Дроида - Шамрок, спечелен

14:31
Дроида - Шамрок, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юни: 15 познати от 26 мача - 57.7% успеваемост

Залог на деня за 28.06.2013 г.



Статистиката тук категорично подкрепя отбора на Шамрок, като показва, че той е спечелил последните си 8 визити на Дроида във всички турнири. Днес липсващите състезатели в редиците на домакините са наистина много. МакНали в защита, Бренан (с 3 гола 15 мача) и Касиди в средата на терена ще изтърпяват наказание, а поради контузии извън строя ще останат Фолей и Ненд. Всичките тези играчи бяха основни в домакинската селекция в определени периоди от началото на сезон. За гостите само Елеберт на 100% няма да се появи в игра, но той изигра едва 4 срещи до този момент. Формата на двата тима също коренно се различава. Дроида загуби последните си три домакински изяви и остана без точки в пет от най-скорошните си шест шампионатни изяви. Шамрок е без поражение от седем срещи, а в тях записа четири победи и при тези обстоятелства има шанс за нова положителна развръзка в тази си визита.

Прогноза: 2; Коефициент: 1.77

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devic
29.06.2013 12:50

жорка сякаш обясняваш математически задачи на папагали. водещия пита какво е сайт за прогнози?? мислех че щом са подготвили тема,поне малко трябваше да си прочетат домашното. през половината от тия 15 минути те си обясняваха как стоят нещата. абсолютна проява на непрофесионализъм. иначе браво,добре го представи.

devic
29.06.2013 12:26

те мойте по принцип са с 2 хода назад или напред. спряха ги 3 дена след обявяването и като цяло не им пука много. [@link http://prikachi.com/images/544/6273544A.png]

devic
29.06.2013 00:50

само на мен ли ми зарежда основния адрес на бета? не виждам някъде да са обявили победата,явно е грешка от доставчика.

joro_sotirov
29.06.2013 09:24

Явно доставчика ти е назначил доста бетващи при него *smile* А иначе днес от 10:30 в БНТ ще говорим точно са филтрирането и "черния списък" на ДКХ и ако има връзка по телефона със зрителите ще бъде добре да се включите с мнение по темата! *beer*