Хубчев: Разковничето за успеха е ред, дисциплина и колектив

23:34
 Хубчев: Разковничето за успеха е ред, дисциплина и колектив
Изказвания след мача за Суперкупата на България по футбол между Лудогорец и Берое, завършил с победа на Берое след изпълнение на дузпи:

Петър Хубчев - старши треньор на Берое:


"Разковничето на успеха е ред, дисциплина и колектив. Момчетата си вярват все повече и повече. Имахме повече късмет при дузпите. Почти целия мач го изиграхме като равен с равен с шампиона на България".

Владислав Стоянов - вратар на Лудогорец:


"Когато мачът се решава с дузпи, всичко е късмет. Те имаха повече шанс. Двубоят бе равностоен, може би имахме повече положения, но не ги реализирахме. На края късметът ни изневери".

Венци Христов - нападател на Берое:

"Петър Хубчев ни каза точните думи преди мача, играхме без напрежение. Вече всеки трябва да се съобразява малко или много с Берое.“

Кирил Домусчиев - собственик на Лудогорец:

"Имам усещане, че нямат желание за игра, но знам, че клубът прави всичко възможно за тях. Нямам представа на какво се дължи представянето на футболистите ни на терена. Ще помисля малко, ще говоря с някои хора и ще ви кажа".
Имам усещане, че нямат желание за игра, но знам, че клубът прави всичко възможно за тях. Нямам представа на какво се дължи представянето на футболистите ни на терена. Ще помисля малко, ще говоря с някои хора и ще ви кажа. Но имайте предвид, че отборът е коренно променен. Имаме 6-7 нови играчи

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=436716

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация