Наско Сираков: Това не е играта, която искам да виждам

23:37
Наско Сираков: Това не е играта, която искам да виждам
Левски не играе по начина, по който трябва да го прави, категоричен беше изпълнителният директор на отбора Наско Сираков след нулевото равенство на сините срещу Иртиш Павлодар. По подобие на повечето представители на клуба, той запази спокойствие и заяви, че Левски ще победи в реванша.

"Като не печелим на собствен терен, не можем да бъдем доволни. Трябва да се възстановим и да мислим за следващия мач. Има какво да се желае и това не е играта, която искам да виждам. Можехме и така да спечелим мача, но нямахме шанс. Иртиш не ни затрудни, това направихме ние в последните 20 минути. Позволихме им да мислят, че могат да постигнат успех. Аз съм доволен само от гледна точка на борбата и тичането. Надявам се да вкараме гол там, защото иначе няма как да продължим напред. Ако се притесняваме, по-добре да не тръгваме. В главите ни трябва да бъде единствено този мач, в който трябва да играем по-добре. Във футбола всичко е възможно, но не ми се иска да губим. Всичко зависи от нас, защото имаме по-качествени футболисти. Трябва да покажем това на терена. Ако не съм уверен, че ще продължим напред, иначе даже не бих се качил на самолета", каза Сираков след мача.

Реваншът между Левски и Иртиш е насрочен за следващия четвъртък, 11 юли, от 16 часа българско време в Павлодар.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

celtic
06.07.2013 16:22

Ааааа това да не ти е да лаеш само по Facebook хайде да те видиме сега ''господин критика''

diyan1971
05.07.2013 13:15

Това ако не е резил,кое !Никои ли него боли,ако е така нека да се махат ,това е предателство!

diyan1971
05.07.2013 13:12

До кога ще ни измъчвате, който няма сърце да си ходи от Левски.Стига резили......!!!!

night_wolf1984
05.07.2013 11:57

Ами така е .Със стари к*рви нов бардак ще прави.То се видя ,че миналата година играта не вървеше и въпреки това взеха 2-3 недоказани футболиста.Все пак успех в Иртиш*smile*