни победи.Прав ли съм темерут?
4. "Чак" е само 9 години след ЦСКА.Не мисля,че ЧАК трябва да бъде вметнато,но не-винаги един хейтър може.
5. И ти продължаваш с редовете да пишеш за футболните злощастия и неуспехи на Левски.Извинявай момко,те ЦСКА нямат неуспехи и срамни загуби,затова само Левски са "идиотите".... Ти общо взето 2/3 от коментара ти е само в цифри,така че почти няма какво да ти коментирам.Ти си футболния идиот,не Левски.
А относно нападките ти,ти сам доказваш колко си комплексиран,като всяка втора дума ти е обида.Ама имам чувството,че и грам няма да ти влезне от нещо,което някой ти пише,защото с две думите си те представих,че сигурно не си завършил средно.

Gov_daebamamavi
13.07.2013 23:37

Аутрозирай по бързо от квазиамока и ходи под ръчичка с приятелчетата си при баба Ви ЦОЛА ДрагУЙчева, (м)Ан(г)ал МВР-Со(по)лАков и аге(й)нтите от 6 - то глав(д)но на ДС на БКП - да си ближете взаимно раните и други неща от изпуснатия по - миналия месец последен шанс за титла и купа, които скоро няма и да помиришете....., милиционерски, вечно - втори, шумкарски помияри......

Gov_daebamamavi
13.07.2013 23:33

Отворко, ти комунистическите номенклатурчици освен при нас /за което съм съгласен в периода на клуба по - времето, когато току що е възприел абривиатурата ЦСКА и подобните/ ги потърси и при отборчето на всички Власти, Мафии и народи! Или опс..... ти сам си признавш, че не се интересуваш от БГ футбол, ЦСКА и Левски, което обаче от друга страна явно не ти пречи - да бъдеш "по - компетентен" от мен "неразбиращия". По отношение на темерутството, простащината и комплексарщината: явно силите ти стигат само за констатиране на вредните политикоикономически процеси през годините в нашата държава, но не и за тяхното предотвратяване..... За образованието ми не бери грижа....., а по този повод - ето ти нещо възвишено, като за теб: 1) Лиценз не се плаща на нелегитимни институции! 2) Напусни незабавно този очевидно спортен сайт, отиди си при Хабермас, Емануел Кант, Хегел, Платон, но на всяка цена избягвай Ницше и особено Аристотел! 3) Прав си, ама не иддеално....... 4) Честно - много се радвам, че можеш да смяташ поне да десет...... 5) Наистина цифрите говорят достатъчно сами по - себе си, но от твоите гореизброени приятели си го разбрал сигурно най - добре...... П-О-З-Д-Р-А-В!

MBJ_
12.07.2013 10:47

БРАВО!!!......За завършеното средно и аз се самнявам

crxfen_73
12.07.2013 10:11

Срам и позор за българския футбол.Какие они молодцы*smile*)))

Vers
12.07.2013 08:00

Въобще не им обръщаите внимание не ходете на мачовете им не ги гледайте по телевизията игнорираите ги

Vers
12.07.2013 07:58

Аз едно не мога да разбера кво се драчите толкова,те си взимат по 30 бинки всеки месец ебат яки каки карат готини коли а вие острани само псувате и нареждате,и се чудя кой е по зле вие или те?

chochando
12.07.2013 02:09

Чужденците в Левски са МЕНТЕ футболисти *sad*

PraschoChorbata
12.07.2013 01:17

Добре, че е Левски та живота ви да има смисъл..еййй чорбари, нямате си вашо затова гледате чуждото...отбор не ви остана и то толкова комплекси се избиха върху Левски, че не знам, смеете се пък, ако бяхте вие срещу Иртиш петичка от воле направо.

StadobolGovnin
12.07.2013 01:27

Как вам не стъ/а/дно........*lol**joking**lol**cool*

Gopcho
12.07.2013 00:02

Обаче ме радват коментарите ... "нека Левски победят, преди всичко съм българин" , обаче издъни ли се почват с обидите по-тях. Същата работа ако беше станало с цска. Едва ли има цскар, който да държи да Левски, когато играе. И ако има той вече не гледа български футбол. Поне си спестете лицемерието преди мачовете.

Vratarchety
11.07.2013 23:33

Няма значение какво ще стане ....... Левски беше , Левски е и Левски ще бъде за всички хейтърчета !!!

Neooo_1995
11.07.2013 23:22

""Левски" е вторият отбор, който е отстранен от Иртиш в цялата история на клуба! И тук втори...
-----------------------------------------------------------------------------"Левски" обиди футболна България! Срам край монголската граница!
-----------------------------------------------------------------------------
Феноменален "син" срам! "Левски" стана за смях и в Азия!
-----------------------------------------------------------------------------
"Левски" стана за смях, записа нов резил в Европа!
-----------------------------------------------------------------------------
"Левски" умря в Павлодар!
-----------------------------------------------------------------------------
Поредните европейски мъки на "Левски" свършиха!
Facebook е голяма работа.

futbolista123
11.07.2013 22:49

по надолу прочетох в един от коментарите 4е гари родригез ,ангелов и пламен илиев са играли наи добре това е така и във последния мач от първенството срещу славия се видя накрая колко им беше мъчно на тези момчета а онзи продажник батков дори не се показа пред екраните тези 3 футболиста дават сърце и душа за левски а какъв е отговора. НИКАКЪВ

1map
11.07.2013 22:43

От Париж, та до Иртиш
всеки вика: "Я ги виж!"
и от черното море
чак до седмото небе
те са вечно номер ДВЕ.
Те не са кат' Левски патриоти,
а са евро-азиатски идиоти.
Но в едно са най-добри -
да откриват нови географски ширини!

MaLkO_LuD94
12.07.2013 00:25

На вас трябва със закон да ви се забрани да не играете в Европа *thumb_up* Стига толкова евроидиот*ина вече ни прославихте даже и в Азия *thumb_up*

Vratarchety
11.07.2013 23:41

Някой коментар за статията няма ли да кажеш ... страхотна е а у ?!? *lol*

iulkata77
11.07.2013 22:50

много яко *joking**joking**joking**joking*

holigan4e
11.07.2013 22:49

ЦСКА дори не играха за купата на УЕФА .....егати кефа ! Защото място им е в .... ? хахах досещате се *smile*

holigan4e
11.07.2013 22:35

Мани ама искаха да летят с правителствения самолет :Х :Х :Х Я по трамваите и на автостоп

paunQ
11.07.2013 22:34

Само имената им екзотични, пълни утайки! Вън от Левски! Само Родригес и Ангелов се мъчеха да променят нещо, а Пламен Илиев показа, че е истински левскар! Такива трябва да са всички в отбора!!!

luis_figo
11.07.2013 22:20

те сигорно юношите щяха по хубаво да играят

brilliance
11.07.2013 22:20

Поредния срам за нашите. Цял мач нищо не измислиха. Някой хубав пас, някое остро центриране, няма само някви смешни удари от 30 метра и на толкова встрани от вратата. Добре че играхме срещу тези смешници, че иначе най - малко 5-6 парчета. Ако бях събрал махалата щяхме да ги смачкаме тия смешници. Вместо Димов щях сложа баба ми за централен защитник, ако не друго щеше да си покрива хората, макар че със сигурност е по - бърза от него. Ония иначе много се перчеше преди мача. Ще бием, спокойно, ние сме по - класния отбор. Ква класа бе? С тия за къде? Само в Наско имам вяра. Той ще оправи нещата, колкото и да са сложни. Никой да не се съмнява.

martinski8447
11.07.2013 22:08

Срам за всички които обичат Левски са тези никаквици , облечени в синята фланелка ! И оня Борат не мога да го гледам с гадния му мустак , престъпник! Продажници, ВЪН ! По-добре като чорбите да ни затрият , та да играем с юноши , отколкото с тия на кило купени!

futbolista123
11.07.2013 21:33

еееееееее бива ли така . като българин сам длъжен да съм за в
секи бг отбор в европа но това е срамно в друг саит имаше прогноза за предния мач левски 3 -0 иртиш но...

Futbulfen
11.07.2013 21:28

Говори се нещо да се ходи събота сутринта на летището, който има възм. да дойде!

skubidu3
11.07.2013 21:25

Колко е трудно да вярваш в Левски и в сегашното правителство. Изглеждат като мъжкари, говорят като таквива, но истината е че са ИДИОТИ!!!

John_Jameson
11.07.2013 21:09

Срам, срам и пак срам !!! За пореден път излагация и то жестока !!! Толкова време чакаме успех на родна сцена, ама не идва, е как за бога да дойде в Европа??!!! Просто е абсурдно!!!

ivanrealmadrid1
11.07.2013 20:57

Много е зле положението , но точно в най-лошите моменти трябва да подкрепяме отбора си до последно. Имам надежда , че ще се оправят нещата и дано е с повече българи в отбора ... А за червените галоши , това беше момента да се овъргалят в кочината както само те умеят. грух грух прасенца радвайте се

Vratarchety
11.07.2013 20:54

Спрете да храните .... какво си мислите , че Бг отборите сме голяма работа .... и сме нещо повече от Казахстан ли .... футбола ни е трагедия .... нищо нормално не се случва ... както забелязвате и ботев не са нищо повече просто си вкараха гола в първия мач и играят като равен с равен нищо повече от Астана .... футбола ни е в криза и срещу който и да е отбор срещу която и да е страна няма как да сме фаворити ....... има хора , които само чакат някой отбор да се издъни и после да се правят на разбирачи .... Много жалко е това ... но такива сме БЪЛГАРИТЕ . ОБИЧАМЕ ДА МРАЗИМ ТОВА НИ Е ПРОБЛЕМА


11.07.2013 21:11

На феновете им пука на футболистите обаче не им пука.А иначе си прав много омраза им в тази малка държава

Vratarchety
11.07.2013 21:04

Пука ни .... но нормално ли е стотици коментари под моя да показват само омраза омраза ...... но защо ли се изненадвам такива хора сме .... такава ни е държавата .... как да просперира човек .... жалко ..... всеки фен на Левски , а и не само на Левски искаше да се класираме , но не се получи топка ....какво можем да направим


11.07.2013 21:00

Той че футбола ни е трагедия вярно е ама Левски можеха да се представят по-достойно се пак имат доста фенове не може така да се излагат и само на един двама футболисти да им пука че отпаднаха от световно безизвестен отбор

Manchester_Red
11.07.2013 20:22

Ужасно слаба игра, за 3-та поредна година отпадаме още при първия мач в квалификациите, но тогава поне успяхме да вкараме гол, за разлика от сега... Не знам и в първенството какво ще направим, с тази игра просто няма и в 3-ката да сме. Не може нашите "звезди" от 3-4 ниво на Холандия, Франция, Португалия да ми взимат по 10 000 заплата и нищо да не ми играят, най-добре да ги махат и да останат само Пламен Илиев и Антонио Вутов и останалите да са юноши. Трябва да си налагаме нашите момчета, а чужденци най-много 1-2 и то наистина класни.

