Левски не успя да пречупи Иртиш, Де Карвальо изпусна дузпа (видео + снимки)

22:52
Левски не успя да пречупи Иртиш, Де Карвальо изпусна дузпа (видео + снимки)
Левски допусна разочароващо равенство 0:0 при домакинството си на казахстанския Иртиш Павлодар в мач от първия предварителен кръг на Лига Европа. Сините диктуваха събитията на терена от първата до последната минута на двубоя, но така и не успяха да намерят правилния път към вратата на Вячеслав Котляр. Базил де Карвальо се превърна в антигерой за своя тим, след като в 77-ата минута изпусна дузпа. Така двата отбора оставиха развръзката за реванша, който ще се състои точно след седмица.

Очаквано отборът на Левски натисна съперника си още от самото начало на мача и логично в първите минути сините стигнаха до няколко опасния положения пред вратата на казахите, като в най-чистото от тях Жоао Силва прати топката право в прегръдките на Вячеслав Котляр. Последваха многократни неуспешни опити на Кевин Брю да изведе българския представител напред в резултата.



В 17-ата минута Дъстли Мюлдер се включи в атаката на Левски и отправи мощен, но безрезултатен изстрел към вратата на Иртиш Павлодар. Преди това удар на Гари Родригес бе успешно блокиран от противниковите бранители. Малко по-късно десният бек на сините отправи наглед опасно центриране по земя към наказателното поле на гостите, но Котляр внимаваше и се намеси навреме.



В 25-ата минута Родригес отново не сполучи в опита си да открие резултата. В следващата синя атака същото пробва и Мюлдер. В 36-ата минута тимът от Казахстан получи право да изпълни пряк свободен удар, маркиран недалеч от вратата на Левски, но последвалото центриране се оказа твърде неточно.



Малко преди края на първото полувреме, футболистите на Иртиш, при една от малкото им атаки към вратата на сините, завариха представителния ни отбор с трима в защита, но не се стигна до нещо по-сериозно за Пламен Илиев. В 43-ата минута Силва се озова на чудесна стрелкова позиция в наказателното поле на казахите, но ударът му с глава не доведе до гол. Така отборите на Левски и Иртиш Павлодар се оттеглиха на почивка при нулево равенство.

През втората част на мача Левски отново диктуваше събитията на терена. В 50-ата минута Стефан Велев нанесе страхотен удар, но Котляр се справи с опасността. 7 по-късно и Нуно Пинто не съумя да прати топката в мрежата на Иртиш.



Малко след половин час игра нападателят на казахите Камолидин Мурзоев бе потърсен от своя съотборник във вратарското поле на Пламен Илиев. Той засече топката, но в страни от целта. В 67-ата минута партньорът в атака на Мурзоев - Улугбек Бакаев, можеше да нанесе тежък удар на Левски, след като излезе очи в очи с Илиев в резултат на груба грешка на Станислав Ангелов. За щастие на българския футбол обаче Бакаев не успя да прати топката в мрежата на сините.

В 72-ата минута появилият се като резерва Базил де Карвальо пробва късмета си от фаул, но силният му изстрел не намери очертанията на вратата на Иртиш. В ответната атака отбраната на Левски отново се пропука, но в крайна сметка се стигна само до ъглов удар.



В 77-ата минута Мамуту Кулибали събори Де Карвальо в собственото си наказателно поле след центриране на Родригес и главният арбитър на срещата Орел Гринфелд посочи бялата точка. Открилата се чудесна възможност пред вицешампиона на България да открие резултата бе пропиляна, след като Котляр плонжира в десния ъгъл и блокира 11-метровия удар на Де Карвальо.

В 81-ата минута Рамон Лопес стреля опасно по земя, но стражът на казахите отново се отчете с майсторска намеса. Секунди по-късно Антон Чичулин предизвика първата по-сериозна намеса на Пламен Илиев от началото на мача. В оставащото време до края на мача Левски не съумя да пречупи Иртиш и остави развръзката за реванша.


Левски - Иртиш Павлодар 0:0 by FootballKing2192

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

black_wolf_97
05.07.2013 11:54

Мали много сме зле,тоя урангутан Карвальо как можа да ус**е работата,мали направо нямам думи.Оня маимуняк Мюлдер от както му гледам мачовете една топка не може да вдигне.Единствено ми харесаха Вуто и Ангелов никои друг *cry*

night_wolf1984
05.07.2013 11:49

много слаба игра на Левски,а аз очаквах победа с хендикап*smile*

night_wolf1984
06.07.2013 10:25

Абе аз не видях да ги размазвате.Видях,че двата отбора ритат топката безцелно от едното поле в другото.Една свястна атака не направиха Левски,а Иртиш имаха 2 голови атаки*wink*

