"Шансовете Слован да продължи срещу Лудогорец са 50:50"

16:48

"Шансовете Слован да продължи срещу Лудогорец са 50:50"
Любомир Гулдан коментира шансовете на словашкия Слован Братислава за мачовете от втория квалификационен кръг на Шампионската лига срещу Лудогорец.

Гулдан игра в последните два сезона в Разград и помогна на отбора да стигна два пъти до титлата в България.

"Българската лига е на много добро ниво. Има 3-4 отбора, които разполагат със сериозни финансови ресурси и могат да си позволят да плащат на класни чужденци", коментира Гулдан.

"Не мисля, че Слован Братислава има нужда от моите съвети. Те имат достатъчно опитни треньори. Познавам и двата отбора и вярвам, че те ще излязат максимално подготвени за срещите помежду си. Не мисля, че в този мач има фаворит. Шансовете са 50:50", допълни той.

Гулдан е свободен агент, след като не стигна до споразумение да продължаването на договора си с Лудогорец.

"Не съм разочарован. Малко или много исках промяна, така че очаквах да напусна отбора. Имам няколко оферти, които обмислям. Искам да обсъдя предложенията и със семейството ми, защото в последните месеци нещата бяха сложни. Засега все още не съм направил избор. Желанието ми е да продължа да играя в чужбина. Не искам да се връщам в Словакия", каза Гулдан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

paunQ
01.07.2013 16:52

Миналия сезон, че пак ще има някой, който няма да е разбрал. *lol*

paunQ
01.07.2013 16:51

Като гледам Братислава имат много допуснати голове в Лигата. Дано Ивайло Петев намери слабите места на словаците!

7ed0o0
01.07.2013 16:51

Има 3-4 отбора, които разполагат със сериозни финансови ресурси и могат да си позволят да плащат на класни чужденци", Това изречение описва глупавата политика на Българските отбори,само дето чужденците хич не са класни