Джибрил Сисе зарадва 6-годишно бургазлийче

16:40
Джибрил Сисе зарадва 6-годишно бургазлийче

Звездата на френския футбол Джибрил Сисе подари бутонките и фланелката си, с които игра снощи на благотворителния мач срещу "Отбора на сърцето" в Бургас. Сисе свали спортните си обувки и ги подари на 6-годишно бургазлийче, а тениската си даде на друг свой фен. Това съобщиха организаторите на футболната среща.

Футболният мач между "Отбора на сърцето" и тима на "Бургас бийч" събра над 2500 зрители на стадиона в бургаския комплекс "Зорница". Дербито премина с три полувремена по 20 минути. Джибрил Сисе игра в отбора на "Бургас бийч" и отбеляза осем гола. Мачът приключи при резултат 11:9 в полза на "Бургас бийч" и Джибрил Сисе.

В благотворителната среща играха известни имена на българския футбол, сред които Радостин Кишишев, Милен Георгиев, Николай Кръстев, Стойко Сакалиев, Даниел Боримиров, както и звезди от шоубизнеса - музикантите Румънеца и Енчев, Лео, Спенс, Орлин Павлов и други.

Благотворителният мач бе организиран от фондация Димитър Бербатов за подпомагане на деца-таланти от България. В урната за дарения бургазлии събраха около 2 000 лева, които са предоставени на фондацията. Футболната среща се проведе с подкрепата на фирма "Бургас бийч", наемател на северния плаж в Бургас.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kings_5
29.06.2013 17:03

Имате грешка,по-добре я оправете. *smile*

_beroe_
29.06.2013 17:04

Съмнява ме. И аз писах, но ми трият коментарите.