Ясни са и последните 1/4-финалисти на Мондиала в Турция (видео)

00:01
Ясни са и последните 1/4-финалисти на Мондиала в Турция (видео)
Ирак и Южна Корея допълниха бройката от 8 отбора, които ще премерят сили на четвъртфиналите на Световното първенство за младежи до 20 години, което се провежда на територията на Турция. Последните два мача от програмата на осминафиналната фаза на шампионата се решиха след продължения.

Редовното време на срещата между Ирак и Парагвай завърши при нулево равенство, но в 4-ата минута на първото мини полувреме Фархан Шукор откри резултата и оформи крайното 1:0. Важно е да се отбележи, че в 80-ата минута парагвайците останаха с човек по-малко на терена, след като Арналдо Санабриа получи червен картон.



Победителят в другия мач, в който един срещу друг се изправиха представителните отбори на Колумбия и Южна Корея, бе определен след изпълнение на дузпи. Редовните 90 минути на двубоя, игран на стадион "Хюсеин Авни Акер" в Трабзон, завършиха при 1:1 след попадения на Сонг Ю-Хун и Хуан Куинтеро. Последвалите продължения също не излъчиха победител. При ударите от бялата точка обаче азиатците се оказаха по-съобразителни и се класираха за следващия етап на Мондиала, където за съперник ще имат именно тима на Ирак.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация