Нефтохимик води преговори за стадион "Лазур"

20:37
Нефтохимик води преговори за стадион "Лазур"
Членовете на УС на Нефтохимик водят разговори с изпълнителния директор на Черноморец - Пламен Киряков, по повод ползването на стадион "Лазур" през новия сезон. Разговорите са в напреднала фаза и до дни се очаква официалното обявяване на позитивния изход от тях.

През миналия сезон нафтата игра своите мачове на "Лазур", за което допринесе и сериозният ангажимент на кмета Димитър Николов, който спази даденото обещание пред фенове и ръководство, отборът да играе в Бургас. И през новия сезон общината ще продължи да оказва подкрепа на футболния клуб, като това се изразява в логистична и конкретна финансова помощ за новака в "А" група.

В същото време Нефтохимик очаква на общинска сесия в Несебър да се резолира писмото на клуба за ползване на градския стадион. След като това стане факт, клубът ще внесе в БФС договорите за ползването на двете съоръжения за своите домакински срещи.

Преди мача с отбора на Калиакра Каварна, футболистите на нафтата получиха по две заплати. В същото време вече са готови новите договори на играчите, които ще бъдат подписани в близките дни. Нефтохимик ще картотекира своите футболисти в БФС седмица преди началото на първенството, по график, одобрен от футболния съюз.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdm
04.07.2013 21:25

Баси тъпото,да чакаме шараните да ни позволят да си играем на нашия стадион.А техния в комлука закво стои?Да си ходят там.