Пелегрини: Много съм доволен от новите попълнения на Сити

23:49
Пелегрини: Много съм доволен от новите попълнения на Сити
Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини заяви, че е много доволен от двете нови попълнения на гражданите Фернандиньо и Хесус Навас.

Както е известно, ръководството на небесносините похарчи общо над 50 милиона паунда за дуото.

"Хесус е брилянтен футболист. Той е бърз, много техничен и притежава чудесен дрибъл. Вярвам, че феновете на Сити ще са изключително доволни от него", обясни Пелегрини.

"Наблюдавам изявите на Фернандиньо отдавна и той бе моят приоритет номер 1 на трансферния пазар. Убеден съм, че Фернандиньо ще пасне бързо на стила във Висшата лига. Става въпрос за перфектен атлет, който организира играта, може да бележи, а също така е еднакво добър и в двете фази на играта", допълни Пелегрини.

Очаква се до края на август Сити да се подсили и с поне един нападател.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mancity99
25.06.2013 13:58

и двете попълнения са ит световна класа ........ BLUE MOON HALA MADRID PUTA BARCA

madridistaaaaaa
25.06.2013 12:49

Хесус Навас много голям играч добре,че се махна от Севиля той заслужава да играе в ШЛ и съм обеден,че ще преуспее невероятен играч е!Махна се на време все пак още е млад 27годишен е.

genchooo
25.06.2013 01:06

Не знам за Фернандиньо, ама Навас си е сбъдната мечта направо си е бомба играч! Сити ще разбиват следващият сезон *cool*

Livepool_fan
25.06.2013 13:44

Не знам как може да ги сравняваш, след като Навас е крило, а Фернандиньо вътрешен полузащитник. Хесус Навас е типично крило (скорост, техника, може да асистира, да центрира и да бележи) и то едно от най-добрите в света, а Фернандиньо със сигурност не е от най-добрите вътрешни халфа...

one1win
25.06.2013 13:25

Фернандиньо е 3 пъти по добър от Навас. Жалко, че не си го гледал, за да разбереш.