IvanIR
11.07.2013 20:22

Абе кво да кажа......добре , че не гледах мача.Батков, Чорни, ....Казахстан.....*money*.....Клубове с неясни собственици .... Футбол се прави с пари....и то с много....*erm*......така чеее.....И в цецка същата работа.....*erm*

makareN
11.07.2013 20:10

Тъпото е че хора се надяват на нещо тия като играят *erm*

shifter_fd
11.07.2013 20:06

Пеша да се приберат от Казахстан сега , ама иначе с претенциите преди това. Дано сега малко Ботев да ни отсрами , че тия Левски където и да идат оставят ярка следа и пишат история след себе си. Още немога да повярвам, че играеха толкова бездарно първият мач. Е днеска пак се прояви факта, че в Европа не е като в нашето първенство да си уреждаш мачовете и да не ти дреме. Тия Иртиш водеха с 2:0, а оня техния треньор ги псуваше край тъчлинията и ги караше да тичат още! Това не са футболисти, а плебеи. Да се разформира януари месец тоя отбор, да се изчистят от него ненужните дрънкулки и да се направи отбор от млади и перспективни български момчета. Никакво професионално отношение, но важното е до довечера да са в София, че им концерт на Лияна в Найт Флай и промоция на манекенки , които пускат по веднъж безплатно.

dimitar326
11.07.2013 20:04

Антверпен,Люцерн,Беверен, Олимпия (два пъти), Слован, Аалст, Офи Крит, Тампере, БАТЕ, Жилина, Дебрецен, Търнава, Сараево, Иртиш... Приказката продължава *lol*

Futbulfen
11.07.2013 20:02

ЗАЩО НЯМА ИЗЯВЛЕНИЕ ОТ НИКОЙ ЗАМЕСЕН В ТОЗИ СРАМ???!!?! Тия нямат ли пресконференции, къде е мустакатия, къде е насо (той е активен само когато го няма на Герена), къде са всички ПУТКИ, които носеха синия екип... усещам как ще кацнат в Бургас или някъде другаде.. София е тясна!

MaLkO_LuD94
11.07.2013 20:08

Ще кацнат ли ??? Те не са ли с автобус ? *confused*

NeedForWeed
11.07.2013 19:46

Тука няма цесекари.Има само хейтъри които се радват повече когато Левски паднат отколкото когато Цска бият.

jimidim
11.07.2013 19:29

Не се обиждайте един друг..Безсмислено е.И не си мислете,че съдбата на Разград и Берое ще е по-различна.Нищо лично към отборите им,но нямат селекции за отпор.Ботев ще мине този кръг,но след това срещу Жрински,ще се помъчат доста.Ще трябва и доста късмет,за да ги отстранят.

nikshan11
11.07.2013 19:37

Ботев колкото и да ми се иска да влезат в групите просто нямат шанс,добре ще преодолеят Астана и след това Жрински,но след това с този коефициент,ще им се падне някой западен отбор или някои богаташи и са дотук,просто няма класа в отбора,докато се плаща на такива дърводелци като Силва 35 хиляди лева не месец,така ще бъде,отборът на ЛЕВСКИ трябва да се из4исти от тия "футболисти",освен Родригес и Мюлдер,другите марш от отбора.Рамос е толкова еднотипен и си мисли,4е ще ги минава ей така,но няма.Предпо4итам игра4и като Чаворски,Попадин,братя Цоневи,Ора4ев и Вутов пред тия ментета,защото и да загубим,ще знаем,4е са истински ЛЕВСКАРИ,а не като тия сметкаджии да не им пука дали бият или губят.

Chelsea_Boy_Fan
11.07.2013 19:26

Отново срам и позор ! И на тези играчи им се дават по 10 бона на месец ай стига бе !Претендират за шампиони на България за купата на България, а нищо не правят падат от някакъв отбор, където почти никой не го чувал в България.После кажи как да не им се смееш и кажи как да ги подкрепяш в европа, като те падат още от първия съперник ! Да им се намали заплатата на 700лева и че да не бъдат чак такива звезди по дискотеките, а на терена да си барат ай де не казвам, кое.Дано днес поне ние бием Астана, че да отшуми малко това !

baro99
11.07.2013 19:32

И ти си прав. Нека в България футболистите да им се дават по 500лв. заплата, за да разберат какво е това труд.

baro99
11.07.2013 19:25

Каквато е Държавата, такъв е и спорта. От година на година по-зле а догодина още по-зле. Прав е този колега който е написал по доло в един коментар, че ще дойде време когато ще се радваме когато Български отбор вкара гол в Европа.

levski_govedata
11.07.2013 19:22

Ако беше жив дякона щеше да се отрече от това жалко отборче *sad*

Abramovichcfc
11.07.2013 19:10

с тези подигравки фенчетата на цска само доказват ,че не са българи а турци защото един БЪЛГАРИН никога няма да се подиграва на друг БГ отбор в Европа

night_wolf1984
11.07.2013 19:16

Ми те станаха направо татари*smile*

levski_govedata
11.07.2013 19:14

Ти какво каза бе че ако паднете нямаш да наричаш цска турци ?

levski_govedata
11.07.2013 19:13

[@link https://www.facebook.com/photo.php?fbid=681205041896131&set=gm.544135825642955&type=1&theater]

night_wolf1984
11.07.2013 19:13

Сигурно както правиш .Подиграваш се на ЦСКа,Ботев и др,отбори,а не гледаш Левски колко са жалки*smile*

aa2
11.07.2013 19:03

''Отбора на народа'' отиде в Казахстан с 10 човека публика(явно народа е 30-40 човека), и направо разпори казахстанците, които с много късмет не вкараха поне 4...Бива ли такъв резил?Много самочувствие, много псувни от Бацил след последния мач в България, но на кого са нужни тези неща след като не можеш да биеш слабак от Казахстан.Срам, срам и пак срам.Струва ми се, че скоро ще започнем да се кефим на гол от Левски в Европа, те са станали толкова жалки, че направо не ми се говори.Половината им футболисти не знаят как да пипнат топката, да не говорим да направят нещо по-специално.Просто Левски и ЦСКА не трябва да стъпват на европейска сцена още дълго време за да се промени нещо.България има нужда от отбори като Лудогорец, Ботев и Литекс, защото тези отбори се опитват да направят нещо за футбола ни, не само да се хвалят, че са нещо голямо и да си мерят п*шките с грандовете в Европа(само на думи разбира се).Късмет, дано догодина на Левски не им се падне някой гранд като Санта Колома или Вентспилс, или някой друг гранд от тези ''велики футболни сили''.

MultiRedFan
11.07.2013 19:03

Левски за пореден път посрами България! *sad*

mazaloto
11.07.2013 19:02

Тия 11 дървета в жълти екипи, заедно с треньорският щаб, да си останат в Казакстан, нямат място в България, камо ли в ЛЕВСКИ, а от първи кръг-само юноши. Това НЕ Е Професионален Футболен Клуб !!!

roden
11.07.2013 19:00

Вече 5 години поред седам да гледам футбол с участие на БГ отбор в началото на Еврокампаниите им.. и до там *smile* Вече чак догодина ... толкова можем!

sa6etoo
11.07.2013 18:52

Нека българската помия се излее.. сега! Чакай тя не е спирала да тече.. И това ми било български футбол.

PraschoChorbata
11.07.2013 18:48

Голям смях та голям смях, един отбор бие по-ниско класен отбор, нормално, какво да очаквам като най-малкото Иртиш имат тройно по-висок бюджет от този на Левски ?

PraschoChorbata
12.07.2013 01:19

*joking**joking**joking* цскар говори за закриване...ох иронията *joking*

nikshan11
11.07.2013 19:10

Кой е пред закриване свиньо?

cesekarchetooo
11.07.2013 19:03

Темата е за вас бе, Прасчо. КЗЛ и закриване...

StadobolGovnin
11.07.2013 19:02

Братко, не те ли е срам - да пишеш..................................

