Виейра и Евра се бият след загубата от Холандия?

18:28
Виейра и Евра се бият след загубата от Холандия?
Капитанът на франция Патрик Виера и Патрис Евра се сбиха в тунела след загубата им на Евро 2008 от Холандия, като се наложи Франк Рибери и Ален Боумсонг да раздели двойката...

Още не е ясно, за какво бе недоразумението, но се вярва, че е било чиста проба изпускане на нервите, след разочароващото представяне на французите срещу холандците.

Виейра, който пропусна целия турнир поради травма влезе в конфликт с медицинския екип на отбора, след като му обещаха, че ще бъде напълно готов да вземе участие в последните срещи от груповата фаза. Това се оказа и краят на този турнир за "петлите".

За Евра това е втори инцидент в който се замесва, като по-рано през изминалия сезон в Англия влезе в конфликт с хората от поддръжката на тревата на "Стамфорд Бридж" при загубата на неговия клубен отбор Манчестър Юнайтед от местния Челси.

Дали двамата играчи ще получат дисциплинарни наказания тепърва предстои да се разбере, но ако се окаже, че ситуацията е била наистина сериозна, то Евра твърде вероятно ще загуби мястото в отбора, като за първи избор ще се разчита на левия защитник Ерик Абидал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация