Агентът на Тиаго призова Барса: Раздвижете се!

22:09
Агентът на Тиаго призова Барса: Раздвижете се!
Пол Тонието, който е агент на Тиаго Силва, заяви, че ако Барселона наистина се интересува от клиента му, трябва да направи нещо.

Както е известно, защитникът на Пари Сен Жермен разкри, че треньорът на Барса Тито Виланова го е поканил да се присъедини към каталунците.

Агентът на футболиста обаче сподели, че той и Силва са раздразнени от пасивността на шефовете на Барселона.

"Ако искаш да си купиш нещо, не стоиш по цял ден пред телевизора, за да гледаш реклами. Ставаш, раздвижваш се и отиваш до магазина. Постоянно се говори, че Тиаго е цел номер 1 на Барселона. Ако това наистина е така, те трябва да се срещнат с мен, да говорят. Трябва да е ясно, че ПСЖ няма нужда да се разделя с футболиста и подобен трансфер ще е много труден", обясни Пол Тонето в ефира на "RAC1".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Quaresma999
10.07.2013 12:59

Хумелс , Тиаго Силва или Давид Луиз -страхотни защитници един от тях да вземат !

breikara6
03.07.2013 07:18

има да си го искат...или дават парите или духат супата

DuFkaTa
03.07.2013 00:44

Не става въпрос за преговори а за циганене. 2 години, 2 години (даже май 3 бяха) слушах как Фабрегас е бил каталунец, как кръвта му е червено черна, как кафи ли не глупости още, абсолютно целият ви отбор се изреди да го хвали, да го кани, дажи и тениска на Барса му туриха когато беше играч на Арсенал, имаше десетки статий в които ръководство което направи всичко за да го привлече с излкючение на това да представи подходяща оферта. Нямаше някой в клуба който да не беше казал "Фабре ела си удома" и тем подобни и сичко това с една единствена цел...Фабрегас да си подаде молба за трансфер и да го земете малко по евтино. Добре че Венгер е душичка и Фабрегас му бе нещо като син и направи компромис да го продаде за 27 млн при положение че цената му беше между 35 и 40 млн. Сега правите същото, хем го изкате ама и хем не изкате да му платите цената...Ми дай тогава да му наливаме глупости в главата и сам да си поиска трансфер, понеже сме "непобедимата", "извънземна" Барселона. Единствено фенчетата на Барса няма да са съгласни с мене !!

ForBiDDeNMaN
03.07.2013 01:56

Ако не говорим за разни 15 годишни "фенове", няма кой да е съгласен с теб.От коментара ти разбирам,че не си почитател на Барселона..в това няма нищо лошо...НО...ти, следейки футбулните сайтове..предполагам(или поне се надявам) си прочел доста статии..за това как отбори като Ман Сити,Челси и тн, се отказват от офертите си, защото отбора от който искат да вземат футболист иска с 5-10 милиона повече...понеже е късно, не ми се рови да ти пратя точните статии с точните цифри..Трябва да ти ясно едно, когато става дума за пари,винаги се се прави всичко възможно да платиш по-малко.Това важи за абсолютно всички отбори..Без да искам да те обиждам, предполагам още ходиш на училище,когато започнеш да се занимаваш с бизнес,ще разбереш за какво става дума.Ако за момент излезеш от клубното си пристрастие и погледнеш реално на нещата,ще видиш как стоят нещата.

GGMUIvan
03.07.2013 00:19

Определено им трябва...или поне някой като него *smile*

DuFkaTa
02.07.2013 23:01

И понеже са Барса, "най великият отбор в света" и "най красиво играещия" си мислят че могат да правят каквото си изкат.

DuFkaTa
02.07.2013 22:59

То това е нещо нормално за Барселона. Още помня по време когато изкаха Фабрегас...2 или 3 години почти всеки ден, особено през лятото имаше статия как Хави кани Фабрегас в Барса, как Меси го кани, как Пике го кани и ваобще се изреди целия отбор че и по два три пати. И се циганиха супер МН за трансферната сума. От Арсенал му изкаха 40 но Барца 20, 25 и накрая го продадоха там за 27 ли колко беше, Венгер горкия направи компромис на Фабрегас да може да си отиде в родината. Супер големи мангали са, прав е агента на Тиаго, когати изкаш да си купиш нещо, отиваш и вадиш парите. Тези им шефове на Барса са супер нагли, разчитат на стратегията: Хвалят го, канят го и чакат сам да си подаде молба за да може да го вземат по евтино, супер циганий !!!

catalan
02.07.2013 23:05

Балъците дават пари без преговори, така е във всяка една сфера. Толкова мразиш Барса ,че това ли измисли да кажеш ? Като не искат да го дават за по-малко пари просто не го продават бе приятел, лесно е.

Johan_Cruyff_14
02.07.2013 23:03

За бизнес да си чувал някога? Май не.