lafferty
05.07.2013 16:26

Ние ги размазахме от игра бе пич, това, че не успяхме да вкараме е съвсем друго. Сега като гости ще ги размажем пак и тогава и късмета няма да им помогне *smile*

shifter_fd
05.07.2013 09:25

Най-лошото в цялата история, е че таланта на Гаджев и Вутов се рушат с такива некадърни чуждестранни придобивки. Затова после и двамата ще идат да играят в нискоразредни турски или руски отбори, а няма да се доразвият в западните първенства. Тоя Кевин Бру нямаше нито едно адекватно центриране. Родригес се прави на Робен и със сетни усилия се старае да не подава топката... Е остана сега само да се купят немският таран Вили Шулц от австрийския ФК Пашинг, както и плеймейкърът Тути Фртуи от Южна Америка!

Veselin67
05.07.2013 04:23

според мен Марадона е идеален за Левски.

jelko
05.07.2013 03:45

НВО Комеди са изкупили всички мачове на Левски в Европа за новогодишната си програма!

А сега малко по-сериозно.спешно трябва да се атакува централата на БФС от сините фенове.Левски трябва да се спаси.Не може да му се падат все такива силни отбори,а не от тяхната черга от андора и Сан Марино.Перуката вън!*beer**lol*

RoSKo0o0
05.07.2013 01:35

А... и още нещо. Стига сте сравнявали, ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, България с азиатските държави... те са бъкани с пари. Няма как ние да имаме по 20 милиона бюджет на сезон. Ние сме България. Нямаме пари за собствените си деца, а ще имаме за някакви кирливи отбори. Адски нереалистично мислене имаме българите или поне по-голямата част и това ни влече надолу и ще ни влече надолу, докато не се самоунищожим. Кои са Левски или ЦСКА, че да мачкат Сараево или Мура или Хайдук или Иртиш и т.н.? Хайде, моля ви се, осъзнайте се малко, защото е доста дразнещо. Необосновано самочувствие и увереност. Направо сте си за затвора!

RoSKo0o0
05.07.2013 10:55

Кво, кво :Д Сомалия е по-добре с икономиката у нас. Антарктида е по-добре с икономиката, не... Марс е по-добре с икономиката у нас. Никаква икономика няма у нас. Икономисти ни са хора, завършили с 3-ки висшето си и такива, които никога не са поглеждали математика или каквото и да е свързано с икономика.

genchooo
05.07.2013 02:06

Еми ние сме тази държава 22 по икононика в света, 1-ва по икономика в източна Европа.. ама това е резултат на 23 години демокрация

RoSKo0o0
05.07.2013 01:31

Кофти за Левски. Но не разбирам вие очаквахте да ги бием ли? Кои сме ние? Коя е България? Светът, ако трябва да сме честни, знаят повече за Казахстан отколкото за България. Нито сме сила, нито нищо, че да казвате, че това е резил. Мач със съперник, в който не успяхме, за жалост, да победим. А това цепене отново на лагери Левски/ЦСКА - само ще кажа на тези хора, че сте супер смешните и България би била много по-добре от вас. Въшльовци. Та... дано ги отстраним. Равни шансове за двата отбора. Успех и на Ботев!

MiTaKa_D
05.07.2013 00:30

Ех как ме е яд за Левски, и негрото дето изпусна дузпата*evil* нищо успех на реванша.*beer*

Love_chaser
05.07.2013 00:28

Като човек, който подкрепя всички български отбори в евротурнирите, с неудобство ще кажа: жалко, наистина много жалко. Ако Левски отпаднат още в първия кръг, то може да се каже, че дори миналата година беше по-добре положението от сега...

iulkata77
05.07.2013 00:14

е така няма да можете да биете то в Европа не може ония дебелак да купува съдиите

shifter_fd
04.07.2013 23:58

За любителите на екстремните преживявания и невероятните трилъри : по Нова Спорт върви пълен запис на мача!

MaLkO_LuD94
04.07.2013 23:55

До кога ще излагате България и името на Апостола до кога ще откривате туристически обекти по целия свят ДО КОГА ?

MaLkO_LuD94
05.07.2013 11:36

На всички леФскари оправданието ви е кажи нещо от тоя век :Д Ами дай да изтрием всички успехи от миналия тогава ;д Ако искате да махнем 30 титли от ЦСКА и да оставим само 1 за да може и вие да почувствате какво е да сте първи и да сте най-големия Български отбор *joking*

Gogata445
05.07.2013 09:58

Ем от тоя век почти всички футболисти с които ти се гордееш Стенли,Марто,Бербатов са от ЦСКА тръгнали !!! ЦСКА победи действащия европейски клубен шампион като гост,спечели юбилейната 31 титла с която се нареди до най-успешните европейски клубове,и никога няма да има втори отбор който за 60 години история да спечели 31 шампионски титли!

