Балотели заедно с протестиращите в Бразилия

13:40
Балотели заедно с протестиращите в Бразилия
Италианският щаб взе решение да не напуска хотела, в който е отседнал преди следващия си мач от турнира за Купата на конфедерациите, за да не пострада някой от тях по време на антиправителствените демонстрации. Един футболист обаче реши да не се съобрази с общото решение и това е Марио Балотели, който поиска специално разрешение да се слее с хората по улиците. И селекционерът Чезаре Прандели му го даде.

След като го получи, Балотели написа в профила си в Туитър: "Аз изглеждам като човек от Баия :)."

При пристигането си в Салвадор с брандиран с лого и надписи на ФИФА автобус, националите на Италия имаха малко премеждие - едно от стъклата било счупено.

"Решихме всички заедно, че е по-добре да не излизаме от хотела по време на престоя си в Салвадор де Баия, но не сме мислили да се връщаме у дома или пък да бойкотираме. Разбира се, разрешение да напусне хотела има Марио Балотели, който е с малко по-различен цвят от нас", каза с усмивка Чезаре Прандели.

"Когато има протести, значи хората на улицата не са щастливи. Те имат други виждания за живота и ние уважаваме това тяхно право", каза от името на отбора халфът на Скуадра Адзура Рикардо Монтоливо.

Хотелът на италианската делегация се намира на 7 километра от стадион А"рена Фонте Нова", където те ще играят късно тази нощ българско време поредната си среща от турнира.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biserms
22.06.2013 18:27

В началото не харесвах Марио (като характер), но с времето почна да ми става симпатичен по негов си начин *joking* Наистина няма втори такъв футболист.

CaptainMorrgan
22.06.2013 17:47

Марио просто е най-великия, няма да има втори като него

Danskrastev
22.06.2013 16:19

По-добре да седи мирен че ще подпали Бразилия....голям талан ама и голяма шушумига...

Guardiola10
22.06.2013 13:50

Просто Балотели - няма начин да не се отцепи от колектива и да си направи неговото. Нищо чудно да отиде да вика срещу ФИФА и УЕФА. *joking**lol*