PraschoChorbata
11.07.2013 18:56

Не отричам, че играха слабо ама тука "големите мъжаги" с децкия характер го обърнаха на ебати смехурията, Левски това, Левски онова, ми те и ЦСКА са същите ама кой да се сети ?

levski_govedata
11.07.2013 18:51

Напротив нямат те ако имаха парите на левски щяха да са в шампионска лига а не 6-ти

night_wolf1984
11.07.2013 18:51

и това ли ти е оправданието сега.Левски дори нямаха свестен удар във вратата*wink*

Gogata85
11.07.2013 18:48

Аз ако съм шеф на говедата сега ще направя така тия смешковци плюс треньора да не вземат стотинка поне един два месеца

shifter_fd
11.07.2013 18:46

От Левски не разбраха ли, че спаринг партньор се става и без да налагат млади и талантливи български момчета. Само с чужденци е по-добре, ефекта е по-ярък и отзвука по-гръмогласен.

baltanov
11.07.2013 18:46

няма спор в това и двата отбора са много слаби а и няма как да е съвремения футбол се играе с пари

MultiRedFan
11.07.2013 18:43

Вечно 2-ри ЕВРОИДИОТА! *lol* *lol*

levski_govedata
11.07.2013 18:47

Ка-Акурейри е аматюрски отбор , имат по срамна загоба от вашата но тогава цска продалжи

PraschoChorbata
11.07.2013 18:43

Смисъла не беше ли цска-то да подкрепят Левски, че да не се изложи държавата и да стигнат по-напред в евротурнирите поради простата причина, че те са толкова зле(по-зле от Левски), че дори не ги пуснаха на турнира, нямат позорни загуби както тези на Левски защото НЕ ГИ ДОПУСКАТ ДО ТУРНИРА...играха 2 пъти и паднаха от също толкова анонимните Мура и не знам си кои, същите сте чорбари, но жалкото е, че се смеете на Левски.

Gogata85
11.07.2013 19:33

Ей кравешки мозък!! Кой не е допускал ЦСКА до Европа бе? Червените сами се отказаха! Иначе може би също щяха да берат срам де! Поне сега Ботев имат шанс да направят нещо*thumb_up*

levski_govedata
11.07.2013 18:41

С този резултат мога да кажа на всички левскари . Честит 100 годишен юбилей , и след 1000 години нищо няма да се промени .

baltanov
11.07.2013 18:40

абе това е 1ви кръг от догодина от къде ще почват смешни жалки та чак и по телевизията ги дават боклуците карат коли по 40 000 50 000 хиляди трябва да има санкци никакви заплати по една бира и две кебапчета след мача и това е и стадион ще им правят защо то няма кои да ходи

PraschoChorbata
11.07.2013 18:38

Феновете на ЦСКА са в добра позиция, отбора им и той като Левски смешен обаче за сега съществува само на хартия и няма никаква дейност....та да не може да се посмеем и на него, смеете се на Левски като вие сте същите.
Не знам кое е по зле, да паднеш в 1рвия кръг или въобще да не те пуснат в турнира

GaLaxY94
11.07.2013 18:38

Tова е смешна работа .. нямам думи.. и после имат претенции ..

holigan4e
11.07.2013 18:37

ЦСКА с Маркинио щяха да подобрят рекорда за най-много аутове. Тия като направят горе-долу някакво подобие на атака , тоя Марикионис с голям професионализъм праща топката 10 метра от вратата в аут нали го гледахме хахахаа.

levski_govedata
11.07.2013 18:35

Честито!!!!! Нека поздравим уефски - ,,отборът на народа" с поредната защита на титлата ,,ЕВРОИДИОТИТЕ" на Европа!!!! За пореден път го доказаха!!!! Браво, уникални са!!!!

petko9305
11.07.2013 18:34

Уникално заглавие, а Левски да вземат да се стегнат, че само със корупция не се печели участие в Европа трябват играчи от световна класа, а не футболисти които се счита за професионалисти

nikshan11
11.07.2013 18:39

Каква световна класа в А Група или в България,стадионите са като картофена нива,дори да ги закараш на село в някоя картофена нива ще е доста добре сравнение с тея стадиони.Представи си колко сме назад ние при положение,4е тия Иртиш имат бюджет от 12 млн евро,а наш отбор кога ще го има това?

dido9730
11.07.2013 18:31

За това Левски не ги даваха по телевизията, защото са трагични.Успех на Ботев!

MiTaKa_D
11.07.2013 18:35

Даваха ги.*joking*

slavcho.slavchev.7
11.07.2013 18:30

Бай Ганъовци и във Казахстан ви разкриха междуконтинентални евроидиоти !!!!!

BuTaMuH_C
11.07.2013 18:30

вече май има и фенове на Иртиш *lol* вижте на какво попаднах във фейсбук - ИРТИШ,ИРТИШ, ОТНОВО ТИ БЛЕСТИШ, И ТЪПИТЕ ГОВЕДА НА ХУЯ СИ ВЪРТИШ

LMessi_Barca
11.07.2013 19:38

*lol**lol* верно ли бе хахах

levski_govedata
11.07.2013 18:28

КА-Акурейри (Исландия) – цска 1:0,аматьорите имат една единствена европейска победа в цялата си история и то е точно срещу цска!
Както и да е..........бездушниците от ЛЕВСКИ трябва да си ходят и да се почва на чисто с юноши във в окръжна група !!!

levski_govedata
11.07.2013 18:38

Според мен левски карлово е оригинала , понеже истенския левски си е от карлово

MiTaKa_D
11.07.2013 18:37

За оригинала.*joking*

levski_govedata
11.07.2013 18:34

За кой левски става дума , добавела съм 3 отбора с това име ?

MiTaKa_D
11.07.2013 18:32

Ае момиче що си добавила Левски във фен зоната си а ги псуваш?*joking**joking**joking*

Futbulfen
11.07.2013 18:26

ВЪН ВСИЧКИ ОТ ЛЕВСКИ, СРАМ И ПОЗОР.. да не се прибират, жалка пасмина бездарна :@:@:@

PraschoChorbata
11.07.2013 18:26

Само не схващам кое е толкова срамното, че Левски пада от Иртиш, както те са "ново географско откритие" за нас, така и ние за тях, видя се, че те са по-класните от двата отбора и справедливо си биха.

ApricotGarden
11.07.2013 18:26

Само като гледам колко надъхано спорите феновете на Левски и ЦСКА - кой от кой с по- кирливи ризи и ме обзема един непрестанен смях. Едните отпадат за втора поредна година от някакви анонимници. Другите които тази година не отпаднаха поради простата причина, че са затънали до шия в дългове та и ги изкараха от евротурнирите и си мислят, че щом не са взели участи и не са отпаднали значи не е срамно. А не е ли срамно да те изключат от европата?
Поне да имаше някаква полза от тези спорове, но досега едно компетентно мнение не съм прочел.

InCskaWeTrust
11.07.2013 18:30

Кой с го изкарали бе, рогат !? Ние сами се отказахме.. Да си знаеш възможностите не е срамно.. Срамно е да си знаеш възможностите и да се мислиш за нещо,което няма как да си.. Оставате си ЕВРОИДИОТИ...

PraschoChorbata
11.07.2013 18:30

Кажи им го, единия отбор керлив, другия също, признал съм го, че и Левски вече е кръгла 0 обаче тези чорбари със супер наглост плюят по Левски като те са същите, как да търпиш такива индивиди.

shifter_fd
11.07.2013 18:23

Че то беше ясно още след първия мач, че ще са аут, ама пак си показаха колко са зле! А тоя дет беше гост в студиото беше направо в траур и неможеше да си събере мислите

levski_govedata
11.07.2013 18:22

До коментар [@comment 1407106] от [@user nikshan11]:

Болни сте вие , не стига че ви бият с разлика ами и ми мучите тука . Ходете да пасете

holigan4e
11.07.2013 18:21

До коментар [@comment 1407106] от [@user nikshan11]:

а смятай , щом се прави на момичето каква грешка на природата е хахахах бати мазни малъл ламер. Сигурно е братовчед на циганчето от Сандански 94

ApricotGarden
11.07.2013 18:27

Излез от CS-а *lol**lol*

Love_chaser
11.07.2013 18:21

Това е дъното... голям срам е азиатци да бият левскарите, колкото и да не ми се иска да го кажа, до къде стигнахме просто не е истина... дано Ботев направят нещо повече довечера, в тях вярвам повече!

MaLkO_LuD94
11.07.2013 18:20

До коментар [@comment 1407097] от [@user holigan4e]:

Иртиш говедарИЦА *joking*

night_wolf1984
11.07.2013 18:19

Щом 2 отбора от Люксенбург се класираха за 2-ри кръг смятайте какво ни е нивото на футбола*lol*

Gopcho
11.07.2013 18:19

Трябва да се изгонят всички футболисти на Левски освен Вутов, Родригес и Илиев и около тях да се изгради отбор от юноши и да се започне на чисто. Да върнат и Велев, това човече от лего Митов, където 2 приказки не може върже може да си сабира багажа.

Siko2
11.07.2013 18:18

Повече от фен на Лески да не съм чул думата евроидиот за който и да е друг отбор!

MaLkO_LuD94
11.07.2013 18:17

До коментар [@comment 1407094] от [@user THANKYOUSAF]:

Името на Апостола е Васил Иванов Кунчев и това че вие сте си купили име светиня няма нищо общо *thumb_up* Сменете си името мишки точно вие ли ни говорите за името на Апостола вие който го излагате по-целия свят ??? Вие ли ??? Я се скрийте и се прекръстете на ФК РЕЗИЛ и по-добре не казвайте че сте от България *thumb_up*

holigan4e
11.07.2013 18:15

Феновете на ЦДНА са долно племе и само чакат Левски да направи издънка и веднага почват да грухтят. Ама и на вас не ви е лесно вашето клубче дето е копие на руския ЦСКА. Не ви е лесно , че клуба ви е на кантар. Не ви е лесно , че имате само 3-ма тренера и постоянно ги въртят. Днеска Тройчо , утре Пената вдругиден Радуканов и така. Въобще си имате тренерче за всеки ден от седмицата. Ситуацията е : присмял се хърбал на щърбал.