Gogata445
05.07.2013 09:55

Тулуза ? 5тия в франция ни отстрани с равенство и се кефеха после много че са отстранили великия ЦСКА!!!На картата ни има и ще ни има господ гледа!Тампере,бате,жилина колко резили ще станат вече азио/евроидиоти :Д

tagen
05.07.2013 01:27

ми да нещо по ново от тоя веk *lol*

the_joker
05.07.2013 01:06

Турчин от Левски.*wonder*

class_oFFensive
05.07.2013 00:59

Твоята в тайгата на Азия - Казахстан*cool* Сто години позор за БГ Футбол!!!!!!!!!!

MaLkO_LuD94
05.07.2013 00:26

И смееш да говориш за Тулуза ? *joking**lol* А аз от къде да почна ? *lol**joking**joking* Ние сме най-великият БГ отбор с 31 титли 2 полуфинала за КЕШ и един за КНК *thumb_up* На 3 пъти детронира Европейския действащ шампион а в мача срещу Байерн събира 70000 по трибуните продава Стойчков на Барса той е най-успешният български футболист за всички времена и единственият печелил златната топка *thumb_up* Още информация трябва ли ти ?

Futbulfen
05.07.2013 00:17

Ла*нарче, а цдна с кой игра днес?! Има ли ви на картата вас бе, прасета?! И ако ви има, кои сте вие, Бе...цдна микре, ловеч-цдна-нефтохимик, цдна 23, цдна 48, цдна Тулуза?! Добре, че е бездарната ни игра за да излезете от дупките!

Jurka5
05.07.2013 00:16

Ей го чорбара,има сила да говори против някой,а в собствения двор не вижда какво става. Това е типична черта на българина да се подиграва на някой,а той самия да е уникално зле..

MaLkO_LuD94
05.07.2013 00:05

''Левски на път да счупи тъпомера, всичко ще се решава в Павлодар'' ''Кошмарът няма край: Левски започна юбилея с ново георгафско откритие'' ''Нищо ново на “Герена” – отново "син" резил'' ''Левски отново стана за резил в Европа, този път срещу казахстанци'' *thumb_up*

RAFKATA
04.07.2013 23:57

Когато спрат да .....................майка ти

Futbulfen
04.07.2013 23:49

Има много пължен в този отбор... везалов, бру, гаджев, силва.. това са идиотски футболисти. Кой го гледа тоя смешник Бру цели 2 години.. тоя няма изтичани 3 километра днеска, едвам дживи и подава топката само настрани.. оаса напред е забранен. Отзад сме си все същите детелини... имаме само силни флангове ( и бековете и крилата) и това е.. на реванша да пускат Вутов от първата минута, видяло се е, че 17 годишен ще се нагърби с отговорността. Пълен цирк сме, ей..

Futbulfen
05.07.2013 13:01

Гаджев е повлекана, мързи го и нищо не играе. Пенев го вика в национала за да го продадат зад граница. При нас се разхожда и имитира, че играе нещо.. осъзнай се, мнението не е само мое, много хора са наясно, че тоя футболист има качества, но няма характер и стръв.

holigan4e
05.07.2013 11:05

Как смееш да говориш против Гаджев бе ?! Ти какво искаш да направи с тия некадърници Родигрес , Бру Мру , Банана и всичките от дърветата. В Левски само Вутов , Гаджев и Пламен Илиев стават , другите са за бракуване !

shifter_fd
04.07.2013 23:45

Та пак сме за посмешище! Днес , Ботев (който даже не трябваше да играе в Европа) ни вдъхна увереност, а една от нашенските гордости ни закопа за пореден път. И дори в Казахстан да бием с 8:0 , в следващият кръг този отбор ще падне от европейската сцена с пълна кошница! Само Вутов показа желание , импровизация и нахъсаност, ама и Кристиано Роналдо или Меси да бяха в този отбор , с тези "съотборници" , пак същото нулево реми щеше да е. Направо немога да повярвам, че си купих бира, изпържих си цаца и чаках с нетърпение да почне мача... такава порнография направо трябваше да е с отличителен знак , долу вдясно на екраните, червена точка и в нея 18!!! Направо нямам думи... Не съм фен на Левски, но определено не очаквах пак да станат за посмешище - защото те в момента са!

vesko5551
04.07.2013 23:45

Изложиха цяла България! То бива бива такава порнография ама.... аманн*stop*
И дуспа изтърваха *scared*

alePSG
04.07.2013 23:35

Левски да взимат български футболисти най-добре ама то нали всичко е врътки и да минава сезон след сезон безцелно... Хората които все още ходят по стадионите направо ги съжалявам.

tagen
04.07.2013 23:34

Отборът на Иртиш Павлодар ще играе срещу Левски в мачовете от първия квалификационен кръг на Лига Европа за премия от 1 милион долара, съобщи сайтът Sports.kz. Парите са обещани от генералния спонсор на състава - Евроазиатската корпорация за природни ресурси, базирана в Лондон. Бюджетът на Иртиш през този сезон е над 12 милиона евро.

