Перес: Хората ни мислят за арогантни

13:23
Перес: Хората ни мислят за арогантни
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес призна, че Кралския клуб има репутацията на арогантен клуб.

"При нас, ако феновете не харесат стартовия състав, започват да освиркват. Но подобно явление е нормално, защото привържениците на Реал имат огромни очаквания", сподели Перес в интервю за американска телевизия.

" Реал Мадрид е клубът с най-великата история в света и всеки, който работи тук знае, че това място е синоним на блестящ футбол. За жалост, трябва да призная, че хората ни смятат за арогантни", допълва президентът на белия балет.

"Може би реалността наистина е такава. Но смятам, че това донякъде е нормално, тъй като говорим за институция, която няма собственик. Със сигурност успехите на Реал много дразнят хората, които не ни харесват", обясни Перес.

"Факт е, че милиони деца по целия свят плачат, когато загубим мач. Това показва колко велик клуб е Реал", отсече Флорентино Перес.

Босът бе попитан и за бъдещето на Кристиано Роналдо.

"Той ще завърши кариерата си при нас. Това е нормално, най-големите футболисти в света, трябва да са част от нашия тим", заяви Перес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RedToDeath
10.07.2013 15:53

И Перес говори леко арогантничко, ама няма нищо. Факт е, че Реал е най-добрият в историята, просто хората които не ги харесват са наистина много - феновете най-вече на Барса, Атлетико и Юнайтед (заради Роналдо). Аз не ги харесвам като политика и стил на игра, просто не ми допадат, но не ги и мразя, все пак там наистина играят най-добрите!

sdw
11.07.2013 03:59

Като чета такива коментари и ми става жално как може да има толкова неуки хора на тоя свят.Тва,че не харесваш политиката на отбора,не превръща във факт нито едно от нещата които каза,единствено мирише на злоба и комплекс.

sdw
11.07.2013 03:58

Нищо лично,но нищо вярно не прочетох в простоватия ти коментар.Особено затова,че играчите на Реал не сред най-добрите в света.А относно Перес,затова което казваш,че не е бизнесмен...Остави го човека,какво разбира човек от бизнес като не си знае милионите,а ти работиш някоя вехтошарска работа или бъркаш бетон на някой строеж,май е по-добре ти да станеш президент а?

crip1
10.07.2013 23:19

Доста тъпо, доста... Ако Реал не са един от най-добрите отбори и този с едни от най-добрите играчи... Поне 7 човека най-малко влизат в числото на едни от най-добрите играчи от титулярните им 11.

Marto17
10.07.2013 22:51

РЕАЛ М и в момента си остава един от най добрите отбори .. а за играчите да не говорим *wink*

rap5000
10.07.2013 16:23

Реал точно в момента са доста далеч от най-добрите, и играчите им са доста далеч от най-добрите..../изключваме разбира се Свети Икер !/... Реал са един от отборите, които създават простотията един играч да се купува за 50-60-70 млн. Точно за това в момента и бацил за под 20млн никой няма да им продаде. НО арогантността не е в Реал, а в Перес. Той може да е отличен бизнесмен, но от футбол хич не разбира...

sdw
10.07.2013 15:58

Рядко чета обективен и безпристрастен коментар от фен на Юнайтед *smile*