PraschoChorbata
11.07.2013 18:14

Първо...ЦСКА не са нищо повече от Левски така, че от къде тази смелост и наглост не знам, те, ако се бяха класирали за Лига Европа и те щяха да падат, това е ясно.
Второ...не знам къде бяха цска-рите като Левски се класира за групите на шампионска лига ?
И трето..никога не мога да уважавам някой чорбар, вместо да подкрепя българското, той плюе по него.

1map
11.07.2013 18:10

Дубльорите навсякъде се дънят *lol*

demon_levski
11.07.2013 18:10

просто ударихме дъното по трагичен левски не съм виждал 2 мача да не можеш да вкараш на такъв отбор
никаква идея и желание за игра не видях просто подобре догодина като цска да се откажат и да не се излагат повече всички фенове трябва да се обеденят и да почнат да протестират и да не ходят на мачовете докато това бездарно последните 6 години управление не се промени коренно и да започнем да играем както трябва

night_wolf1984
11.07.2013 18:08

Де е ония Абрамович,сигурно се е завил с някой юрган и плаче*lol**lol**lol*

mihaileg
11.07.2013 18:07

Всички тия мърши вън от Левски! Един не тряя да остава!! Ако трябва и с юношите ще играем, но такива мишки в отбора не трябва да се държат. Да си пускат наще млади момчета и да не се притесняват че няма да има купи, то очевидно и така няма и нещо повече, ако продължаваме така и отбора няма да го има скоро. Да махнат сички боклуци, да спрат да дават пари за трансфери и заплати и да играят с хора които искат да носят синята фланелка гордо. А за тия в момента ще си позволя да перифразирам едно скандиране от волейбола: Не мъже а п**ки.

1map
11.07.2013 18:08

ФК ЛеФски*

ApricotGarden
11.07.2013 18:06

До коментар [@comment 1407070] от [@user THANKYOUSAF]:

Колкото и да отправяш пожелания към майките Левски си отпада. Но продължавай може и да промениш нещо. *joking*

madridistaaaaaa
11.07.2013 18:05

Стига хора спрете с разправиите просто можем да опишем ЛеФски с две думи вече: Световните идиоти!

JORGE
11.07.2013 18:05

Хораааа, не се плюйте един друг. Вие се нервите те си взимат паричките. Има ли значение от кой отбор си? Ти си за българските отбори без значение бели, червени, сини и т.н. Срещу отбори, които има бюджет от по 100 хил. лв. е лесно да играеш. Но в Европа сме гола вода. Надявам се поне Ботев да направят нещо по значимо. ЦСКА - се отказаха. Левски - реве за титла, а не до там силен отбор ги премаза. Лудогорец купуват мачове и ги правят шампиони. Това не е футбол. Това са пране на пари. Берое е единствения клуб, който играе прилично и успява да стига до там докъдето силите им стигат. Не се ругайте, а погледнете реално. Успех на останалите ни отбори.
П.С. Не съм привърженик на никой. Просто изразявам мнение.

daledoria
11.07.2013 18:04

[@link https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1001448_10200854192469236_184183857_n.jpg]
Тази кака ни праща поздрави резилняци вика аматьори!

levski_govedata
11.07.2013 18:14

момиче съм

daledoria
11.07.2013 18:10

Ааа вечно втория и евроидиота лии да брат знам отбора на дс сте ако не знаеш кво е дс обърни се към гоогле покорихте и сибир

levski_govedata
11.07.2013 18:08

Снимката е от мача с Славия , но и сега не е по различно . Но така е Левски отбор няма

1map
11.07.2013 18:07

*lol**joking**lol**joking*

levski_govedata
11.07.2013 18:06

Отбора на Народа [@link https://www.facebook.com/photo.php?fbid=195427050608457&set=a.114234752061021.23368.100004234895236&type=1&theater]

holigan4e
11.07.2013 18:03

Аз не съм фен на този Левски ! Такова нещо няма да подкрепям. Това за мен си е гавра към всички фенове и към държавата ни !

1map
11.07.2013 18:03

Дано днес Ботев ни измъкнат от тоя срам който берахме днес..само те могат,а тия сини говеда,направи да затрият ,,отбора"

Mar4eli
11.07.2013 18:02

Накъде по-надолу от това не знам. То бива, бива ама това на нищо не прили4а. Егати отбора егати чудото. Просто нямам думи. А за всички които се радват от отпадането на бг отбор ..... да ние сме евроидиоти а вие сте натурални идиоти !!!!!!

ReDeViL666
11.07.2013 18:01

Миналата година си казах - Добре - това беше 2рия кръг и Левски отподнаха от пърни анонимници! Хубавото е , че неможе да се падне по-надолу - просто НЯМА КАК! Сега ЛЕФФСКИ отпадат от първия КРЪГ от ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ АНОНИМНИЦИ! УЖАС на 10-та СТЕПЕН! Пожелавам си да не се класират за ЕВропа догодиа , защото иначе това , което правят - само и само да не се класират , ще ни бутнат коефицента на първенството и ще се изравним с футболните джуджета!

MaLkO_LuD94
11.07.2013 18:01

''Левски станаха СВЕТОВНИ ид*оти'' *lol**joking**joking*

darko13
11.07.2013 18:01

аз го играх точен 2:1 за Иртиш..ама тия Левскари и 1 гол не можаха да вкарат поне да се отсрамят че падат с 2 гола разлика от такъв отбор :Д :Д

Cleverley23
11.07.2013 18:00

И още колко години трябва да берем срам в Европа, колко още анонимни отбори трябва да ни правят за смях, колко още маймуни с по 15-20 хиляди заплата ще вземете ?! Колко още феновете трябва да страдаме заради това?! КОЛКО ?! ДО КОГА ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

ynwaLFC
11.07.2013 18:08

Когато мачовете се печелят на терена,а не извън него..тогава вече може да тръгнем на горе.Това черно тото убива футбола.В първенството ще даде 500 лева и ще изполягат и феновете на стадиона не само играчите.Когато тия барелини,разберат че футболът в България е ГОРДОСТ,а не ПАРИ,тогава може да мечтаем за напредък !

panew
11.07.2013 18:00

Интересно ми е какво ще е оправданието на Батков, с нетърпение очаквам да се посмея на глас.

levski_govedata
11.07.2013 18:01

Иртиш излязаха нахъсани , това ще е оправданието

crip1
11.07.2013 18:00

Кво се пъните, все едно не сте го очаквали.Ясно беше, че ще паднат.Слабак пада от слабак.

idol_bg
11.07.2013 18:00

ФК Фернандо Магелан.....*joking**joking**joking*

Juan_Mata10
11.07.2013 17:59

Така става като се купуват треторазредни чужденци дето играят не заради Левски,а заради парите

the_joker
11.07.2013 17:59

Вече трябва да измислят книга- Пътят на Евроидиотите.

ApricotGarden
11.07.2013 17:59

Както би казал една от суперзвездите на Левски която я чака голямо бъдеще в топ първенствата на Европа: ''те играха с всички сили срещу нас" *lol**lol*

radunchu
11.07.2013 17:58

Продължаваме да сме си Евроидиоти.... колко жалко :Х :Х*sick*

Vratarchety
11.07.2013 17:58

Завъдихте ли се всичките измекяри да псувате Левски ?

holigan4e
11.07.2013 17:58

мръсни гадни долни непрокопсаници ! Е това в момента са Левски ! Сега Батков да им раздава премии за добре свършената работа. Сега наистина се радвам , че тия мишки не станах шампион на България. Щеше да е пълна порнография. Браво на Славия , че ги спряха. А тия фенове дето бяха в Казахстан или са бавно развиващи или са някакви платени статисти. Нормален човек няма да даде пари да иде там и да гледа театър.

levski_govedata
11.07.2013 17:59

Това го каза и Педраг Пажин месец преди края на първенството , че ще е срам ако отбора е шампион

BlackSea
11.07.2013 17:57

Срам.БГ футбола пада драстично надолу ама по надолу от това маи вече няма.А група 8 макс 10 отбора и чужденците вън. То се вижда ,колко могат тия от 5-та дивизия на Португалия, Бразилия ...............................Но намаляването на отборите в А група не е изгодно на БФС и някой президенти на водещи отбори *thumb_down*

sparco24
11.07.2013 17:56

Ето какво е нивото на футбол в българското първенство - пълна нула! *smile*

lafferty
11.07.2013 17:55

Ей тва е дай му на българина само да плюе и глей кво става. Ясно е, че се прдставиха слабо срещу Иртиш ама пък да се правят чак такива трагедии не е нужно. Това е олицетворение не само на футбола ни, а и на цялостната ситуация в България. Вместо да давате акъл само вземете се замислете малко какво сте направили вие за футбола. 70% от тия разбирачи тука не са стъпвали на стадиона да подкрепят отбора, а само във форумите и сайтовете коментират. Елате на стадиона и там си изразете мнението *stop*

extol
11.07.2013 17:58

Стига чете морал, бе. Ти нормален ли си? Да ходя да подкрепям някакви измислени покемони, които нямат нито качествата, нито ЖЕЛАНИЕТО за да радват МЕН, обикновения запалянко! Какво да правя на тоя стадион, да си давам гласа за разни нехранимайковци, които ги интересува единствено чекът на 15-ти и аванса на 5-ти ли? Няма как да стане. Обичта се заслужава, а не се дава!

Gogata85
11.07.2013 17:54

Браво Уефски отново правите история,но за противника!!! Горди ли сте*party* Наистина не вярвах,че този път ще се издъните и най-накрая ще продължите поне малко напред,но уви за пореден пък разочаровахте както мен така и цяла България!!! Честита 100 годишнина и догодина както казах по-добре и вие се откажете доброволно от участие в Европа,че ни писна да берем срам заради вас*cool*

MiTaKa_D
11.07.2013 17:54

Тия Левски са много зле ве братче ама мнооооооооооооого.Срам за България.