Истината е една др държави си развиват футбола дават пари вадят таланти и т.н. ако нещо не се промени като изцяло скоро ще се хвалим че сме направили Х или че сме паднали само с 1-2 на нула (това се отнася като цяло за БГ футбола )

VasilGeorgiev
04.07.2013 23:32

Аре ся да го видим тоя мустак отрепан кво ще каже. Съдията цял мач свири за Левски, дузпа им даде и пак не успяха да бият. Нямам думи просто. Няма таква порнография. Няма такава пародия. Тоя мустак да изчезва, че само ебава майката на отбора. Не съм им фен по принцип, но щом играе български отбор в Европа стискам палци, но това беше пълна простотия!!! Тоя отбор заслужава да отиде във "В" група, че на тия тъпи кратуни да им дойде акъла в главата. Направо съм потресен! Спирам да гледам мачове на тия, че то от година насам само срам берем и без тва
Пууууу дейба

Sami7
04.07.2013 23:27

Докато нашите '' мили '' родни клубове не спрът да купуват ненужни бразилчета , португалчета и африканчета и не започнат да дават шанс на младите си таланти в школите им нещата в БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ НЯМА ДА СЕ ОПРАВЯТ !!!*erm**erm**erm*

dimitar326
04.07.2013 23:22

жалко не само за левски казвам го като фен жалко за целият БГ фудбол докато продалжават БГ одборите да вла4ат тия мангали и дане влагат стотинка в школите няма оправия а зада стане това БФС трябва да задалжи вси4ки БФ одбори в всеки ма4 да имат поне по 4етири юноши в стартовия състав

IvailoIlkov
06.07.2013 14:58

Както и да е .. издребнявате

dimitar326
05.07.2013 12:32

приятелю в момента съм в БЪЛГАРИЯ на по4ивка кажи къде и кога дате намеря за дати покажа къкво работя да видим тогава кой е мъжка курва *wonder*

jelko
05.07.2013 03:06

добре ти казва мадритиста *smile* Малоумник!

gQg
05.07.2013 02:45

За справка виж какво значи транслитерация. На АНГЛИЙСКИ (който съм го учил 5 години в английска гимназия) се пише Bulgaria, но аз говоря за друго нещо. *thumb_up*

IvailoIlkov
05.07.2013 00:35

Ммм не пише се Bulgaria за справка виж си личната карта *smile*

gQg
05.07.2013 00:31

За транслитерация чувал ли си? На латиница Димитър се пише Dimitar, както България се пише Balgaria.

madridistaaaaaa
04.07.2013 23:59

И само като видя,че си си написал името ДимитАр и направо ме съсипваш от смях*lol**lol* на 31 години още името не можеш да си напишеш бе?Какво правиш в тази Украйна да не би да работиш като мъжка к*рва?

dimitar326
04.07.2013 23:49

а ти приятелю вземи от мама си 20 лева и отиди до някой кака дате оправи не стой по цял ден пред този компютар и да поправяш този и онзи *joking* и само дати кажа в момента съм на 30 а от 9 годишен живея в украйна което разбирасе неме оправдава 4е понякога може и да правя някой правописна грешка но се слу4ва ок ???

BlackSea
04.07.2013 23:31

*joking*

madridistaaaaaa
04.07.2013 23:24

Иди до най-близката книжарница и си купи един Буквар и един Български речник.

Deco_Sneijder
04.07.2013 23:21

Дано оправят Генков за реванша,че не ги виждам с тия нападатели днескашните,дано и Вутов бъде титуляр *smile*

Deco_Sneijder
04.07.2013 23:17

Обаче и вие грешите сега да обиждате негрите в отбора..когато Гари,Карвальо и Мюлдер вкарваха ги боготворяхте,а сега били тъпи мангали така винаги е било...но от друга страна се представиха слабо с изключение на Родригез който се опитваше да направи нещо и Мюлдер който винаги си играе на ниво за Левски a Кристовао Рамос и Кевин Бру бяха мега слаби,заедно със Жоао Алвеш гола вода беше,не знам къде е тръгнал в Пасош,хората там играят футбол в ШЛ ще ходят,той не може да вкара гол на отбор от махалата...

barca_forever33
04.07.2013 23:17

Той хубаво се спря за да види къде ще се метни вратарят,той нашия пък бий където се метна вратаря,хем видя къде ще се метни.....хамава работа *stop*

vlatkyn
04.07.2013 23:16

Тоя Митов срам няма, нищо не става от него и вместо да се извини говори глупости.

tagen
04.07.2013 23:10

До коментар [@comment 1402129] от [@user cska1923]:

ЦЕСЕка в европа 0 точки Левски 1 точка и тая година вие минаваме за 12 подред или там която е вече изпуснах бройката *lol*
А иначе за мача така не става по добре 2-3 нулеви години и да сме като цесека да се борим за топ 4 а не за титлата но да се налагат млади юноши с такива футболисти нищо няма да направим *sad*

cska1923
04.07.2013 23:13

Вие сте пътници бе , иртиш щяха да са шампиони в събота водеха на Астана като гости но Астана ги обърна накрая на мача и така се простиха с титлата . В Казакстан нямате шансове , определено ще отпадните 99 % сигорност от мен

cska1923
04.07.2013 23:08

До коментар [@comment 1402132] от [@user nikshan11]:

Къде ви е победата ве , приказките ви май само големи . Нещастници , да бяхте постъпели като цска правилно и да бяхте отказали участие да не се излагате повече в европа

Gogata445
05.07.2013 10:07

ЦСКА стигна дъното си и сега ще се оттласне нагоре отново!А сините още не са го стигнали,но ще ви дойде акъл в главатаа..

cska1923
04.07.2013 23:20

Не е важна причината , важното е че решението в момента се оказа правилно . Видяхте и днес Ботев как се представи добре , решението се оказа много точно и надеждите на България са в Ботев никъде другаде в момента .

nikshan11
04.07.2013 23:17

ЦСКА защо отказа да у4аства в Европа не е заради това,4е не искат,а защото нямат никакви средства,те нямат пари да си наемат автобус не пък самолет. *smile*

dido9730
04.07.2013 23:08

Радвам се че Левски изгубиха титлата макар, че ми е любимият отбор, ама с тази игра не ставаме.Искам отбора да се напълни с българи, а не с някакви чернилки.Да се дава шанс на школата там е бъдещето.Жалко за публиката, която подкрепя играчите във всеки един мач, но не си заслужава с тази игра.

Ginekologa
04.07.2013 23:14

много точно който дава пари играе

madridistaaaaaa
04.07.2013 23:09

Тия дето са в школата им искат по 30 000 за да пробият в титулярният състав,а не гледат кой има талант и кой не,ето за това Българският футбол ще затъва все повече и повече даже си мисля,че няма на къде вече да затъваме ние сме съвсем на дъното!

vlatkyn
04.07.2013 23:06

дЪРТАКА ВУЦАТАразбра ли най-после кой разбира от евромачове, това е Мъри

Neooo_1995
04.07.2013 23:03

Как може винаги като ги играя тия Левски и винаги да ме дънят...Повече Левски и Англия няма да играя...

madridistaaaaaa
04.07.2013 23:04

И аз съм така *lol*

extol
04.07.2013 23:02

Tрагична история!
Жалко за всички хора, които видях да отиват към стадиона. Това, което показват тея хорица не е футбол просто. Безидейна игра, кошмарни отигравания...
Антонио Вутов на няколко пъти развинти по няколко защитника, а тея ЖоРо Силва, Базил Де Карвальо и прочие цял мач статисти...
Така няма да се получи, ама като трябва да се перат пари със знайни и незнайни африканчета... така ще е!

Cleverley23
04.07.2013 23:02

Колко години трябва да минат и колко некадърни отбори трябва да ни правя за посмешище , за да разберат веднъж за винаги, че с тия наемници до никъде няма да стигнем.. ?!
Как може да купуват разни отломки от немай къде, да им дават луди пари а Момчета като Вутов да търкат пейката ?!
Наемника играе за пари, не обича отбора, а нашите си момчета дават сърцето и душата си за този отбор..
НЕ заслужават любовта на 15те хиляди на стадиона, не заслужават и любовта на всички нас пред телевизорите...

kaloqn_099
04.07.2013 23:02

после са чудим що не играем в европа *wink* с такива жалки отбори са излагаме като миналата година :x

nasko72
04.07.2013 23:02

честито на позналите резултата*joking*
честито и на лефски за спечеления х вдига коефицента им*joking**joking*

