Франция се класира за финала на световното за младежи

21:03
Франция се класира за финала на световното за младежи
Франция се класира за финала на световното първенство по футбол за младежи до 20 години, побеждавайки в полуфинален мач Гана с 2:1 с два гола на своя нападател Флориан Товен.

В 43-та минута Флориан Товен премина и вратаря на ганайците Ерик Антви и откри резултата. В 47-та минута Гана изравни с гол на Ебенезер Асифуах. В 74-та минута обаче Флориан Товен донесе победата на Франция с втория си гол в мача.

В събота Франция ще играе на финала на световното първенство по футбол за младежи в Истанбул срещу победителя от втория полуфинал Ирак - Уругвай, който се играе по-късно тази вечер в Трабзон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

wba
11.07.2013 08:53

Така излиза ,че когато повечето отбори са във финансова криза и започват да разчитат на младите си футболисти ,а от там дръпва и националния отбор . В случая ПСЖ и Монако имат яко пари , докато другите отбори разпродават всичко наред.

wba
10.07.2013 21:26

Младите франсета са много класни . Част от играчите вече са звезди в отборите си ,а Погба се изживява като истински капитан.

bacardy_breezer
11.07.2013 08:29

Така е, но сега са в няква дупка. Като си спомня в началото на 21 век какъв състав имаха :Х:Х:Х - Патрик Виейра, Клод Макелеле, Марсел Десаи, Зинедин Зидан, Тиери Анри, Давид Трезеге, Лилиан Тюрам, Фабиен Бартез, Робер Пирес.... Уникални, дано пак имат такова талантливо поколение скоро.

ddreamcatcher
11.07.2013 00:24

Петлите винаги са си били добри *wink*