Волеренга - Согндал, спечелен

10:31
Волеренга - Согндал, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юни: 13 познати от 24 мача - 54.2% успеваемост

Залог на деня за 26.06.2013 г.

Волеренга - Согндал, 19:00 часа

Залогът в тази мач е среща с Розенборг на четвъртфинала в надпреварата за Купата на Норвегия. Това няма как да не мотивира и двата тима да дадат най-доброто, на което са способни, за да си осигурят допълнителни свежи средства в клубната каса. В Норвегия за всеки преодолян съперник в турнира за купата се предоставя премия на клуба продължил по-напред. Следващият мач срещу Розенборг освен това ще бъде и телевизионен, което гарантира и още финанси извън задължителната премия. В шампионатните си изяви от началото на сезона Сонгдал се разписа във всяка една своя визита, но без да прави това единствено в дебютната си, когато беше гост на днешния си съперник. Волеренга пожали само един от тимове гостували на нейния стадион в срещите за първенство и се разписа във всяка една изява с изключение на само една. Домакините от Осло достигнаха до тази фаза на надпреварата, след като изиграха три срещи като гости на значително по-слаби отбори, но всички те приключиха с опцията за попадения и в двете врати. Два от трите мача, които Сонгдал изигра до момента в турнира, също приключиха с опцията за гол/гол, а се отличиха и с висока резултатност. При наличната висока мотивация в тази среща и в двата лагера, най-малкото, до което следва да достигнат двете селекции, е поне по веднъж да пробият противниковата отбрана.

Прогноза: Гол/Гол; Коефициент: 1.66

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

norhtson
26.06.2013 21:09

Разбира се прав си г-н Сотиров.
Ще го имам впредвид и чудесна прогноза днес *smile*

joro_sotirov
26.06.2013 20:46

Поствам и тук написаното от мен в другата рубирика с прогнозите на Купата на конфедерациите:

"Най-приятелски, а и на база опита ни ви съветвам да си разменяте линкове за което и да било буки НЕ тук, а когато някой има нужда да пита(тук) и получава отговор на ЛИЧНИ. Цитираният линк от вас беше най-използвания след първото филтриране и ето, че на второто заседание го включиха и него в "черния списък". Дайте да си улесняваме работата и да затрудняваме тяхната до колкото това е възмжно като не им даваме всичко на тепсия. Визирам еничеровчетата. А и подобна размяна на линкове има и друга слабост. Така даваме чудесни насоки на източващите карти по коя точно пътечка си пускаме (дай Боже да има и тегения) парите и едва ли не ги подканваме към изобретателност и старание като можем да си създадем и излишни проблеми за в бъдеще."

sami
27.06.2013 21:57

Всъщност те интернет доставчиците не са заинтересовани да рипортват към Ушев, по-скоро го правят по задължение... *smile* То за това и каузата на БКХ е обречена и те го знаят, но отчитат дейност за пред някого!

mistral
27.06.2013 14:03

Според мен не са много в час с линковете. Двата нови, които се появиха в списъка в понеделник, бяха доста подхвърляни в някои от групите във фейса. Защо не влезе някой от другите? Много просто - имат си информаторчета, които иначе не са в час с бетинга, но дебнат какво излиза като инфо. Един от тях даже се разконспирира под една от статиите на спортал.бг. Така че наистина, само на лични и само на сигурни хора, нека в публичното пространство се размята само линка, който 365 пускат официално.

devic
27.06.2013 00:13

те забраняват,бета пускат нови. кръга няма край. пък тия линкове дето ги пускаме едва ли са тайна за тях. все пак интернет доставчиците имат информация кой къде влиза и спокойно могат да репортват към ушев.

devic
26.06.2013 19:24

www.365sb.com
[@link http://www.italianbet365.com/bg/] сигурно има и други.

norhtson
26.06.2013 19:41

Благодарско devic, значи продължаваме борбата *smile*

norhtson
26.06.2013 18:39

До днес влизах в [@link http://www.allsport365.com/] , но днес и той е отрязан.
Вие как влизате в бета?