ReDeViL666
04.07.2013 23:01

Ако имаше други мачове , които да гледам - дори НЯМАШЕ да превключа на това - както и да се нарича ! Жалко за Левски! Дано не се излъжат , че така ще доминират и в реванша , защото , ако го направят и с тази ужасна игра в защита - съм сигурен , че ще допуснат гол!Дано да успеят да отбележат , защото иначе лошо!*silent*

vlatkyn
04.07.2013 23:00

Жалкари, МИтов не ставаш, да се върне МЪРИ

championsof2012
04.07.2013 22:58

Няма как да се прогресира щом отборът е пълен с африканци, които са играли в отбор, борещ се да не изпадне от шеста френска дивизия. НЕ СТАВА!
Ще ми е по приятно да гледам все момчета като Антонио Вутов на терена! Поне ще играят с желание, а не като "футболистите", които гледахме досега.
В Казахстан най-много да ни вкарат два гола и да ни изритат набързо. НО ТАКА ЩЕ Е, ДОКАТО ОТБОРЪТ Е ПЪЛЕН С ЮНОШИ НА БАРСЕЛОНА И ПОРТО, КОИТО СА БИЛИ СМЕТНАТИ ЗА "БЕЗНАДЕЖДНИ" И СА СЕ ЛУТАЛИ ИЗ ФРАНЦИЯ, ИТАЛИЯ, ИСПАНИЯ И Т.Н.

nikshan11
04.07.2013 23:04

Вутов показа невероятна техника в някои моменти от ма4а с две залъгвания и цялата защита на Иртиш беше аут,на такива мом4ета трябва да се раз4ита,а не на Силва дето заплатата му е 40 хиляди лева.Защо не се дава шанс на Тото Чаворски които е на 19 години,а постоянно го пращат в други отбори под наем накрайте ще стане така ще го изпуснем като Ивелин Попов както го изпуснахме преди време.Нали обещаха за 100 годишнината отбора ще бъде предимно от българи,а то пове4ето са французи,холандци.. *smile*

iulkata77
04.07.2013 22:58

отбор от смешници а Митов е най-големият смешник

holigan4e
04.07.2013 22:57

Напълно заслужено не станаха и шампион на България. Само Пламен , Вутов и Гаджев ми харесват........другото е за чистка. Гари тва Гари онова , ама и той е егоистче и само тича.

BlackSea
04.07.2013 22:56

брей ако знаех че така ще се издънят щях да заложа в 55 минута на коеф 3.5 за X2*joking*

Kireto1232
04.07.2013 22:56

Добре,че влезе ,Вутов единственото положително нещо в този мач какви таланти има сините а копуваме само некви печки !!

Jurka5
04.07.2013 23:01

Ето това ме е най,ама най яд!! Няма да ни е първо отстраняван,няма и последно,но аз да гледам банда мангали,които взимат баснословни суми и само правят циркове,а момчета като Вутов ги вкарват в трета глуха..

UtherY
04.07.2013 22:56

За жалост виждам, как коментари се пишат само от фенове на Левски. И то какво друго - на черното не може да се каже бяло. Имало е и по-лоши сезони, но е тези сезони са били с по-малки надежди...

Etihad
04.07.2013 22:56

мале малеее колко е зле Бг футбола :Х

kirilfan
04.07.2013 22:55

Футболът не ни е трагичен,а Левски са трагични има разлика! Ботев днес игра доста по-добре и качествено в сравнение с Левски. Надявам се Берое и Лудогорец, да покажат по-добра игра от тази на Левски. Ако в Левски не се промени нещо, като казвам нещо, значи много голямо НЕЩО, тази година нито титла ще видят нито купа, ако не им ги подарат от БФС заради юбилея им. Дано Левски покаже поне едно ниво нагоре в реванша. *ball*

Deco_Sneijder
04.07.2013 23:03

Много правилно,не Българския футбол ни е трагичен,а отбора Левски е трагичен,че то в него колко българи видяхте на терена?Гаджев,Илиев,Везалов,Ангелов...това ли е български отбор...както виждате,днес Ботев се представиха далеч по-добре,срещу малко по добър отбор от Иртиш.Националния отбор на България в момента,да не би да е трагичен?Не!Вдигнахме се на крака и вече играем футбол!Дано Берое и Лудогорец играят добре,успех и на Левски на реванша,не може просто 2-я отбор в България да отпада в първия кръг от квалификациите,това не трябва да става!

Kireto1232
04.07.2013 22:55

Ама аз на мои приятели като им казвах ,че Левски с тая игра без никва идея нищо неможе да направи ,аз като много голям фен на Левски им казвах ,че ЛЕ ще е мираж и тази година !!

bob4o123456789
04.07.2013 22:55

Съсипаха школите и внасят всякакви мангали на килограм и с големи заплати

Gopcho
04.07.2013 22:53

Страхотен мач, толкова положения, пропуски, уникална игра! Няма какво повече да искаме от момчетата виждате, толкова си могат. Не можем да ги накараме на сила да вкарат *lol*

qdReniq
04.07.2013 22:53

имам чувството ,че от 5 годии гледам един и същи мач на левски в европа мъка,мъка и пак мъка

madridistaaaaaa
04.07.2013 22:52

Хора футболът ни е пълна трагедия,щом тия каръци не можахме да победим това говори всичко на какво слабо ниво играем!

