Испания (20) - Мексико, (20) спечелен

16:10
Испания (20) - Мексико, (20) спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юли: 1 познат от 1 мач - 100 % успеваемост

Залог на деня за 02.07.2013 г.

Испания (20) - Мексико (20) 

Мексико пропълзя до тази фаза след като в миналия мач победи Мали с 1:4, а преди това загуби и двете си срещи с Парагвай и Гърция и с актив от едва три точки достигна до осминафинал. Късметът, обаче няма как да е все на страната на мексиканците, а и днешният им съперник е от такава класа, че и шансът едва ли ще спаси от поражение. Младите испанци спечелиха и трите си срещи до момента като не оставиха и грам съмнение, че са по-силни и от Гана и от Франция, въпреки че надделяха над тях с по един гол разлика. Шансовете за изненада тук са наистина много малки, защото Испания до 20 години е един от големите фаворите, ако не за спечелване на турнира, то поне за участие на финала.

Прогноза: 1; Коефициент: 1,50

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
02.07.2013 20:07

Първо към Жоро: класата си е класа както се казва *smile* Кофти тръгна мача на Испания, иначе и едно хедни на -1 можеше да покрият, но и така разбирам, че са ти свършили работа.
До night_wolf1984 относно Нигерия - Уругвай:
Треньорът на Нигерия Джон Обух направи доста промени в последни мач и не е ясно дали ще подходи и сега отново по същия начин. Нигерия има много слаби резултати срещу отбори в Южна Америка!
Уругвай имаха само два дни почивка преди този мач, а Нигерия получил четири.
Виждам тази вечер труден мач и тактическо надиграване и смятам, че ще бъде под 2,5 гола.

night_wolf1984
02.07.2013 20:17

Съгласен съм,дано уругвай си вземат мача,а и коефициента доста се е качил има някъква далавера тука*smile*

JORO_87
02.07.2013 19:49

Голям късмет!*goal* Възкръснах в последната минута!

night_wolf1984
02.07.2013 19:18

Мисля да пробвам Нигерия(20)-Уругвай(20)-2.Уругвайците ,вкарват много и допускат малко голове.Някой ,ако има информация за тоя мач,да я сподели*smile*Иначе съм съгласен с прогнозата на г-н Сотиров*thumb_up*