Берое се опази от контузии преди мача с Лудогорец

20:42
Берое се опази от контузии преди мача с Лудогорец
Старши-треньорът на Берое Петър Хубчев остана доволен от факта, че всички футболисти които бяха на лагера в Смолян, се опазиха от контузии и той ще има възможност да избере оптималния състав за битката срещу Лудогорец в сряда на националния стадион от 20:30 часа. Мачът е за Суперкупата на България и от Берое ще искат да спечелят трофея от втория си опит.

На 11 08 2010 година Берое игра срещу тогавашния шампион Литекс, а мачът отново беше на националния стадион. След равностоен мач редовното време завърши 1:1. Берое откри след автогол на Берберович в 4-та минута, ловчанлии изравниха 17-та минута чрез Барт, който сега играе за Лудогорец, а в продълженията Нифлор вкара победния гол във 101 - та минута.

Дефанзивният халф Игор Джоман вече тренира пълноценно, същото се отнася и за португалеца Елио Мратинс. Нищо чудно Берое да заложи на един от двамата в стартовия състав. Напълно възстановен от травмата си е и централният защитник Игнат Дишлиев и той ще се бори за титулярно място в центъра на защитата със Зафиров, Иво Иванов и Борислав Стойчев.

Все още от клуба не са обявили програмата за подготовка за мача, но е сигурно ,че Берое ще отпътува за столицата във вторник където ще бъде на лагер - режим.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация