Тотнъм продава Бент и Павлюченко, за да вземе Сисе

08:44
Тотнъм продава Бент и Павлюченко, за да вземе Сисе
Тотнъм ще направи опит да привлече нападателя на Олимпик Марсилия Джибрил Сисе. Френският футболист игра за Съндърланд през изминалия сезон във Висшата лига, но "черните котки" решиха да го освободят, след като отбеляза само 11 гола.

Сисе иска да остане на Острова, а "шпорите" са готови да се разделят с Роман Павлюченко и Дарън Бент, за да го привлекат в състава си. Кандидати за подписа на Сисе са още Фулъм и Блекбърн.

Евентуален трансфер на френския нападател в Тотнъм е удобна възможност за Хари Реднап да се раздели с Павлюченко. От доста време на Острова упорито се говори, че мениджърът на лондонския тим не желае руснака в състава си и търси варианти да се освободи от него.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cristiano_kiko
01.06.2009 12:23

За мен поне ако направи този трансфер ще е голяма грешка! Вярно,че Павлюченко се излага напоследък доста,но Дарън Бент не е чак толкова зле! Апък Джибрил Сиссе не е кой знай какъв голям гол майстор..Поне за мен

zhivkot
26.05.2009 09:39

Бент вкарва по един гол на 5 мача...Павлюченко е абсолютна трагедия. От няколко години симпатизирам на Сисе и може би в Тотнъм ще му е по-добре, защото в Марсилия вече имат Брандао и Нианг. Този играч има качествата просто му трябва по-тежък треньор да го натиска - като Рой Кийн беше в Съндерланд, Сисе беше Машина, когато на поста застана Сбрагиа - Сисе се отпусна и рядко вкарваше. Сигурен съм, че Хари Реднап ще го вкара в правия път. За Сисе е по-добре да остане във Висшата Лига. Може би по-удачен избор би бил Евертън, чиито треньор много уважавам, а и ще играят в Евротурнирите тази година. Дано Сисе си намери правилния отбор, защото от няколко години се лута ту в Висшата Лига на Англия, ту в Лига 1 на Франция.