Митов: Вървим последователно нагоре

22:07
Митов: Вървим последователно нагоре
Старши-треньорът на Левски Николай Митов коментира впечатленията си от играта на отбора в контролата срещу Матерсбург, която завърши 1:1.

"Няма да давам крайни оценки за този мач. Получиха се много хубави неща до 65-70 минута. Направиха се и някои наивни грешки и има доста неща, които трябва да изчистим. Вървим последователно нагоре. Така мисля. Готвим се за другия мач и там искам още повече да изчистим нещата. Важното е да имаме създадени положения, в един момент ще почнат и да влизат. През второто полувреме имаше също хубави неща в нашата игра и до 70-та минута държахме контрола върху топката. Спечелихме много единоборства, пресирахме добре. Младите правят грешки, но пред тях е бъдещето. Нормално е да грешат и не можем да ги укоряваме. Днес съм доволен от това, че пресирахме добре, блокът ни беше добър и имахме търпение в държанието на топката. От това съм най-доволен, защото в първия мач особено през второто полувреме загубихме елементарни топки, а сега задържахме добре, изиграхме ги добре и имахме доста ситуации за гол. Със всеки изминал мач ще избистрям състава, за да съм наясно на сто процента със единайсетте за първия мач от Лига Европа", коментира Митов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RAFKATA
26.06.2013 00:06

Ще видим сега, новия сезон какво ще направят и тогава ще говорим.Изцяло отбора трябва да се стегне.

Jurka5
25.06.2013 23:00

За момента по-добро няма! Поне на човека му пука и знае какво е Левски,не някой като Достанич или подобен мизерник да дойде и да вземе една камара цигани. И аз искам Херо,но просто няма как да стане,другите нашите "специалисти" не са повече от Митов. Само Херо е над него,доста при това.

black_wolf_97
25.06.2013 22:30

И аз съм Левскар,оптимист съм,но мисля че с Митов няма да направим нищо !

vasilivanov1954
25.06.2013 22:14

левскар съм,но това тъпо копеле ме вади от равновесие.боклук,та боклук.нямам думи........*vicious*