Страх от дузпи тресе Бербатов преди финала

12:17
Страх от дузпи тресе Бербатов преди финала
Капитанът на националния отбор на България Димитър Бербатов заяви, че не се чувства напълно подготвен за изпълнение на дузпа в предстоящия финал от Шампионската лига в Рим срещу тима на Барселона.

Както е известно нападателят на Манчестър Юнайтед пропусна от бялата точка в полуфиналната среща от ФА Къп срещу Евертън, а тогава "червените дяволи" отпаднаха от надпреварата. Бербо бе съсипан от медиите на Острова и си навлече голяма порция гняв от феновете на Юнайтед, и сега предпочита да не бъде сред избраниците на сър Алекс Фъргюсън, ако се стигне до изпълнение на дузпи на "Стадио Олимпико".

"Това, което се случи срещу Евертън боли. Не съм сигурен дали искам да бия дузпа на финала", заяви Бербатов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DKS
26.05.2009 14:48

Вместо сега да каже, че иска дузпи!! ДА ПРОЕВИ ХАРАКТЕР !! Да докаже, че може той Не искал дузпи не бил готов !! АМА ПАК БЕРБАТОВ СИ Е НАЙ- ГОЛЕМИЯ !!!

rokera_henry
26.05.2009 14:32

Че какъв е проблема? Като не си готов за дузпи, казваш не се чувствам подготвен за изпълнение на дузпа - нервен съм и съм не сигурен и се оттегляш,това ще е мъжка постъпка да си признаеш от колкото да прецакаш цял отбор ,защото не си казал ,че не искаш да биеш дузпа..

villituu
26.05.2009 14:06

Абе моля ви дори и най-големите играчи изпускат дузпи *stop*
Миналата година като Тери и Роналдо изпуснаха,някой каза ли,че те са лоши играчи *wonder* Не

beckham_07
26.05.2009 13:52

Ако сте стигне до дузпи не ме интересува кой и как ще бие!Интересува ме само ЮНАЙТЕД да вдигнат трофея за втора поредна година и да влязат в историята!!!!!!!

bokluka
26.05.2009 12:53

Винаги големите изпускат дузпи във важни мачове *smile* (Не че казвам че Бербатов е от големите ама за такъв го спрягат )

bacardy_breezer
26.05.2009 12:33

Хахах ако има дузпи никой няма да даде на Берба да бие ,а ако не дай си боже му позволят и изпусне после в Англия ще го убият с камъни още на летището..... *joking* Гигс , Видич , Андерсон , Рууни ,Тевез трябва да бият евентуалните дузпи *stop*