Платини: Лудогорец е класа, надявам се да помогна за пробив в Европа

16:11
Платини: Лудогорец е класа, надявам се да помогна за пробив в Европа
Лудогорец представи последните си нови попълнения - Мишел Платини и Дани Абало. Двамата взеха съответно номера 99 и 17. Платини и Абало позираха с фланелките на шампиона в базата на отбора в селцето Трьоплах, което се намира в австрийските Алпи.

"Познавам добре Лудогорец. Отборът е силен, има класа. Ще направим всичко възможно, за да пробием в евротурнирите", бе първият коментар на Мишел Платини, цитиран от клубния сайт.

"Искам да оправдая доверието на треньора. Надявам се да свърша това, което се иска от мен", допълни нападателят, който запоследно игра в ЦСКА, а преди това е носил екипите на Динамо Букурещ и Черноморец.

"Убеден съм, че мога да помогна на новия си отбор, за да влезе в групите на Шампионската лига. Затова съм тук", сподели от своя страна Дани Абало.

Той и Мишел Платини пристигнаха в Австрия в събота след обяд. Двамата изгледаха на живо второто полувреме на контролата с Риека, загубена от орлите с 1:3. В неделя сутринта бразилецът и испанецът проведоха първа тренировка с Лудогорец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Anatoli93
30.06.2013 16:46

Извинявам се за коментара, който ще напиша. И да знам, че съм 93 и за голяма част от Вас съм едно лапе *smile*) .

Та...вие малоумни ли сте какви сте? Сравнявате българските отбори един с друг все едно са Реал Мадрид,Манчестър Юнайтед, Байерн Мюнхен?? Ама кой играл шампионска лига, кой лига европа леле смях! Феновете на ЦСКА си знаят: КОЙ ПОБЕДИЛ ЛИВЪРПУЛ 2005/06-та когато взеха шампионската лига. Ми да бихте ги ама Ливърпул им е било през патката, че са ги били няк'ви селяндури дето и с юношите си ще ги съсипят с 3-4 гола разлика или пък "славната" групова фаза в шампионската лига на Левски дето ни(да фен съм на сините) съсипаха от бой и бяхме с някаква извънземна статистика 1 вкаран гол и около 20 получени.. сериозно ли това ви е славата? Да всеки отбор си има постиженията ама да не ги правим по-големи отколкото всъщност са *wink*

dehumanization
30.06.2013 16:57

вече спокойно ли ще спиш? постигна целта в живота си . браво . можеш да умреш спокойно

Deco_Sneijder
30.06.2013 16:18

Мишел никога не е бил истински ЦСКАр... Успех в Лугугорец,надявам се да стигнат далече в европа ако не шл,поне групите на ЛЕ *smile*