Четвърта поредна победа за България в световната лига

22:29
Четвърта поредна победа за България в световната лига
България постигна втора победа у дома над Аржентина и се изравни на върха в групата си за Световната лига заедно с лидера Бразилия.

Днешната победа дойде много по-трудно от вчерашното бързо 3-0 срещу домакина на финалите на турнира през този сезон. Българите надиграха противника си с 3-1, в отделните геймове с 17:25, 25:19, 25:21, 31:29. Особено критичен бе последният гейм, в който спасихме геймболове на противника, имахме късмет и в крайна сметка взехме важни 3 точки. Така общият ни актив стана 11, колкото имат бразилците, с което запазваме шансове за финала. Тошко Алексиев впечатли за България, докато Цецо Соколов не бе на обичайното си ниво. Това е четвърта победа в четири мача за волейболистите ни досега в лигата.

Селекционерът Камило Плачи утре ще съобщи състава за гостуването на САЩ и Бразилия, което предстои. Брифингът е от 12:00 часа в парк-хотел "Витоша". Тимът ни тръгва за тези мачове във вторник. Първо играем със САЩ на 28 и 29 юни в Рино, а срещите с Бразилия са в столицата й на 5 и 6 юли.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

madridistaaaaaa
24.06.2013 14:26

БРАВО БЪЛГАРИ,ДОБРЕ,ЧЕ СТЕ ВИЕ ТА ДА ЗНАЯТ ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ,ЧЕ СЪЩЕСТВУВАМЕ,НЕВЕРОЯТНИ СТЕ И ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ В СЪЩИЯТ ДУХ ДА НИ РАДВАТЕ,САМО НАПРЕД,БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!

LMessi_Barca
23.06.2013 22:39

Браво!! Българи юнаци!! Напред сега идват на ред САЩ и след това ще смажем в столицата Бразилия бразилците!!*beer*