Спартак Пловдив започна подготовка за новия сезон на обновен терен

13:05
Спартак Пловдив започна подготовка за новия сезон на обновен терен
Отборът на Спартак Пловдив, който се състезава в Югоизточната "В" група, се събра на първа тренировка. Отборът е в пълен състав като на този етап нямаше напуснали играчи. За трима нови ще се решава дали да бъдат привлечени за постоянно в отбора, очакват се и други попълнения.

Първата тренировка премина във видимо добро настроение. Отборът вече се радва на освежени коридори и съблекални в клубната база. Тревата на футболния терен също бе приведена в отлично състояние през почивката между сезоните.

Припомняме контролите на тима преди началото на сезона: На 5 юли Спартак играе с Ботев Враца в Брестник; На 10 юли гладиаторите играят с Гигант (Съединение); Срещата с Миньор Раднево е на 19 юли в Катуница. Преговорите за контролен мач със съгражданите от Локомотив Пловдив все още продължават.

След класирането в средата на таблицата през миналия сезон, през новото първенство амбициите на синьо-белите от Пловдив са да присъстват трайно в челото на Югоизточната "В" група и при възможност да се атакува промоция в "Б" група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация