"НАП" стана шампион на Ариана Аматьорска Лига в Стара Загора

20:39
"НАП" стана шампион на Ариана Аматьорска Лига в Стара Загора
"НАП" стана шампион на Ариана Аматьорска Лига в Стара Загора. Отборът завоюва титлата след 6 поредни победи. На финала той надделя над "КЛЕТКАТА" с 2:0 в равностоен и динамичен двубой. Така "НАП" си спечели правото да играе на големия финал на Ариана Аматьорска Лига 2013 през лятото.

Тимът ще защитава името на Стара Загора и ще се бори за уникалната награда на Ариана - демонстративен мач срещу професионалния шампион на България по футбол за сезон 2012/2013 Лудогорец, както и за специалната награда за 2013 година - да гледа на живо мача за Суперкупата на Европа на 30 август в Прага между Байерн Мюнхен и Челси.

Бившият футболист на Берое Ваня Дзаферович награди първите три тима и връчи индивидуалните отличия. На трето място завърши отборът на "ФОРЕСТ", който спечели малкия финал на турнира с 4:2 след дузпи срещу "Лудата банда ФК".

Най-добрите футболни ентусиасти бяха наградени от Ариана с четири индивидуални награди:

- Талант на турнира стана Боян Пенев от "Лудата банда". Той привлече вниманието на спортните специалисти на Ариана със своите качества и умения на терена. Боян ще се съревновава с останалите таланти от градовете на големия финал на Ариана. Наградата за националния талант на турнира е пробен период в лагера на шампиона на България за сезон 2012/2013 Лудогорец.

- Голмайстор" на Ариана Аматьорска Лига Стара Загора стана Станимир Денев от "ФОРЕСТ" с 6 отбелязани попадения.

- За "най-добър вратар" бе определен Пламен Костов от "ФОРЕСТ".

- Наградата за "феърплей" получи Красимир Кирев от състава на "НАП".

101 мача бяха изиграни по време на Ариана Аматьорска Лига в Стара Загора. 101 отбора с 1010 аматьори се състезаваха за титлата в града. Непрофесионалните състезатели отбелязаха общо 506 гола в турнира.

Ариана Аматьорска Лига 2013 продължава с последния регионален кръг в Бургас.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bubb
10.07.2013 16:09

Брадата пък какъв талант е не мога да разбера.Такъв като него пари да ми дават да е в отбора няма да го взема.