Стрьомсгодсе - Тромсьо, спечелен

13:24
Стрьомсгодсе - Тромсьо, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юни: 16 познати от 27 мача - 59.3% успеваемост

Залог на деня за 29.06.2013 г.



Стрьомсгодсе натрупа безценен опит през миналия сезон в битката за титлата, въпреки че се оказа губещ в нея. Натрупаната рутина тогава обаче, няма как през настоящата кампания да не направи доста по-лесни подобни стандартни наглед домакински срещи. Тромсьо рядко записваше повече от 1 или 2 победи през целите си предишни сезони, а изобщо като цяло доста трудно успя да открадне, дори точка когато му се налага да се извява на стадиони различни от домашния. Стрьомгодсет беше и в момента е един от най-стабилно играещите тимове като домакин и предвид че и като селекция сериозно превъзхожда съперника си, следва да стигне сравнително лесно до победата тук. Когато се срещат два типично домакински тима, то подкрепата в полза на този на чийто стадион се провежда сблъсъка изглежда задължителна. Тромсьо загуби и четирите си предишни визити тук като допусна по два гола във всяка една от тях, а в половината не стигна и до почетно попадение.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.60

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация