Тромсьо - Лилестрьом, спечелен

12:20
Тромсьо - Лилестрьом, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юни: 12 познати от 22 мача - 54.5% успеваемост

Залог на деня за 23.06.2013 г.



Статистика, която описва домакинските изяви на Тромсьо, е наистина впечатляваща, след като показва, че той е загубил едва три от последните си 35 срещи на своя стадион. Силните му домакински изяви започва да стават пословични с изминаването на все повече сезони. Лилестрьом по традиция не е убедителен навън, а през настоящата кампания загуби четири от петте си излизания и се оказа един от трите най-лошо изявяващи се отбори като гости. Лилестрьом освен това спечели само един от последните си шест мача и това беше в последния кръг, когато домакинства на Хаугесунд и показа колеблива моментна форма. Тромсьо допусна само един гол в последните си три домакинства (в последните две от тях не допусна) и спечели двете най-скорошни и днес едва ли ще пощади толкова колеблив визитиращ тим, като настоящия си съперник.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.53

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alePSG
23.06.2013 16:40

Х/1 Първо краен съм го пуснал, дано си излезе мача.