Gopcho
11.07.2013 18:47

Точно 1 мач ако никой не отиде на стадиона, ще се види мнението НИ. ТЕ трябва да правят всичко възможно на терена, за да ни карат да ходим на стадиона. Не може такова безразлично мнение от тяхна страна( ТЕ се подиграват с нас ) и ние пак да ходим.

lafferty
11.07.2013 18:34

ЦСКА да не знаят много щото ги видяхме миналата година и тях срещу анонимния и борещ се за оцеляване всяка година Мура.

lafferty
11.07.2013 18:33

Точно заради това тази агония в бг футбола ще продължава и занапред. Първо никой не е казал, че като отидеш на стадиона трябва да псуваш, второ мислиш ли, че като си казваш мнението в даден сайт някой ще те чуе и нещо ще се промени? За да има промяна точно е нужно да се види действителния брой фенове на отбора ама да са активни там на или пред стадиона, а не пред монитора, само тогава може да имате някви претенции.

levski_govedata
11.07.2013 18:19

Щеха да играят с Астана , ето колко мислете

PraschoChorbata
11.07.2013 18:18

ЦСКА как по-точно щяха да бият Иртиш, та те показаха по-слаба игра от Левски в А група, дори неможаха да се класират за ей там където щяха да паднат.

MiTaKa_D
11.07.2013 18:10

Смешник, ЦСКА или Ботев Пловдив ако бяха играли с тоя тъп Казахстански отбор 10 пъти щяха да го отстранят.

Gopcho
11.07.2013 18:03

Точно никой като не отиде на мач на Левски като домакин, ще си проличи мнението на ФЕНА. А да ида на стадиона и да почна да псувам като каруцар.

lafferty
11.07.2013 17:56

И ти си срам ама кво да се прави, няма начин тука си се родил и трябва да те търпим *smile*

Neill_88
11.07.2013 17:54

Типично. Левски си ги знаем, че и за е***е не стават.

qdReniq
11.07.2013 17:53

Бездарнициииииииииииииииииииииииииииииииии .Яд ме е само , че не заложих да паднат да зема някой лев.Успех на другите бг отбори

extol
11.07.2013 17:50

И после пак отидете да им напълните бутнатият стадион.
Трябва да е като с националния - бунт! Никой да не ходи, докато не се вземат правилните решения и не се започне подобаваща политика. Сега с кеф да отидеш на мач на националната гарнитура, а не мач на Левски не знам какъв мазохист трябва да си да ходиш и да подкрепяш тези, на които очеИЗвадно не им пука и на половина....

Gopcho
11.07.2013 17:59

Не наистина не трябва да ходи никой на стадиона да играят на празни трибуни, нищо повече. Без обиди и такива. Смешно е, жалко е, трагично е положението, но с такива антифутболсти, където ги взимаме на килограм няма как. Падат 2:0, а те играят все едно водят. Ако не играеха Левски, щях да заспя 3-пъти. Като не ти се играе, като не се раздаваш до край ВЪН!

dimitar326
11.07.2013 17:50

Евротуристи вси4ки затънтени краища на Европа обиколиха *joking**lol**joking*

ynwaLFC
11.07.2013 18:00

те хората за това се отказаха.. само щяха да берат срам! *wink*

dimitar326
11.07.2013 17:57

Веднъж можеби но вие всяка година

Gogata85
11.07.2013 17:55

Ми да но все пак не брахме срам като вас

nikshan11
11.07.2013 17:52

Имаш ли си на представа,4е и ЦСКА да играеха в Лига Европа щяха да бъдат на същия хал?

nikshan11
11.07.2013 17:43

На тия бездарници,след като се приберат в София не им трябва 2 шамара,а едно еб*не..

lazera0
11.07.2013 17:40

Тоя сега заслужаваше да им я вкара може ли вратара лежи и тия жълтите нея чистат

daledoria
11.07.2013 17:40

Стига се обиждайте ве бездушници за тва българия е на тоз хал заради такива като вас толкова си могат левски кво да праиш ше видим другите кво ще направят

Redbula
11.07.2013 17:38

Мн сме зле,никой не заслужава да играе в този клуб.Дано Ботев,Лудогорец и Берое се представят по-добре че да качат малко коефициента който е паднал доста

1map
11.07.2013 17:35

Иртиш да ви бият ОМГ СРАМ СРАММММММММ!Евроидиоти такива!

ynwaLFC
11.07.2013 18:04

Разликата между мачовете на ЦСКА-Мура и Левски-Иртиш е ,че Мура се класираха при 1:1 с гол на чужд терен,а Иртиш отстрани Левски с 2 гола.. *wink* Така че вие сте за срам повече *smile*

vik0_92_
11.07.2013 17:53

шшшшшшшшшшшшшшш Мурааааааааааааа с лешник тихо там кертак!

Realist
11.07.2013 17:33

Никой БГ отбор не заслужава това. Пак казвам че съм от ЦСКА. Но това което се случва не говори добре за футбола ни!

extol
11.07.2013 17:31

Taка, така си заслужават като само купуват разни "футболисти" от лига 1 на Франция и Примера, без да имат нито една игрова минута изиграна там, ама нали им го има във ВПЕЧАТЛЯВАЩИТЕ ВИЗИТКИ!
Смях!

Chelsea_4_life
11.07.2013 17:30

Аре чорбарчетата да говорят сега ние ще говорим като почне сезона и сте във В група *lol*

maddennfl
11.07.2013 17:34

ко ще видим бе парцал да не станете шампиони хахахахахаха

Deco_Sneijder
11.07.2013 17:29

Вутов го пуснаха чак в 70 минута... за сметка на тоя Бру...пълен бездарник и тоя Рамон Лопез дето не е вкарвал гол в 70 мача...нямам думи,заслужено отпадане.. за Левски *smile*

ReDeViL666
11.07.2013 17:28

Добре , че не станаха шампиони тия , че щяха да ни излагат на най-високото ниво - Шампионска лига! Мишоци с мишоци дръгливи! Срам за България е да има ПОДОБНИ ОТБОРИ СРАМ!Вън от ЕВРОПА - ВЪН ОТ А ГРУПА ! ВЪН , че хората НЕ ИСКАТ ДА ВИ ГЛЕДАТ ГРОЗНИТЕ МУТРИ!*angry**angry**angry**stop**stop**stop**cards**cards**cards**cards*

Ginekologa
11.07.2013 17:32

*cool*

vik0_92_
11.07.2013 17:24

е/ати ужаса Димов тоя дървар къде го пускат въобще....тези са пълни бездарници наще ега стане 3-0 палячовци.

daledoria
11.07.2013 17:22

мишоци някви казакстанци ше ги мачкат гледай ги бе 1 гол не могат да вкарат да ги смачкаш бездушници циркаджии

PraschoChorbata
11.07.2013 17:16

Ей ! Чорбари, Левски засрамва България по този начин, вместо да се молите да направят някой Х вие се кефите, че падат, еййй няма да се оправим значи.

PraschoChorbata
11.07.2013 17:21

А бе като цяло, има тук таме изключения, но няма как сега да споменавам всеки по отделно.

RVP_Reus
11.07.2013 17:18

Е аз например да съм обидил Левски?

levskirealfen
11.07.2013 17:16

Срам ме е от Левски в този момент! Кой доведе Николай Митов начело на отбора?! Всичките играчи трябва да бъдат освободени! ВСИЧКИТЕ БЕЗ ПЛАМЕН ИЛИЕВ! Убеден съм че ако мачът беше игран от 10 Юноши и Пламен Илиев щяха да победят! СРАМ ЗА ЛЕВСКИ! НАСКО ВЪН! МИТОВ ВЪН!

Gogata85
11.07.2013 17:15

До говедата който умряха от кеф че ЦСКА няма да играе в Европа: Какво стана бе кравички?!?! Нима вие ще играете? До кога ще падате от анонимници? До кога ще срамите България?Следващата година вземете пример от нас и доброволно напуснете евротурнирите!!! Български отбор скоро не трябва да стъпва на европейските терени( тук в момента не включвам Ботев,който въпреки че от сума време не са играли навън все пак показват добър футбол и ще минат 1 -2 кръга поне малко да отсрамят страната, успех на пловдивчани)

barca_forever33
11.07.2013 17:07

Трагедия ! Дано поне Ботев да успее, да се класира за следващия кръг *smile*

MaLkO_LuD94
11.07.2013 17:06

Николай Митов: По-класни сме и ще отстраним "Иртиш"
Николай Митов обяви: Ще донеса титлата на ''Герена"

MU_FOREVER
11.07.2013 17:06

Добре, че не гледам мача.. *lol**joking**joking**joking*

Quaresma999
11.07.2013 17:05

Абе вие сте много интересни хора .. Вместо да се подкрепяме - българи сме .. НЕ давай да се обиждаме и плюеме ЦСКА , такива ще си останете !

Ginekologa
11.07.2013 17:13

този пародия не мерси в европа позор всяка година в България велики ахахаха*joking*

PraschoChorbata
11.07.2013 17:05

Момчета, парите са раздадени още преди мача, а той е 3:0 точен, срам ме е направо, то си личи, че е продаден, Левски са си слаби като цяло, но не и толкова, Батков знае, че рано или късно ще Левски ще отпадне, че поне малко пачка да направи.

plamkisa
11.07.2013 17:11

Да бе, лефски като падат мачът е продаден, а лефски като правят страхотен победен рейд в края на първенството със серия от меко казано съмнителни мачове всичко си е в реда на нещата*joking* За всички е очевидно, че просто не могат, това са им възможностите.

Ginekologa
11.07.2013 17:04

До коментар [@comment 1406916] от [@user vesko5551]:

защо пишеш глупак цска даже са по зле

Fedde_Le_Grand
11.07.2013 17:04

До коментар [@comment 1406912] от [@user Lucas_Podolski]:

Ми то е смешно да гледаш как жалките говедари се мъчат да стигнат ЦСКА по успехи в Б-я и Европа и да гледаш как абсолютно всеки път се усират по най-бруталния начин!!!Със сълзи се смея бейби..

