Плачи: Подобрихме посрещането и блокадата

10:26
Плачи: Подобрихме посрещането и блокадата
Отзиви след мача от Световната волейболна лига между САЩ и България (1:3):

Камило Плачи (треньор на България): "Срещата днес беше много по-равностойна. Подобрихме посрещането си, играта в защита и на блокада. Нагласата ни за двубоя беше доста по-добра в сравнение с вчера. Тимът на САЩ имаше проблем с ритъма на игра."

Тодор Алексиев (капитан на България): "Имахме чудесен сайдаут в края на геймовете и това ни даде преимущество в най-важните моменти. Като цяло бяхме много добре подготвени за мачовете със САЩ и това даде резултат. Добър ход беше да играем с Цветан Соколов срещу Матю Андерсън, за да опитаме да спрем високото му нападение."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sashko_niki
30.06.2013 14:43

Браво българи!!!Очаквам не само да се класираме за следващия кръг но да се класираме в следващия кръг със стил-да оглавим групата.Все по-близко сме и като видим програмата на Бразилия-два мача с нас и два мача със САЩ не виждам как няма да се класираме за следващия кръг а защо и нещо повече.Както се очертава ако сме втори ще играем с Русия,а за да избегнем този неприятен мач с братята трябва да станем първи и евентуално да играем с Италия срещу която имаме много по-голям шанс.Трябва да покажем че волейбола е най-прогресиращия спорт у нас защото най-вероятно това ще са златните ни години в този спорт.Разбира се че и футболът и леката атлетика и др.спортове се справяме добре но при футбола се борим за бараж и евентуално клсиране на Мондиала,а при леката атлетка знаем че Ивет не е вечна.Така че поздравявам бълграският отбор за победата и да върви все така нагоре *cup**cup**cup*

madridistaaaaaa
30.06.2013 10:52

*beer*НЕВЕРОЯТНИ СТЕ!ПОБЕДА И ПАК ПОБЕДА НИЕ ПЕЕМ САМО ЗА ПОБЕДА!БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!*thumb_up*