Дел Боске: За нас това е нещо много красиво

12:37
Дел Боске: За нас това е нещо много красиво
Селекционерът на Испания Висенте дел Боске изрази задоволство от представянето на световния и европейски шампион на турнира за Купата на Конфедерациите. Специалистът се наслаждава на всеки миг с Ла Фурия и е оптимист за евентуалното класиране на испанците за
финала на Мондиал 2014 в Бразилия.

"Имах привилегията да бъда футболист, а тази игра е моята страст и моят порок. Признавам го. Наслаждавам се изцяло на този момент. Изживях прекрасни мигове в големи отбори по време на футболната си кариера. Сега съм треньор на тим, който е един от най-силните в историята. Наслаждавам се и на това, дори да не го показвам ежедневно. Като цяло съм изключително доволен. За всички нас това е нещо много красиво. Ще играем с Бразилия, кралете на футбола. Те имат незабравими моменти в историята си. Да играеш на "Маракана" е нещо много специално. Доволен съм, че достигнахме до финала в тазгодишния турни, но може да играем и в мача за титлата на Мондиал 2014", коментира Дел Боске.

Той остави настрана темите около физическото състояние на трима от основните си футболисти Франсеск Фабрегас, Серхио Рамос и Серхио Бускетс.

Финалът в турнира за купата на конфедерациите между Бразилия и Испания е тази нощ от 01:00 часа българско време.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RAFKATA
30.06.2013 13:45

Не заслужаваха да са на финал.Италия беше много по - добра от Испания.Добре че беше късмета да им помогне.Няма винаги да биете без да сте играли нищо , нямя да имате вечно късмет.

paunQ
30.06.2013 13:53

Не съм съгласен, Италия не показаха нищо в предишните срещи. *smile* Едвам биха Мексико, а срещу Япония не заслужаваха и Х. По тази логика това излиза, брат. *smile*