Естудиантес - Белграно, загубен

14:59
Естудиантес - Белграно, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юни: 12 познати от 21 мача - 57.1% успеваемост

Залог на деня за 22.06.2013 г.



И двата тима до тук през кампанията се оказаха майстори на опцията за под 2.5 гола, но сега обстоятелствата са доста по-различни. Тази среща е без значение и за двата съперника, като напрежението просто ще липсва. И двамата треньори анонсираха намерението си да предприемат ротации в съставите си, като това няма как да не доведе до липсата на синхрон в действията на играчите с по-малък игрови опит и това вероятно ще доведе и до създаването на повече от обичайното количество опасности и пред двете врати. Ставката за предложената опция е изпълнена със стойност, а при тези обстоятелства евентуален неин избор няма как да бъде лишен от логика. Това се подкрепя и от факта, че четири от последните пет срещи между тези опоненти приключиха точно с опцията за над 2.5 гола в тях.

Прогноза: Над 2.5 гола; Коефициент: 2.55

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LoNsDaLe_
22.06.2013 19:22

Късмет Сотирка, аз съм пас последните дни, но ако имам време ще се включа по-късно или утре... *beer*