Бразилски нападател пристигна на проби в Локо Пловдив

23:31
Бразилски нападател пристигна на проби в Локо Пловдив
Бразилецът Габриел до Кармо пристигна в лагера на Локомотив Пловдив в комплекс "Пири".

Кариоката е роден на 12 април 1990 година и е висок 188 сантиметра. Играе като централен нападател, а за последно е бил в гръцкия Астерас Триполис. Габриел пристигна доста изморен след общо 16-часово пътуване от Сао Пауло. Той успя да изгледа последните 30-ина минути от вечерното занимание на черно-белите. В ролята на преводач влезе сънародникът му Диего Фераресо.

Почти всички футболисти на Локомотив Пловдив пък изгледаха първите 30 минути от контролата между Локомотив София и Раковски, която се игра на терена в комплекс "Пири". Спарингът завърши 0:0 и почти съвпадна с тренировката на черно-белите, която се проведе на съседното игрище.

Заедно с възпитаниците на Александър Станков бяха и двама бивши футболисти на Локомотив (Пловдив) - контузеният в момента нападател на Локомотив (София) Димитър Илиев и треньорът на вратарите в Черно море Стоян Ставрев.

В самото занимание се включиха всички футболисти, с изключение на трениращите по индивидуална програма Костадин Марков и Диего Фераресо. Марков претърпя преди месец операция на коляното, а Диего се присъедини едва вчера към съотборниците си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Chelsea_FanBlue
27.06.2013 12:33

Тази перла има 7 мача за Астерас без отбелязан гол. Надявам се смърфовете знаят какво правят!