Aspiridon
04.07.2013 22:51

Левски ще отпадне от Иртиш. Защо? Защото явно са по-слаби. Просто всяко друго обеснение за това представяне срещу казахстански отбор не струва. На собствен терен, с публика, която ги подрепяше през цялото време, те създадоха по-малко чисти положения от съперника. И ще загубят. И го заслужават.

degea97_
04.07.2013 22:49

Моля някой от софия да се смели над мен и да отиде на тренировката на Левски и да помоли тъпата ни управа да побият някой друга дузпа ... :@

championsof2012
04.07.2013 22:44

Няма да е зле Кевин Бру да вземе да бие един път в очертанията на вратата!

catalan
04.07.2013 22:44

Тука няма Левски и Цска, тука има български футбол ,който е ТРАГИЧЕН. До каде я докарахме, то всично ни е наопаки как да стане, само измекяри в цялата държава на ръководни постове.

madridistaaaaaa
04.07.2013 22:44

Левски са големи дузпаджии пролича си и тук и срещу Берое...срам!

Redbula
04.07.2013 22:41

няма смисъл да продължаваме напред в ЛЕ освен че от 5-7 години нямаме свястен централен защитник ами и сега неможем да вкараме гол от 1000 положения-нямам думи!!!!!!!!!!!

championsof2012
04.07.2013 22:39

Уважение към отбора на Иртиш, но как Левски не може да вкара топката във вратата на такъв отбор. Не ми се мисли какво ще става срещу по-големи тимове..

adr
04.07.2013 22:38

Базил де Мангальо отново избухва с култов пропуск и циганско изпълнения на дузпа с 4 спирания

kirilfan
04.07.2013 22:38

Ебати тъпотията направи Митов, изкара Рамос един от най-активните през второто полувреме в Левски... Да беше изкарал Гари Родригез, той се загуби тотално през втората част... Трагични сме си, добре, че Ботев днеска отсрами България!

Manchester_Red
04.07.2013 22:37

Не стига, че не може да си реализираме ситуациите, ами и една дузпа не може да вкараме..... Ужас! Резил отвсякъде!

iulkata77
04.07.2013 22:36

ти Левски много слаби колко положение изпуснаха дуспа им дадоха те какво искат съдията ли да им вкара топката във вратата

Sami7
04.07.2013 22:35

За жалост Левски си отива от евротурнирите след безидейна игра и пропуснат огромен шанс ....*angry**angry**angry*

bob4o123456789
04.07.2013 22:35

Е неееееееееееее.Да се гонят всички и да започват на чисто само от школата

Deco_Sneijder
04.07.2013 22:35

Съвсем сериозно-по слаб и жалък Левски скоро не бях гледал... Карвальо беше задължен да вкара...и не казвам тва щот съм ЦСКАР,а щот съм реалист,до преди малко виках за Левски,щото е бг отбор и искам да върви напред,но като не могат сами да си помогнат,аз ли да им помогна...слабаци...

catalan
04.07.2013 22:34

То бях 100000000% ,че ще изтарве дузпата, то беше ясно, аз съм потресен.

degea97_
04.07.2013 22:25

Отново 10 хиляди сини сърца на терена и 50 000 пред телевизорите ще бъдат разбити ... *evil*

Deco_Sneijder
04.07.2013 22:24

За българските отбори съм в евротурнирте,но това което прави Левски до момента си е чист резил...трябваше поне 2 гола да са вкарали..няма да се изненадам ако иртиш вкарат...леле леле...

catalan
04.07.2013 22:24

Не знам ама за мен това е много жалка история, тея да не може да биеш ...

degea97_
04.07.2013 22:24

Не знам какво направи Сираков и за какъв запомнящ се юбилей говори ? Син съм до дъното на душата си , но един футболист сам на терена и една кофа застанала на правилното място ще направи едно двойно и ще им вкара 2 гола в една атака , тия са толкова посредствени и трагични , а ние както винаги тръгваме първите минути в луди атаки и със куци последни удари и тогава започва ритни топката , аз имам чувството , че скоро ще идват 10 фена на мач в знак на протест срещу тая игра то искаме успехи , купи и влизане в групите на евротурнирите , но как да стане като централните ни защитници са по тромави от пра дядо ми , Ангелов при първа топка застава пред играча , който пази , а Везалов е без коментар .. Ето влезе Вутов , най - големия талант със най - голямо сърце във отбора във момента на 17 години превъзхожда целия отбор , а пък и физика ако имаше щеше да е перфектен , но извинявайте много ама със тоя бавноразвиващия Силва и чакащия гол на празна кама Карвальо , ЕКАДЕЙ ГЛЕДАЙ ГИ ВЕ , тия 1 атака ще направят ще вкарат . СПИРАМ ДО ТУК !

