Лилестрьом - Волеренга, спечелен

14:42
Лилестрьом - Волеренга, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юни: 17 познати от 28 мача - 60.7% успеваемост

Залог на деня за 30.06.2013 г.



Тук определянето на Лилестрьом за фаворит в мача може да се определи като не дотам прецизен ход от страна на букмейкърите. Волеренга не загуби нито една от последните си 6(!) визити на този съперник, а в тези мачове записа 5 победи! Не това обаче е причината да смятам, че шансовете на гостите тук са доста подценени. Лилестрьом е доста колеблив в последно време, след като в най-скорошните си 7 мача записа само една победа и допусна да бъде победен 4 пъти. Освен това преди днешния мач той има и сериозни проблеми за решаване в селекционно отношение. Титулярният страж Кенет Удджус ще липсва, а извън игра ще останат още легендата Торстен Хелщад, Фредрик Щоор и Рубн Габриелсен, които са все основни единици. Волеренга пропусна да победи шампиона през миналия уикенд, когато обърна резултата срещу Молде до 3:2, но допусна изравняване в добавеното време на срещата. Преди дни обаче днешните гости спечели домакинската си изява в надпреварата за Купата на Норвегия и си осигуриха среща с Розенборг в следващия кръг, като настроението няма как днес да не бъде приповдигнато. Те загубиха само едно от последните си три излизания и въпреки че няма да разчитат на Анене и Огуде имат всички шансове отново да си тръгнат с точки от този толкова любим за тях стадион.

Прогноза: Х2; Коефициент: 1.67

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TheFruitMaster
30.06.2013 18:15

56' [0 - 1] G. Gonzalez

Браво! Почти приключи мача, но изглежда, че гостите ще вземат своето *smile*