Сираков: Вярвам, че през тази година няма да отпаднем в първия кръг

17:23
Сираков: Вярвам, че през тази година няма да отпаднем в първия кръг
Спортно-техническият директор на Левски Наско Сираков коментира впечатленията си от изтегления днес жребий в турнира Лига Европа. „Сините” ще играят срещу казахстанския Иртиш Павлодар в първия предварителен кръг на надпреварата.

“Не е най-приятният съперник, тъй като ни предстои тежко пътуване, но жребият е факт. Имаме респект към противника, но ние, ако сме тръгнали да се плашим в тази фаза на турнира, значи нямаме място в него. Нямам никаква информация за Иртиш, сега нашите хора го разучават. Официалните мачове нямат нищо общо с контролите, но ние трябва да се подготвим и да продължим. Не смятам, че имаме комплекс, след като две години подред отпадаме срещу първия съперник в Европа. Вярвам и се надявам тази година нещата да бъдат различни”, сподели Сираков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Messi9818
24.06.2013 17:55

съгласен съм да се отпадне в 1ви кръг,но да се спечели титлата по блестящ начин,и догодина да се атакуват групите в ШЛ*smile*

Jurka5
24.06.2013 19:33

Няма как да стане. Не може да отпаднеш от някакви пияни казаци,където онзи ден са почнали да ритат топката,а ще се спечели титлата по блестящ начин. Ако се имаме за сериозен отбор първите два кръга трябва да бъдат преодолени задължително!