bob4o123456789
04.07.2013 22:21

С тази игра Левски наистина ще стигне далеч.До Павлодар и после обратно в блатото наречено А гпупа.Тия куци коне чужденците и Вазелинов са голяма работа*joking*

kirilfan
04.07.2013 22:09

Еее все едно ме чу Митов кво да направи :Д

kirilfan
04.07.2013 22:08

Време е това менте Жоа Силва,да бъде изгонен от Левски, този дори не струва и за Б група. Карвальо да влиза и да ни спасява,че да не стане юбилейно отпадане в първи кръг...

Kavuno
04.07.2013 22:00

Дано Левски бият български отбор са подкрепям ги ама с тая игра ще отпаднат юбилеино в първикръг

holigan4e
04.07.2013 22:00

Аз само не знам и се чудя на Батков и на управата , как може да плащат такива луди пари за такава игра ....

Gopcho
04.07.2013 21:56

Слабо първо полувреме, ясно е, че ще има гол през второто, да видим за кой. Не знам имам чувството, че наблюдавам футболисти без грам мозък, никаква идея, толкова ли не могат да си направят 2 и 3-тия да е извеждащ. Или да направят едно двойно или някой да се нагърби, само Гари се опитва другите играят на "играй спокойно" *angry*

genchooo
04.07.2013 21:55

Много се ебават с Цска, ама погледнете "лавината" какво представлява, 45 мин не могат да вкарат на пълни анонимници! И въпреки всички всичко успех на Левски. България над всичко!

kirilfan
04.07.2013 21:52

За съжаление нашите момчета са много зле, да не кажа трагични. С тия еднотипни атаки през Гари Родригез просто няма да вкараме гол. Мюлдер се опитва да играе напред, ама се вижда,че не му се отдава и кара Рамос да стой на неговото място, дано Митов му каже да си стой отзад, защото отзад Рамос е безполезен, не смее да се включва ,а и да оставиш тромавите Пелето и Везалов в защита си е чист риск. Дано поне тия анонимници ги отстраним, защото ако и такива отбори вече не можем да бием наистина сме стигнали тотално дъното!

wba
04.07.2013 21:52

Айде евроидиоти . Прецакахте ме отново . Говежда сган

vesko5551
04.07.2013 21:52

Ами засега нищо позитивно за Левски може да не ги харесвам но нека да победят *beer*
(Първото полувреме хич не ми хареса )*stop*

holigan4e
04.07.2013 21:51

всяка година не знам си каква селекция , все добри играчи и нови попълнения , ама нивото си е все същото. Тия Смардиш едвам пипат топката е Левски не знае как да вкара гол. Радвам се ,че не се паднаха по силни съперници. Това ако беше някой можещ отбор за сега резултата да е минимум 2:0

Cleverley23
04.07.2013 21:50

Едно и също наблюдаваме от Левски в европа от години.. започват надъхано, не успяват да поведат и започва една безидейна игра.. следва смешен гол от корнер за казахстанци и отпадане..
'айде стягайте се напълнети им кошницата на тия смешници... *angry**angry**angry*

Dreick
04.07.2013 21:49

Това ни е Любилейния отбор господа.. Пълна трагедия на Иртиш не могат да вкарат, вярно е че тия са се затворили отзад, но все пак, ако на тия не вкараме на кой?!*angry**angry*

madridistaaaaaa
04.07.2013 21:42

Ари ве цяло полувреме не могат да вкарат на тия анонимци един го..пълна трагедия!

Ginekologa
04.07.2013 21:41

смешна работа това ли е лаввина не се обиждайте

cobbzone
04.07.2013 21:25

Като гледам Везалов как играе се радвам,че не съм говедо!Все пак Успех!

Fussball
04.07.2013 20:59

Давайте Левски покажете това което можете!!!НЕКА БЪЛГАРИЯ СЕ ГОРДЕЕ С НАС!!!!!!

_beroe_
04.07.2013 20:57

По Нова ще го дават*smile*

extol
04.07.2013 20:59

Meрси! Всички програми изчетох, само не и на Нова! *lol*

extol
04.07.2013 20:52

Няма ли да го дават по телевизия????

RVP_Reus
04.07.2013 20:48

Пожелавам ви успех срещу Иртиш и дано БГ отборите да влязат в групите.

degea97_
04.07.2013 20:38

Синята лавина , пак лети напред ! Айде и 2-рия Български отбор да си взима мача и да си лягаме спокойно Българите *lol**beer*