Ginekologa
11.07.2013 17:03

До коментар [@comment 1406913] от [@user maddennfl]:

тихо бе цска фенове да не се заяхдат

GovedStadoakan
11.07.2013 18:59

Боооооооооооооооооооли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kns
11.07.2013 17:02

Аре бе аз пък съм оптимист 2:3 го виждам !

kns
11.07.2013 17:12

Дано ги изравним или обърнем

overdrive
11.07.2013 17:08

То 2:2 пак е перфектния резултат за Левски и по-реален от 2:3, но в момента просто няма български отбор, който да покаже характер в Европа и освен да става по-зле второто полувреме друго не ми се вярва. Все пак успех на сините ! А група одавна не гледам, но определено като българи ще трябва да се гордеем с Левски, ако постигнат чудото в този мач и евентуално постигнат чудото да се класират за групите на ЛЕ, което вече е още по-трудно и донякъде космическа цел !

mihaileg
11.07.2013 17:05

Аз пък съм си обикновен човек съм си *lol* Иначе докато всички тия мишки, манекенчета и боклуци не ичезнат до един от отбора ще е така.

RVP_Reus
11.07.2013 17:00

Леле мале! Зле! По-добре БГ отборите да не играят в Евротурнирите, докато ни се опрви първенството, защото ще берем само срам.

biancorosso
11.07.2013 16:59

Не знам само феновете на другите български "отбори" какво се радват при положение, че ВСИЧКИТЕ ни клубове БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ са пълен резил, позор, срам в момента. Вече първенството ни е по-слабо от първенствата на Молдова, Албания, Казахстан и т.н. До някоя друга година ШАМПИОНЪТ на България ще почва в ШЛ от 1ви предварителен кръг с шампионите на Андора, Лихтенщайн и Фарьорските осттрови. На това ли се радвате ???

biancorosso
11.07.2013 16:57

А само като си спомня сезон 2005-2006................ Имахме 3 отбора в групите на УЕФА !!! А Локо Пд за малко не влезе като отпадна на косъм не от кой да е, а от английския БОЛТЪН. В този период Левски биеше наред Удинезе, Оксер, Марсилия, ЦСКА биеха Ливърпул, Леверкузен, Литекс също мина груповата фаза на УЕФА и отпадна с малшанс на 1/ 16 финала, ние играхме 1/4 финал...... А сега ни гаврят отбори като Иртиш, Сараево, Мура и прочие, отбори джуджета. Спирам да коментирам, че само се дразня, да ме пита човек за кво си късам нервите за тия бездарници мръсни.

Fedde_Le_Grand
11.07.2013 16:56

Те и на полувремето може да им вкарат на тия глупачета..*lol*

vesko5551
11.07.2013 16:55

добре че свърши полувремето срам срам срам срам срам срам срам срам срам срам срам срам срам срам срам срам

zuma15
11.07.2013 16:58

а дами кажеш чорбата с кои се падна да играе че несе сещатам

kris_666
11.07.2013 16:57

Гледай си отбора от ж група и се радвай! Все още Левски имат шанс за 2:2

Fedde_Le_Grand
11.07.2013 16:55

Тука чета някакви коментари отначало с прогнози в полза на говедата *lol**lol*..СмЯЯЯх..Аз ви казах,че тия жалкари само могат да ни злепоставят в Европа..Тоя отбор Иртиш бай да уей за първи път го чувам,а ви попиляват.. Хахаха

biancorosso
11.07.2013 16:53

Помните ли как БАТЕ стана ОТБОР с главно "О" и как в момента никой не иска да ги среща в рундовете преди груповата фаза ? Истината е, че започнаха да играят САМО с белоруси. Не знам дори дали има и 1 чужденец, който да започва титуляр. Ето за това станаха отбор, а бяха анонимни трактористи и ако Баткоф има поне мъничко акъл в празната си кратуна, е време да се сети че това е единствения начин.Ще стане бавно, но все отнякъде трябва да се почне.Днес само като видях стартовия състав, в който анонимните чужденци са повече от БЪЛГАРИТЕ ми стана ясно, че ще има резил.

Realist
11.07.2013 16:52

очевидно всички фенове трябва да се обединим в каузата да има футбол в България. Защото е видно че няма...

pepo972
11.07.2013 16:58

Точно обратното! Да се закрие, всичко футболно на "професионално" ниво! 10 години да не се играе футбол, ако трябва, да се научат! И да спрат да перат пари с тези смешни чужденци!

Gopcho
11.07.2013 16:52

Имаме шанс още, Велев да влиза в игра, че играчите никаква идея нямат какво трябва да правят на терена.

qdReniq
11.07.2013 16:51

biancorosso


бе аре ,бе само чужденците са виновни ,защитата като са българи ко играят едно изчистване не могат да напраят всяка ситуация паника ,ще ги е.а у бездарниците всичките.И туи вратарче нащо ще хване ли дуспа през живота си ,е.ати вратаря майни

jelko
11.07.2013 16:51

Митов пак ще бъде доволен от "желанието и стила на игра" - с десет човека са натикали противника в собствената му половина.... Но виждате,че те имаха късмет да вкарат два гола в първите минути .... ДАНО ДА ГО ОСТАВЯТ ЗА ТРЕНЬОР ПРЕЗ ЦЕЛЯ СЕЗОН ХАХАХАХАХА

BlackSea
11.07.2013 16:50

Довечера Митов ,ще е на автостоп .Футболистите ,ще тичат от Казахстан до България ,а Сираков ще ги надъхва от велосипед.Батков ще суче мустак в самолета и ще се чуди как да замаже положението пред Газпром от,които няма да получи никакви пари вече. Затова предварително се е подсигурил с загуба за Левски за 5.4 коефициент и сега е с 5 мил. отгоре *joking* - малко да разведрим обстановката.Но вече сериозно трябва да се замислите за Мустака *erm*

Terry1994
11.07.2013 16:50

Че Левски играят безобразно слабо е факт но също така отбор само от българи който да може да играе силно в България или Европа няма как да се направи.Това може да стане с много пари и да се купят най-добрите българи в първенството.Надявам се да продължим в другия кръг и треньора да си помисли много сериозно какво прави

1map
11.07.2013 16:49

Нямам думи,защо изобщо играят да излагат България?Хора,тия Уефски са от каръци по-големи каръци и най-големи каръци,всичките са с 2 леви крака и се разкарват по тоя терен,като бременни циганки,живи лай*а срам са за България и за името на Апостола!

holigan4e
11.07.2013 16:49

Смардиш хем не играят , хем водят. Ама толкова си мога нашите и това си е. Чудя се , ако ни се беше паднал отбор , които играе футбол.......леле 9:0 минимум. Щяха да ни маат като Таити. Дори и ЛЕвски да обърнат мача пак няма да ги призная. Тия анонимци заслужаваха да бъдат изнасилени в София минимум 5-0 и направо да се предават са реванша. Ама Левски не може да играе. А феновете на ЦДНА да не се радват щот и те са същитте галоши.

Blueisthecolour
11.07.2013 16:49

Не мога да разбера защо прасетата се радват при положение,че Левски в момента излагат цяла България не само себе си.

MaLkO_LuD94
11.07.2013 16:52

То всяка година е така *thumb_up* Ние сме свикнали вече *thumb_up*

kris_666
11.07.2013 16:49

Левски вкарат ли бърз гол второто ще е супер.. Само Гари Родригес и Ангелов играят на ниво за жалост...

biancorosso
11.07.2013 16:48

Помня много резили, много слаби моменти, но толкова жалък ЛЕВСКИ не помня да съм виждал от както съм на този свят или поне откакто гледам футбол - има няма 20тина години. И всичко това навръх 100-ГОДИШНИНАТА на отбора. Браво БаткоФ, браво МитоФ !!!

vesko5551
11.07.2013 16:48

Вие сте срам за родината!!!Колко пъти ви казах ЕВРОПА и Азия не са България там няма Ахмед Ахмед,Свадбата,Пастата,Ники Жената и н.т там няма кой да ви дава дузпи и да ви спестява червени картони.ЧЕСТИТО НА ИВО ДРУГИЯ НАЧИН, ЧЕСТИТО НА НАСКО, ЧЕСТИТО НА БАТКОВ, ЧЕСТИТО И НА БФС! И помнете че има ГОСПОД ! *angry*

Blueisthecolour
11.07.2013 16:51

Ти какво мислиш си,че ако бяха цска щеше да е по-различно?

sashko_niki
11.07.2013 16:48

не са ли 2 червените картона или аз нещо не съм скивал

Deco_Sneijder
11.07.2013 16:48

Да пуска второто Вутов,Карвальо и Велееев :@:@:@:@ много безизходна изглежда ситуацията,но ние сами си я правим такава...

Inevitable
11.07.2013 16:45

свикнали тука да бият Любимец и пирин гоце делчев и лига европа ще ми играят пхааххахах нямам думи просто *wink*

ivanrealmadrid1
11.07.2013 16:44

кошмарно начало ... просто срам много ме е яд , дано второто някак си успеем да вкараме 2 гола *sad*

CreationKiller
11.07.2013 16:40

Тренера на Левски не става за такъв.То не че футболистите са добри.

