Тевес: Ще говорим за трансфери след финала с Барса

20:23
Тевес: Ще говорим за трансфери след финала с Барса
Аржентинският нападател Карлос Тевес ще задържи малко сагата около бъдещето си, за да помогне на Манчестър Юнайтед да спечелят срещу Барселона във финала на Шампионската лига.

Изглеждаше сякаш Тевес ще напусне "Олд Трафорд" в мига, в който двегодишния му наем изтече следващия месец, тъй като не можеше да постигне финансов консенсус с "червените дяволи".

Шефът на Манчестър Юнайтед Дейвид Джил предвижда още преговори с агента на аржентинеца преди да се вземе крайно решение, но Ливърпул, Тотнъм и Реал Мадрид вече заявиха сериозен интерес към Тевес. Въпреки това 25-годишният футболист не позволява на спекулациите да го разсеят от задачата на тима да победят Барса.

"Искам да спечеля Шампионската лига за клуба, и за феновете. След това ще говорим за бъдещето ми. Наистина ми харесва тук и искам да бъда част от успеха, но в момента не искам нищо да ме разсейва от футбола", заяви Карлос Тевес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

torres_228
25.05.2009 20:55

Хахах.. не бъде сигурен Berbba .. Интересът към него е голям , а и си има заместници , въпреки че той самият е заместник.. *joking*

Berrba
25.05.2009 20:38

Тов е е истински професианалист и ще си остане докрая каквото и да реши-успех КАРЛИТО *devil*