Испания на 1/4-финал на Мондиала в Турция (видео)

09:35
Испания на 1/4-финал на Мондиала в Турция (видео)
Испания постигна трудна победа с 2:1 над Мексико и се класира на четвъртфиналите на Световното първенство за младежи до 20 години, което се провежда в Турция.

Мексиканците поведоха още във втората минута на мача, когато Хесус Корона намери Артуро Гонсалес и халфът на Атлас се разписа за 1:0, но Испания успя да изравни само 16 минути преди края на мача с попадение на юношата на Реал Мадрид - Дерик. Неговият съотборник в столичния тим Хесе Родригес Руис пък вкара в първата минута на добавеното време на срещата за крайното 2:1.



Испанците ще играят на четвъртфиналите срещу отбора на Уругвай, който се наложи с 2:1 над Нигерия с попадения на Николас Лопес.



Домакините от Турция регистрираха тежко поражение с 1:4 от Франция и отпаднаха от турнира. Точни за петлите бяха Джофри Кондогбия, Жан Баебек, Яя Саного и Джордан Верету.



Представителният отбор на Узбекистан също се класира за следващата фаза на турнира, след като надигра Гърция с 3:1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kermo
03.07.2013 12:14

Испанците жънат успехи във всички възрастови групи!Сигурен съм,че в Бразилия те ще вдигнат отново купата...могат да направят 3 отбора и 3те ще са на финал..

MaLkO_LuD94
03.07.2013 13:46

А къде ще са Испания тогава ? :Д На полуфинал най-вероятно ще се засекат отново *thumb_up* И най-вероятно отново Испания ще победи без особени проблеми *thumb_up*

Fabregas_boy
03.07.2013 13:41

Германия ще победи на СП в Бразилия,а на това първенство победителите най-вероятно ще са Франция.*wink*