Берум - Волеренга 2; спечелен

15:36
Берум - Волеренга 2; спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юни: 18 познати от 29 мача - 62.06 % успеваемост

Залог на деня за 01.07.2013 г.

Берум - Волеренга 2

Берум изпадна в края на миналия сезон от втора дивизия, но сега полага всички необходими усилия за да си осигури ново участие там, а 100%-овата му домакинска успеваемост до момента свидетелства за това. Освен това той спечели 6 от последните си 7 шампионатни изяви, а в домакинските си срещи от началото на кампанията отбеляза по средно над 4,5 гола във всеки мач. Вторият тим на Волерегна се представя добре до момента в своите визити след като спечели 4 от 5, но трябва да се подчертае дебело, че те бяха все на посредствени съперник. В единственото си гостуване на по-амбициозен опонент (Форде) той загуби с класическото 3:0. Отбраната и вратаря нито веднъж не успяха да запазят мрежата суха в срещите по чуждите стадиони през този сезон, а срещу най-силната атака в дивизията днес това вероятно ще се окаже пагубно за Волеренга 2. Тимът загуби три от последните си четири мача в шампионата и загатна, че неговото свличане в таблицата е неизбежно, а днешният му съперник е повече от решителен в намерението си да напусне този ешелон бързо.

Прогноза: 1 ; Коефициент: 1,60

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
01.07.2013 19:28

къснично ми дойде инфото, но се оказа, че Мос са със 7-8 контузени освен всичко. Е то вече е свършено, защото преди по-малко от 5 мин. Форде поведе.
Радвам се, че и някои от вас проявяват по-задълбочен поглед и върху останалите рубрики с прогнози на ProBet.bg или мен тук. Топизбора този уикенд в 4 от 5, а рубриката за Купата на конфедерациите съдържаше много стойност във всички предлагани опции и като РОИ не съм смятал, но съм убеден, че е положителен.

LoNsDaLe_
01.07.2013 18:06

Много добри прогнози за Конфедерациите вчера, а и тук се справяш много добре, браво*beer*