Хазар Ленкоран с Тодоров взе аванс срещу Слиема

10:47
Хазар Ленкоран с Тодоров взе аванс срещу Слиема
Българският полузащитник Радомир Тодоров игра цял мач за отбора на Хазар Ленкоран, който стигна до важно равенство 1:1 като гост срещу малтийския Слиема Уондърърс в мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

За отбора на бившия футболист на Спартак Варна се разписа бразилецът Нилдо, който беше точен още в 14-ата минута на срещата на стадион "Сентенари" в Малта. Домакините обаче успяха да изравнят след близо час игра чрез нигериеца Стенли Охавучи, а в самия край на мача получиха шанс да спечелят. Те заиграха с човек повече след червения картон на Елнур Алахвердиев, но така и не успяха да намерят правилния път към вратата на испанеца Доблас Сантана.

Първият ден на евротурнирите беляза пълен крах за естонския клубен футбол. Левадия Талин отстъпи с 0:1 на уелския дебютант Бала Таун, докато шведският Йефле разби с 3:0 като гост Нарва Транс.

Друга голяма изненада поднесе Карабах от Азербайджан, който спечели с 1:0 гостуването си срещу Металург в Скопие. Единствения гол в срещата отбеляза бразилецът Рейналдо в 64-ата минута.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ReDeViL666
03.07.2013 11:07

Айде да идва по бързо четвъртък , че нямам търпение вече!*smile*