Toddor
11.07.2013 16:40

Егати. Всички се мислят за некви дет могат да вкарат от всякаде. Да почнат да си подават и да не стрелят от толкова далече. Ебаси.

jimidim
11.07.2013 16:39

Искам всички внимателно да прочетете и да осмислите това,което ще ви кажа.Много години съм играл тази игра,на професионално ниво,та имам доста добър поглед върху играта.Докато се купуват футболисти от трети и втори лиги (да не казвам,че има и такива,дето идват и от аматьорските 5 -ти дивизии на Бразилия),не си правете илюзии,че даден отбор ще върви нагоре.Дали е Левски,Ботев,ЦСКА,или някой друг,няма значение.С подобни анонимници,не става.Ще ни ма1кат постоянно,а нервите ще са си за вас.Само гледате прехвалените от ръководството на Левски играчи,на какво ги правят.Тази сбирщина,наречена отбор става само за вътрешна консумация,и то с бутане.Това е горчивата истина.

jimidim
11.07.2013 16:48

Тук съм напълно съгласен с теб..За да се перат парите,умишлено се закриха най-добрите наши школи.Така уж се купуват от вън .А школите на" Марица","Черноморец","Пирин""Ботев",които всяка година даваха поне по 6-7 играчи за А група ,че и за националния отбор,отдавна са мъртви от безпаричието.Сега Ботев наново стартира с мръсните пари на Цецо Василев...Да видим до кога ще е.

biancorosso
11.07.2013 16:46

Ами така е. Докато не почне да се инвестира в ШКОЛИТЕ и в БАЗИТЕ тка ще е. Както каза купуват разни чернилки от Африка и Бразилия и им дават по 10 000 евро на месец, вместо тия пари да се инвестират в ДЮШ и да почнеме да налагаме юноши. Всички тия - Брю, Рамос, Лопес, Силва и прочие чуждестранни анонимници трябва на МОМЕНТА да ги разкарат като се прибере отбора в България.Директно да ги освобождават всичките ! Както казах само Гари Родригез заслужава да носи синята фланелка. Ако зависеше от мен Левски щеше да играе този сезон с юношите си, защото на тия анонимни лай*а изобщо не им дреме че отбора ни тази година има 100-годишнина те гледат само да си прибират паричките мама им нещастна. Знам че юношите поне ще играят с хъс и желание защото знаят какво значи името ЛЕВСКИ, знаят и какво значи 100- ГОДИШНИНА*devil**devil**devil*


11.07.2013 16:42

Така е прав без играчи от школите не става то само мангали играят днес дето ги боли фара за Левски

biancorosso
11.07.2013 16:34

Не че искам да урочасвам другите ни представители, но и те са на същия хал. Лудогорец не са отбора от миналяи сезон, видя се и вчера срещу Берое, че не струват нищо след като бяха напуснати от ключовите си играчи. Слован Братислава ще ги разчекне. Берое също не вярвам да направят нещо срещу Апоел Тел Авив... Само Ботев според мен ще продължи, но при първия по-сериозен съперник и те ще рухнат. Нямаме първенство, нямаме отбори за Европа *smile*

daledoria
11.07.2013 16:45

Виждал съм малки отбори да правят чудеса всеки има своя шанс ако не успеят ние няма да ги псуваме все пак играят с много силен съперник рапид виена и те бяха силни ама едвам ги одържаха освен че измъкнаха х в софия берое си е берое ако не продължи има си 2 купи

biancorosso
11.07.2013 16:39

Те щото Левски и Лудогорец са един критерий...ще им стискам палци естествено, симпатично отборче са, имат добър колектив, но Апоел Тел Авив си е отбор, който всяка година играе в Европа и се представя добре, отбор с много по-големи финансови средства.

daledoria
11.07.2013 16:37

Защо Берое да не направи нещо срещу апоел биха левски и лудогорец имат футболисти само им трябва силно нападение и здрава защита и смятай че ги изхвърлят а дори да има дузпи те са майстори на тва

biancorosso
11.07.2013 16:31

Безобразно смешни и жалки сме, дано отпаднеме, че щом тия анонимници ни подиграват така не ми се мисли какво ще ни прави "гранда" Широки Брег, който е поне класа над тия казахстанци... Просто клубен футбол в България от 3-4 години НЯМА. Добре че са "лъвовете" на Пенев та да ни донесат малко радост на футболна тематика, че от тия бездарници със сини фланелки хубави емоции няма да изпитаме ! СРАМ ! Освен Гари Родригез, никой друг не заслужава да носи СИНЯТА ФЛАНЕЛКА !

Realist
11.07.2013 16:31

Фен на ЦСКА съм, но това което става е срамно за България. Дано сините се осъзнаят и изравнят. *sad*

daledoria
11.07.2013 16:30

Имам въпрос колко глоби и уволнявания ще има след мача и ще кажат пак просто късмета беше на страната на иртиш и ще има Митов: Тръгвам си

daledoria
11.07.2013 16:33

Не бих казал всички пламен и родригез не бих ги изгонил аз и двамата се стремят да играят за отбора другото е някъв резил

Axl_Rose
11.07.2013 16:31

Аз ако съм на Батков ще ги изгона всичките до един!

Axl_Rose
11.07.2013 16:29

Да ги качат на един развален самолет всичките и където паднат!*joking*

LM10_BARCA
11.07.2013 16:28

Само аз ли съм единствения,който се надява Левски да изравнят резултата?Егати форумчето брат с някви бояджий дето подкрепят тоя дето печели...Да насвяктайте ми минусчетата не ми пука...

Kireto1232
11.07.2013 16:37

Всички сини фенове искаме но с тая бездушна игра не виждам как !

scouser_pool
11.07.2013 16:28

Аз миналата седмица ви го казах , България няма да има клубен представител на плейоф квалификационен дори камо ли пък групите...просто нагласата ви куца момчета , бъдете реалисти следващата година!

putopalo
11.07.2013 16:28

Дано да успеем да вкараме гол през първото полувреме...

kns
11.07.2013 16:28

тия са Шести в първенството си оле майце :Д А астана са 2-ри гее

MeToDueB
11.07.2013 16:28

боли го фара някой за нас .. какъв срам е това, срам .. било е срам, вече сме толкова безлични, само националния отбор в сегашния му формат при наличието на треньора Любо Пенев е нещо прилично, както и трансферите на Тонев, Миланов .. играта на Бербатов и още няколко легионера, това пак е нещо с оглед слабото първенство. Просто хората влагат пари, не са като нас, Левски и те влагат и за стандарите на България са изключително изрядни са на високо ниво по начин на работа, но резултатите при тях почти винаги са липсвали, трансферите им назапад на български футболисти никога не са се получавали, това си е някакъв неписан закон, просто са такива и не могат да избягат от това.

MeToDueB
11.07.2013 16:31

яд ме е и не мога с едно изречение да напиша това, което ми е на устата .. да ги напсувам е много лесно и да спра мача, ама не е това решение, пък и писането не е .. ние сме никой, тези които играят.. са виновни

putopalo
11.07.2013 16:30

Мето,пиши по-кратки постове че не мога да зяпам мача бе*joking*от ученик не съм чел толкова*joking*

Axl_Rose
11.07.2013 16:27

Шонко , Монко хората ни скриха топката , смятай колко сме зле!

degea97_
11.07.2013 16:27

"Анонимниците" Иртиш ни правят смешни *lol*

kns
11.07.2013 16:27

Тия са ебават с тях *lol* мале

jimidim
11.07.2013 16:26

Мъка Кузмане,мъка...И чеп за зеле не става от тия.

putopalo
11.07.2013 16:26

Последните минути нашите се посъвзеха малко,вече няма какво да губят и мисля че ще заиграят още по освободено

Axl_Rose
11.07.2013 16:24

Мюлдер само да бяга като малумник знае , такива глупави футболисти не съм виждал!

gang_related
11.07.2013 16:24

Тотален срам! Просто нямам думи! Искрено се радвам, че вече не си късам нервите с БГ Футбол както преди години! Дано от УЕФА стане нещо и ни забранят да играем в Евротурните защото само срам....

Deco_Sneijder
11.07.2013 16:24

Тоя коментатора кво се вкарва във филм,все вика възможност за изравняване *lol*

CHOMA
11.07.2013 16:23

Това да не е БГ първенството да купуват съдии и мачове *lol* Лефски срам за България!

gentaro
11.07.2013 16:23

Само Лефски ОЛЕ ! ! ! Ах тези велики мъжкари *joking**joking**joking*

Crazy89
11.07.2013 16:21

Евроидиотът пак си показа магарията .... срам за името което носи и за цяла България *sad*

titan25
11.07.2013 16:20

Тия боклуци пак ни излагат в Европа,в първенството купуват мачове,а навън ги пръскат отбори които никой никога не е чувал.Трябва да сменят името на тази сбирщина некадърници и да ги изхвърлят в Б група завинаги,за да не срамят БГ и Апостола повече!

selection
11.07.2013 16:20

Спасението за Левски се казва Херо.Това е, просто няма друг начин..

iulkata77
11.07.2013 16:19

Левски ще бият ама още 2 центъра

iulkata77
11.07.2013 16:24

добре бе твоето слабо отборче нали щеше да ги смачка за първият мач говорихте така там като се усрахте викахте че в Казахстан сте ще ли да ги биете ма като гледам и тука се вече водите с 010 *joking**joking**joking**joking**joking*

Blueisthecolour
11.07.2013 16:21

Ще видим Берое и те колко центъра ще бият *wink*


11.07.2013 16:20

*lol**lol**lol**lol*

Axl_Rose
11.07.2013 16:18

А бе на този Станислав Ангелов , който му е казал че става за защитник , сигурно е бил някъв малумник!

