Наставникът на Иртиш: Ще играем срещу истински шампион

22:01
Наставникът на Иртиш: Ще играем срещу истински шампион
Главният треньорът на Иртиш Павлодар Талгат Байсуфинов демонстрира на днешната пресконференция в София отлично познаване на историята на утрешния съперник в първия квалификационен кръг на турнира Лига Европа - Левски.

"Знаем, че Левски е загубил титлата с една точка от първия в последния кръг. Това на практика означава, че ще играем срещу истински шампион", каза Талгат Байсуфинов и продължи: "Знаем много за Левски, който е ставал 26 пъти шампион, играл е и в
Шампионската лига. Много ми е приятно, че ще играем с такъв отбор".

"Надяваме се на положителен резултат и шансовете да бъдат 50:50 преди реванша в Павлодар. Радваме се, че запалянковците в Павлодар ще могат да видят хубав футбол. Наясно сме, че Левски разполага с два състава, което ще ни затрудни с избора на нашия състав. Надявам се, че и двата отбора утре ще покажат хубав футбол", сподели още треньорът на отбора от столицата на Казахстан.

На пресконференцията имаше и около десетина спортни журналисти от Казахстан, които ще отразяват утрешния мач на стадион "Георги Аспарухов".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

malkiaTONI
04.07.2013 06:14

Чакайте, никъде не пише с кого играят ЦСКА... А чакайте, те играят плейоф за влизане в "А" Окръжна футболна лига с Нафтекс Бургас и Марек Микрево.*cards*

genchooo
04.07.2013 01:08

*joking**joking* Вечно техническите шампиони, голям отбор са пазете в ШЛ лига едва не вкараха 2 гола истински гранд

madridistaaaaaa
03.07.2013 22:09

Не знам срещу кой ще играете ама 100% сте по-големи селяни и от нас.*lol*


04.07.2013 00:18

*joking**joking**joking**joking**joking*