Реднап ще трябва да продава звездите си

19:59
Реднап ще трябва да продава звездите си
Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап бе предупреден, че ще трябва да продаде някои от звездите си преди да доведе нови лица на "Уайт Харт Лейн".

Според Реднап Тотнъм са способни да се борят за топ четири в английската Висша Лига следващия сезон, ако доведе в тима двама-трима класни футболисти. Независимо от това шефовете на "шпорите" няма да дадат повече пари на Реднап, тъй като са инвестирали голяма сума в Роби Кийн, Уилсън Паласиос и Джърмейн Дефо по време на зимния трансферен прозорец, за да избегнат отпадане от Премиършип.

"Вече дадохме всичките си финанси, за да задържим клуба в Премиършип", заяви Реднап.

"Видяхме срещу Ливърпул, че все още не сме на добро ниво, тъй като ни липсват основни играчи. Бихме искали да привлечем някои играчи през лятото и аз имам няколко идеи, но трябва да намеря пари, за да ги взема. Ще трябва да лавираме и да уредим добра сделка, тъй като дадохме големи суми, за да вземем Кийн и Паласиос, за да ни задържат във Висшата лига", допълни още мениджърът на Тотнъм.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Zars
04.06.2009 21:18

Евентуална продажба на Дарън Бент и Майкъл Доусън ще са грешка. Ако Сисе замени Бент ще е кошмарно......Павлюченко може да си ходи Трябват ни силен халф тип плеймейкър,ляв бек и евентуално централен защитник на мястото на често контузения Летли Кинг.

zhivkot
26.05.2009 09:42

Лесно е: Тръгват си Бентли, Бент, Павлюченко, Доусън и Зокора и Реднап ще има достатъчно средства да си позволи необходимите играчи. Догодина битката за топ 7 ще е ужасяваща - Фулъм, Сити, Тотнъм, Вила, Уест Хям, Евертън.

timito92
25.05.2009 22:07

Роби Кийн беше купен за по-малка сума ,от която беше продаден на ЛИВЪРПУЛ те от там направиха далавера за милиони , сега наскоро четох една статия пак че са няколко милиона пак на далавера за правенето на на нов стадион ,тъй като всичко е по-евтино заради кризата да купят малко класни играчи омръзна ми всяко година едни и същи отбори на шампионска лига.