Blueisthecolour
11.07.2013 16:19

На времето беше много добър,но вече не става *sad*

MeToDueB
11.07.2013 16:17

Не мога да разбера с Левски това защо се случва, при положение, че всичко което правят е добре, визирам трансферната политика и играчите, които купуват, визирам школата им, визирам редовното плащане на заплати и задължения, тренировъчните игрища и това, че Батков наистина влага .. да са нашите ЦСКА, винаги има причина и тя е ясна, 20 години кражби от отбора, няма къде да тренират нито юношите нито мъжете .. ама Левски точно работят по някаква формула по каквато се работи и назапад, наистина това си е урочасана работа

ZMIQ
11.07.2013 16:16

Цяла България празнува отпадането на турското синьо отборче от Анадола хахахаха

degea97_
11.07.2013 16:16

Това не е Левски , това не е БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ със онзи хъс до последната секунда , това не са играчи със лоялност към отбора , това е срам и позор за България *evil* ВЪН СИРАКОВ !

Gopcho
11.07.2013 16:16

Играчите на Левски са скарани с футбола!

BuTaMuH_C
11.07.2013 16:16

До коментар [@comment 1406754] от [@user LM10_BARCA]:

какви Павлодарски курви бе брат,те ли са виновни,че Левски не могат да направят нищо...хората си играят играта,не са като нас....

Iron4
11.07.2013 16:16

пълни бездарници...такава трагедия може би никога не е била...вси4ки под ножа.

Toretto0
11.07.2013 16:15

Целия отбор да напуска, само Пламен Илиев и Родригес да останат.....

daledoria
11.07.2013 16:14

Да се смеем ли да плачем ли бахти резила тез левски аз бг футбол няма да гледам явно ботев има най големия шанс

Deco_Sneijder
11.07.2013 16:14

До коментар [@comment 1406754] от [@user LM10_BARCA]:

И що да са курви?Щото си играят играта,а Левски не може да овладее една топка...толкова жалък Левски отдавна не съм гледал..пълен резил за България..и ми се бийте в гърдите че това е отбора на народа..пълен с цигани,а момчетата на 17 години,талантливи,търкат скамейката,дано 5-0 ги ударят,та да им дойде акъла и пак ще им е малко.

ApricotGarden
11.07.2013 16:14

Единствено това, че Левски е български отбор ме спря да заложа срещу тях.

BlackSea
11.07.2013 16:20

A мен това че са Български отбор и ,ако заложа против тях може да ме издънят ,което почти винаги става ако има в залога някакво БГ участие.Но съм сигурен че Батков не е пропуснал - Tоя мустак взе да ми става много съмнителен *erm*

CHOMA
11.07.2013 16:14

Лефски пак излагат България...

MaLkO_LuD94
11.07.2013 16:14

До коментар [@comment 1406756] от [@user Blueisthecolour]:

Ти не пропускаш тема на ЦСКА защо да изчезна ? Как е мача ? *lol*

John_Jameson
11.07.2013 16:14

Отиде ... няма смисъл, направо да спират мача !!! Левски с поредна излагация ..... Митов вън!!!!

ZMIQ
11.07.2013 16:13

axaxa срам срам за Велика България са сините турци.Как само излагат България,нямам думи.Да си ходят в Анадола,нямат място тук !!!

MeToDueB
11.07.2013 16:12

Какво да се подигравам, че съм от ЦСКА ли .. баси, яд ме е много за това, което се случва, нали сме българи .. трагедия, и Лудогорец не са това, което бяха преди, наще пък въобще са недостойни и да участват в тоя турнир, Левски трагични .. Ботев този кръг го минават, после не знам .. направо нямам думи, но много ме е яд :@ ..... за Левски, не мога да се подигравам, като децата от първи клас вече .. нали сме българи мамка му, баси трагедията ...

Blueisthecolour
11.07.2013 16:14

Ами знам,че не е за подигравки ама го кажи на ония малко_тъп :@

RedToDeath
11.07.2013 16:12

Гледате ли мача? Не знам да се смея ли, да плача ли..

demon_levski
11.07.2013 16:11

боже господи пълни тъпаци умряхме да се маха целия отбор барем с калпавия треньор пълен срам по лошо неможе да стане *angry**angry*

kns
11.07.2013 16:26

О повярвай може да стане по зле *lol* *lol* *lol*

Axl_Rose
11.07.2013 16:11

еий това е цял ден чакам мача и той да свърши за 10 минути!

IzDuHaN
11.07.2013 16:11

ако правим 2:2 пак ще ни стигне да се класираме за втория предварителен кръг ама ДА СЕ СМЕЯ ЛИ ДА ПЛАЧА ЛИ

Deco_Sneijder
11.07.2013 16:09

Дузпа за Иртиш олелее..дано Илиев направи нещо... и червен картон лелее..по лошо може ли да стане..?

Axl_Rose
11.07.2013 16:09

Митов трябва да си е стегнал куфарите

BARMANA1981
11.07.2013 16:07

Тези ли,ще ни представят в ЕВРОПА хахахахахахахахаха най добре ще ни представи Ботев Пловдив.

LiverpoolFen20
11.07.2013 16:07

Да купуват пак на килограм смешници от Африка и Иберийския п-в и да държат можещи като Вутов на пейката. Другият път да се паднат срещу някои от Сан Марино / Андора ,че да има шанс да се класират .

putopalo
11.07.2013 16:06

До коментар [@comment 1406719] от [@user Blueisthecolour]:

Рано е още,дано поне им изравним на полувремето.

demon_levski
11.07.2013 16:05

срам и позор са пълни боклуци да посрамват България с тия слабаци

degea97_
11.07.2013 16:04

К'во прави тоя Старокин ве , майкооооооо

kns
11.07.2013 16:01

хаха гледайте смях Левски София пак ще срами България

TheNikiLom1988
11.07.2013 16:09

Когато Ботев гостуваше на Астана,нямаше Телевизия в Казахстан който да дава мачапряко,Всички медии в страната бяха заети с рождения ден на президента си,затова него даваха директно мачът ви.

kns
11.07.2013 16:06

Подкрепям брато,просто ме е яд ,че софийските медии са се старали да излъчват мача на Левски,а като играхме ние(БОтев) в казахстан =нищо ! Аре ся да гледаме резила на Левски,какво всяка година-Евро Идиота

TooClosee
11.07.2013 16:03

Подкрепяй българските отбори, бе.

RedToDeath
11.07.2013 15:50

Еми хайде успех, момчета.. не знам защо не разчита наистина на Антонио Вутов, който според мен е най-добрият левскар в момента, въпреки младостта.. Успех!

Vratarchety
11.07.2013 15:50

Хайде мачкай Левски мачкай *smile* СИНИИИИ БОГОООВЕЕЕЕ

StadobolGovnin
11.07.2013 16:54

ЗАКРИВАЙ! Век позор за Българския футбол! Мууууууууууууууууууууууу

kns
11.07.2013 15:49

Ще го дават ли някъде бе приятели?

lazera0
11.07.2013 16:07

И по Нова като не знаеш не коментирай

kns
11.07.2013 16:03

По нова спорт -да

lazera0
11.07.2013 16:00

Те Висша лига дават по Нова


11.07.2013 16:00

Пусни и виж *lol**lol**lol*

kns
11.07.2013 16:00

Чак такъв не мога да повярвам :Д все едно по планета да дават А група :Д отдавна не съмгледал по нова тв мач :*beer**lol* ама гледай пак каква дискриминация,уредиха Левски да излъчват от Казахстан,а Ботев като играеше там,все едно черно петно е паднало в Астана *stop*

night_wolf1984
11.07.2013 15:57

Сега гледах рекламата ,че ще е по Нова*wink*

kns
11.07.2013 15:56

Тоя пък по нова ? ебаваш ли се :Д


11.07.2013 15:51

По Нова след 10мин почва

Kalinho
11.07.2013 15:46

пак обърка състава. Ст. Ангелов е по техничен от Велев и Гаджев ама е и много по слаб в единоборствата трябваше Велев. Не знам Везалов защо толкова взе да го налага Пл. Димов не беше лош защитник не му дават шанс. Дано продължим

Deco_Sneijder
11.07.2013 15:42

Пак са пуснали сумати цигани и Вутов е резерва..еми честито ви отпадане..така е като не знаете кои да пускате *smile*

putopalo
11.07.2013 15:49

Да изчакаме да свърши мача и тогава ще ни честитиш*smile*

putopalo
11.07.2013 15:40

Успех на Левски,имат огромна нужда от тази победа,няма да е никак лесно но едно 2:1 ще зарадва българите*beer*

night_wolf1984
11.07.2013 15:37

Къв е тоя Говедарица*lol**lol**lol*

ogi999
11.07.2013 15:53

най-забавно ще стане ако мача свърши 1-0 с гол на Говедарица...хихиххиихх Иначе само Левски....

daledoria
11.07.2013 15:33

Само да няма резил на Български отбори моля ви са не излагайте страната срещу казакстанци малтиици и всяки подобни аматьорски отборчета нищо че не съм за Левски все пак съм Българин искам да има в групите наши отбори

lazera0
11.07.2013 15:29

"Треньора" Никола Митко защо не пуснал 2-мата най-добри - Вутов и Велев

lazera0
11.07.2013 15:51

И те са по 60 кг "дървосекачите" нямали да ги смачкат по тая логика

lazera0
11.07.2013 15:50

Тогава Родригес и Рамос какво прават в състава

madridista98
11.07.2013 15:41

Как бе пи4! млади футболисти с/у 2 метра рендета на изкуствено :Д замисли се

lazera0
11.07.2013 15:36

Поне да пуска младите българи, а не маймуните

lazera0
11.07.2013 15:35

Момче те всичките са пълна скръб ама ги пуска

madridista98
11.07.2013 15:33

Мом4е Велев беше пълна скръб в първия двубой. Как да го пусне ? :Д, докато няма как да пусне и Вутов на 17г. срещу тея двуметрови дървосека4и на искуствена трева :Д Ина4е айде ЛАВИНААААА

John_Jameson
11.07.2013 15:20

Айде синитеее!!!! *tongue* Напред, дано успеете и не станете за резил за порезна година още в 1-вия кръг !!!