Локомотив София разби Пирин Разлог с 3:0

20:13
Локомотив София разби Пирин Разлог с 3:0
Локомотив София продължава с добрите си представяния в контролите, като днес отнесе с 3:0 втородивизионния Пирин Разлог. Два гола в края на мача реализира крилото Антонио Цанков, който се разписа в 81-ата и в 84-ата минута.

Старши треньорът на локомотивци Емил Велев пусна като титуляр Ивелин Василев, който пристигна от испанския четвъртодивизионен отбор Мутилвера. Високият ямболия е юноша на Осасуна, сезон и половина е играл във втория отбор, а България напуска съвсем малък.

Първата част не беше особено интересна, като столичани владееха много повече топката, но опасностите им бяха след далечен удар на Дилян Колев и центриране на Жереми Родригес. Картината не се промени особено и след почивката, като в 67-ата минута новото попълнение Марко Ранджелович откри резултата. Той засече центриране от корнер на Тодор Христов и без да бъде притесняван прати топката в мрежата. Само две минути по-късно Бранимир Костадинов излезе сам срещу вратаря на домакините от Разлог- Светослав Милчев, но не успя да улучи рамката.

В 81-ата минута Антонио Цанков взе топката от фланга, преодоля трима играчи на Разлог и без да се бави заби топката във вратата. Две минути по-късно Цанков се разписа за 3:0, като тупалката му от границата на наказателното поле не остави шанс на вратаря. Крум Бибишков можеше да покачи и на 4:0 само след още минута, но на два пъти не успя. Георг Василев центрира от дясно, а ветеранът-нападател първо тества рефлекса на вратаря, а при добавката улучи гредата.

Състав на Локомотив (София): Валентин Галев, Жереми Родригес, Марко Ранджелович, Александър Бранеков, Румен Трифонов, Дилян Колев, Евертон Джилио-Том, Маркиньос, Искрен Писаров, Тодор Христов, Ивелин Василев (Кристиян Кацарев, Георг Василев, Даниел Гаджев, Крум Бибишков, Мартин Димитров, Азрак Махамат, Бранимир Костадинов, Даниел Дюлгеров, Илиян Гаров, Антонио Цанков).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mincho97
27.06.2013 21:28

Не мога да разбера защо пишете такива статии? "Локо Сф разби ПИРИН РАЗЛОГ", те щото Пирин Разлог са много силни...*thinking* Играят ми вече срещу някакви "слабаци" и се мислят за много добри, а като почне първенство от всички падат...*lol*